STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

------

Buyrun Melonun golünün çizilmiş hali...

556134_417876071573666_262244760470132_1517645_753453350_n.jpg

Bu da Kartalın çizilmiş hali...

americacries1agc.jpg

ulan birde 30 cm ofsayt var diye bas bas bağırıyor şerefsizler.. hüseyin göçek'in kariyerini bitirir bu şikeciler , yazık oldu adama

HEr angut kadarlar işte:) 50'lik biri var bugün fener kravatı takmış gelmiş:) Bende 3 ayrı Galatasaray karavatı var. En son giydiğimde okulda sunum yapmıştım öğrenciydim. Aytıp olur rahatsız olan vardır diye giymiyorum düşün yani abi. Angut işte.

Hakikaten bende dikkat ettim koca koca mevki sahibi adamlar, konu fener olunca saçmalıyorlar, maymuna dönüyorlar.Enteresan :)

Aslan parcalari. Müthissiniz. Haftaya sampiyonluk macimiz. Uefa finali kadar heyecanliyim o mac icin.

Besiktasli eziklere de birsey söylemek istiyorum.

Ulan kücük takim taraftarlari sizi. Ezik tinerciler. Haysiyet yoksunu barzolar. Ne hedefiniz var da cildiriyorsunuz lan?

Kimsiniz siz?

Eboue´ye tas firlatin, adam kafasini tutunca cilgina dönün. Böyle sapiklik var mi ya?

Ezikoglu ezikler

Hedefleri şikebahçeyi şampiyon etmek. Yarın görürsünüz şikebahçeye nasıl soyunup dökünecekler.

Melonun golünden önce elmander yazmalıydı aslında

bunlara gün doğmamalıydı yok ofsaytmış değilmiş olmamalıydı

Kamil Abi boşver.Adamlar YAPTIĞI ŞİKEYİ İTİRAF EDİP ,İNKAR EDİYOR.Irkçılık yapıyorlar,itiraf edip ertesi gün inkar ediyorlar.Sahada her türlü pisliği yapıp, ertesi saat unutturuyorlar.Bütün basın'ı satın almışlar.Her maçı hakemle kazanıp hala rakiplerin adil yönetilen maçlarını dillerine doluyorlar.

Bütün bunlar olurken sadece 10 santimlik ofsayt olduğu bile tartışılır( LİG TV'ye günahım kadar güvenmiyorum, hele geçen sene GS-FB maçında göstermedikleri ofsay pozisyonu ve faul diye sayılmayan golden sonra asla) bir pozisyon için GALATASARAY TARAFTARI gündeme bile getirmemelidir.

UNUTMAYALIM BU ÜLKE AĞLAYANLARIN, BAŞKALARINI EZİP MAĞDURU OYNAYANLARIN ÜLKESİ. ONLAR PRİM YAPIYOR BURADA, BİZ NE KADAR DOĞRU OLDUKÇA ONLAR O KADAR KÖTÜ OLUYOR.

Bu nedenle ben şahsen şu aşamadan sonra sadece KU-DUR-SUN-LAR diyorum.

Hasan Şaş : "Fener galibiyeti sonrasu bu maç kolay olmadı. Bejeke gibi zor deplasmana gidiyorduk. İyi bir başlangıç yaptık. Sağlam ve emin adımlarla ilerliyoruz. Şampiyonluğu göğüsleyen takım biz olacağız. Kutluyorum takımı"

Davala : "Farketmez. Adı değişti Süper Final oldu. Şampiyonluk bizim elimizde kendi göbeğimizi kendimiz kesicez. Kalan 15 puana talibiz. Haftayada 3 puan alıp avantajımızı büyütmek istiyoruz"

iki cok önemli macimiz vardi, bir bu, ikincisi haftaya.

haftaya kazanirsak, is biter

berabere kalirsakta kiyamet kopmaz derdim ama bjk ve ts fenere daha 9 puan verir, riske girmis oluruz

AqoNmjWCIAE7ddZ.jpg

Özeti budur...

Galatasaray bu kavgadan güçlenerek çıkar...:tiphat:

İmparator Fatih Terim...

Benim anlamadigim fb bunlara icerde disarda koyuyor sesleri cikmiyor biz koyunca kendiletinden geciyor

zuhahahaa otobüste "Sabri noluyo, g.. başın oynuyo tezehüratı" :D

Ne koydu ama be :) Aslanim benim

[video=youtube;Bs3WrW88diY]https://www.youtube.com/watch?v=Bs3WrW88diY[/video]

Bütün futbolcular :"Abdürrahim Albayrak" diye tempo tutuyorlar Baroş'dan Sabri'ye, Melo'dan Semih'e :)

:)

Gercekten cok iyi bir takimimiz var. Yabancilar olsun, yerliler olsun, teknik ekip olsun, yonetim olsun, taraftar olsun. Tam bir TAKIMIZ. Helal olsun size, gurur duyuyorum. Allah'a sukur Galatasaray'liyim.

ulan biz yarısda olmadığmız her sezon yatıyoz kalkıyoz bjk sampıyon olsun dıye dua edıyoz reva mı lan bu yaptığnız berabere kalsanız sampıyonmu olacakdınız

Ts bilerek vermez.bjk yayilarak yatar

futbolcular otobüste sabriye "sabri noluyo g.tün başın oynuyo" diye tezahürat yaptılar.

sabri de durun olum canlı yayındayız diye karşılık verdi.:asd:

Nerde izliyorsunuz?

seneye şampiyonlar ligini düşünemiyorum

50.000 taraftar müthiş bir atmosfer saldıran GS yabancılar

Allah Allah bekle bizi Avrupa öpecez hepinizi

Ben su an lig tv izliyorum ve gstv acik ama takim otobusu burda gostermiyorlar :( ?

Geri
Üst Alt