STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş - Galatasaray | 16 Nisan | 20.00

Ya bu Beşiktaş ne mal bir kulüptür ya ulan o kadar yabancı oyuncuya para vereceğinize şu stadınızın altyapsını bir yapsaydınız ya tahtalarla suyu öteliyorlar ilkelliğe bak

Bakkala-manava-kasaplara borç yapmışlar:) Stad diyorsunuz:)

yarın gündüz iyi olurdu bence

Bu yağmurda golü atan kazanırdı maçı. Bence iyi oldu bu yağmurda maçı oynatmaması hakemin.

Ya bu Beşiktaş ne mal bir kulüptür ya ulan o kadar yabancı oyuncuya para vereceğinize şu stadınızın altyapsını bir yapsaydınız ya tahtalarla suyu öteliyorlar ilkelliğe bak

Ellerine saglik,kardesim.

Bende tam bunu yazmaya girmisdim zaaten Foruma.

BJK gibi gereksiz takim yok.Hadi Fener´den de nefret ederim,ama adamlar yinede modern futbola ayak uydurmaya calisiyorlar (SSS Stadi,Marketingleri felan).

Ama BJK bizim Mahalle takimindan daha beter bi kulüb.Ne para var,ne dogru dürüst stadlari var,nede profesyonelce yöneten adamlari var.

Bi Kü Yedileri var,bitti.

Bencede iyi oldu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş - Galatasaray | Maç Ertelendi

Yazı tekrar silinmiş..

Kandırdım kalkın :evilsmile:

yarın gündüz iyi olurdu bence

Final havasındaki maçları gündüz oynatamazsın bu ülkede. Maalesef bu böyle. EPL örneği verme sakın:) La Liga'da böyle. El Classico gibi önemli maçlar akşam maçıdır. Pazartesi de çok iyi bir tarih. Ne fener maçından önce ne de gündüz olmasındansa böylesi daha iyi.

Bir de çıkmışlar diyorlar ki Avrupaya gitmesek ne olur bik bik onlar bizden korkacakmış bik bik...

Hadi lan oradan bırak UEFA'yı seni Ortadoğu ligine almazlar bu futbol kalitenle yağmur yağıyor tahtalarla sahayı süpürüyorsun

herseyide bir hayir vardir bugun oyunanmasi iyi oldu bir yandan basketolda hem bayanlarda hem erkeklerde kayip ettik zaten birdaha allah gostermesin bununda kayip etseydik ne olur tahmin bile edemiyorum

AqdHAzLCAAEGs8R.jpg

THE GODFATHER

2 gun daha bekliyecez simdi. Offff acaip da heycanlanmistim. Super Final mis.. Alin size Super Final

Maça daha 2 gün var 58 sayfa olmuş :p

Bir de çıkmışlar diyorlar ki Avrupaya gitmesek ne olur bik bik onlar bizden korkacakmış bik bik...

Hadi lan oradan bırak UEFA'yı seni Ortadoğu ligine almazlar bu futbol kalitenle yağmur yağıyor tahtalarla sahayı süpürüyorsun

PErşembe günü bizzat 1.ci ağızdan böyle söyledi bana TÜPKAFA !

Yalnız normalde 24 saat sonraya ertelenmesi lazım olan maç, P.tesiye ertelendi ya bu da ligtv nin Türk futbolunu yönettiğinin resmidir.

Beşiktaşa koymamız ertelenebilir ama engellenemez.

Maçtan önce çocuklara gösteri yaptıralacakmış, Fatih Terim çıkartmayın çocukları bu havada demiş. Bir şey olmaz hocam çizme giydirdik demişler, hocanın cevabı: çizme yaramaz can yeleği verseydiniz olmuş.

Atakan Kurt anlattı maç sonrası :)

O degilde mactan once gosteri nedir be komedi... :D

Geri
Üst Alt