STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Zaten onun icin ugrasiyorlar. Bizim oyuncularin kalitesini ve oynadigimiz futbolu cekemiyorlar. Neyse, ilk defa yasandi böyle bir sey, umarim oyuncular toparlanirlar.

İlk maçta da Eboue'ye ırkçı tezahüratlar vardı.Bu nasıl insanlıksa.Hakikaten ayıp.

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | 16 Nisan | İlk Yarı

Var reyiz.Muslera 18 maçta gol yemeyerek gol yememe rekorunu kırdı.Olay bu.

Anladım renktaşta şeyi diyorum ben, şimdi bu fener ve trabzon yediğimiz goller sayılmıyor mu, onlar karıştırdı kafamı.. Hatta taffi ile mondragonun rekorunu da kırmış..

Cok iyi oynadik. "Nerde durmak gerek" onu cok iyi yapiorus. TAKIM defansi, TAKIM ofans!!!

afferim aslanlar.......

not: Melo+Aydinin Golu buraya koyun sonra, hele Melo+Ebue gol dansi güzel di :D

Yalnız ülkemize futbolcu gelmez böyle olursa.BJK taraftarı ilk maç yapmıştı Eboue'ye dün Emre bugün gene bjk taraftarı. Ayıptır yazıktır.

Biz GALATASARAYLILAR olarak kendimizle ne kadar övünsek azdır. Kareografi ise kareografi, destekse destek, centilmenlikse centilmenlik.

Dünyanın en büyük taraftar grubu Çarşı mı hahahaha

fenerin işine geldi taraftarsız oynayacaklar inönüde

İyiki GALATASARAYLIYIM!

Abi çok sevinçliyim beeeeee..

:D

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | İkinci Yarı

Hiç alakası yok. Abartıyorsunuz. maçtan önce de kesin bizi doğrarlar biçerler şampiyonluğumuu alırlar diyordu herkes. noldu peki tek tek geçiriyoruz işte. Haftayada f5 e geçircez bende arenada olucam el sallarım size :D

Görüşümdür doğrudur yanlıştır bilemem . Ben dün çoğu kişi şampiyonluk gitti derken bile rahattım çünkü bu bjk ve trabzonu rahat yeneceğimizi biliyordum f5 ten alınacak 1 puan bile şampiyon yapar (kaldı ki içerde çakarız )...

Son maçta ak gt kara gt meydana çıkar umarım yanılırım .

ulan Güntekin ne fanatik adamsın . Rıdvan her dediğini çürütüyor ama şaşılacak şey .

Puanlar yarıya bölündü ama Beşiktaş'a yine 13 puan fark attık :( Allah'ını seven şunların üzerine puan atsın :weqweq:

deplasman 3 puanını aldık, evimizdeki maçları kazandık mı şampiyonuz

bu beşiktaşlılar at gözlüğü ilemi maç izliyor anlamadım ne yaptı la bu hüseyin ben mi çözemiyorum yoksa

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | 16 Nisan | İlk Yarı

Melo'nun golünde ilk bakanlar sazan gibi ofsayt diyor.Buna ben de dahilim ama sora baktım adamın eli açık ve Melo ile aynı hizada.Millet direk ayağına bakıyor.

rıdvan: ''floryada eğlenceyi falan millet eleştirdi ama etkilenmemişler'' dedi...ulan onu diyen sendin salak :D lan bunlar kafayı yedi yemin ediyorum :D

biktim su bjk'tan arkadas ya, gitsinler baska ulkede oynasinlar. nerde rezillik varsa bunlarda

Telegol Play-off öncesi tahminlerde bize 2 deplasmanda puan dahi vermedi biri bu maç diğeri fener maçı:)

Biri gitti kaldı diğer.:) Utandırmaya !

bosverin eziktasi sikebahceye konstre olalim,haftaya emre colakta dönecek takima,aydin,emre kanatlariyla cikalim otoban yapalim kanatlari...Cok fena olacak haftaya...cooook.

Puanlar yarıya bölündü ama Beşiktaş'a yine 14 puan fark attık :( Allah'ını seven şunların üzerine puan atsın :(

Geri
Üst Alt