STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

ofsayt diyip duruyorlar, gelecek haftalar icin hakemleri etki altina almaya calisiyorlar

en önemlisid eofsayt degil yahu pozisyon

Açıkçası ben ilk baktığımda ofsayt gibi gördüm hatta ofsayt dedim.Hatam şuydu ben rakibin ayağına bakıyordum.Sonradan farkettim adamın eli açık ve Melo'nun da önüne geçmiş.Bence onlar ofsayt ne bilmiyor.

ulan telegol hakemin Galatasaeaylin formasiyla cekilen fotolar var vs diye basladi

ulan ofsayt olsa, güliü gecicem ama alakasi yok

fatih hoca aydin icin cok önemli aciklamalar yapti,herkes dinlesin bulup o aciklamalari,gelismini neye borclu oldugu fatih hocanin aciklamalarinda net ifade edildi...

Melo bir hata yapti ama bugün cok akli selimdi,meloyu sezon sonu almaliyiz melo cok ama cok önemli etki ediyor.

maçtan yeni geldim ben hayatımda bu kadar küfür ettiğim bir maç hatırlamıyorum bidde bunlarla stadımızı paylaşalım diyen tipler vardı acaba bu maçtan sonra ne düşünüyolar merak ettim

Salman :)

Ne oldu koçum gerek yokmuş değil mi ? :)

Şimdi bütün hafta senin rahat rahat düşün fener maçını. Bende tribündeyim. Ses tellerim feda olsun Cimbom'a !

Gol ofsayt değil adiler oradan yüklenmeye çalışıyor ofsaytla uzaktan yakından alakası yok

Fatih Terim çıkıp Mustafa Sarp'ı kazanmak istiyorum desin sesimi çıkarırsam en adi Fener cocugu olayım !!

siyah-beyaz dünyanızı şampiyonluk MELO'dileri ile AYDIN'attık :)

Açıkçası ben ilk baktığımda ofsayt gibi gördüm hatta ofsayt dedim.Hatam şuydu ben rakibin ayağına bakıyordum.Sonradan farkettim adamın eli açık ve Melo'nun da önüne geçmiş.Bence onlar ofsayt ne bilmiyor.

ayaklari önde sivokun, ele göre yorum yapilmaz zaten, el bozmuyor ynai, elle gol atamadigin icin..

sorun elde degil, el, kolla yaklari da melonunkilerden ilerde

geride resim var, geri sayfalarda, cok net görünüyor

haftaya aydin yilmaza görülmemis sevgi seli yapilmali bu cocuk suan gösterdigi perfonmansa bu alkisi bu tezarahati fazlasiyla hakediyor,haftaya aydin yilmaz ödüllendirilmeli!

tayfur retard gibi konusuyor

Salman :)

Ne oldu koçum gerek yokmuş değil mi ? :)

Şimdi bütün hafta senin rahat rahat düşün fener maçını. Bende tribündeyim. Ses tellerim feda olsun Cimbom'a !

iyide, benim totem yaptigimi cogu kisi görüyordu

ama yalan yok, emin degildim galibiyetten, beraberlik bekliyordum daha cok

İyi oynamadan kazandık 1-0'a yatmak bize yakışmadı. Aydın'ın golüne kadar yüreğimiz ağzımızdaydı. Beşiktaş'ın bizimle derdini anlamış değilim Türk futbolunun içine eden bizmişiz gibi nedir bu saldırmalar yarın fener maçında güller dökerler galiba ulan Türk futbolunun içine edenlere düşman olun biz sahaya çıkıp oyunumuzu oynuyoruz ne istiyorsunuz bizden hakemi suçluyorlar ilk 20 dakika adam bize faul çalmadı ya. Normalde her maçta düt düt anında düdük çalınacak pozisyonlarda adam her şeye devam dedi ya bizim oyuncu yaka paça yerde devam öbür tarafta aynen yerde sürükleniyor devam. Bunu hepsi gördü Türk futbolu bitmiş abi şampiyon olsan ne yazar bu kafa değişecek değişmezse 4. yıldızmış 5.yıldızmış şampiyonlukmuş zerre bir önemi yok ya ve bu kafa değişmez değişme fırsatı bu sene geçmişti futbolumuzun eline ama biz daha kötü hale soktuk Allah rahmet eylesin Türk futbolu öldü.

Geri
Üst Alt