STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş - Galatasaray | 16 Nisan | 20.00

Hayattan soğudum o gösteri neydi öyle.

link warmı :D

İlk defa bi derbide heyecanlanmamıştım onda da ertelendi. 6. hislerim kuvvetli lan benim, neden heyecanlanmadığımı düşünürken hissetmiştim böyle bir şey olacağını. :lol:

24 saat içinde oynanması lazımdı neden lig tv aynı gün fazla para kaybetmesin drenaj bozuk diye birde yalan atmaları yokmu harbiden Allah belalarını versin yarın ki maçta ebabil kuşları gibi taş yağsa başlarına keşke

Beşiktaş taraftarı : Beşiktaş seninle ölmeye geldik, stad da biraz oturup dönmeye geldik...

Bu nedir yahu...:asd:

Talimatlar ne diyorsa uyalim biz,yarin Takimimiz gitsin inönüye karsimiza cikmazsa bjk, talimatlarda maca cikmama cezasi neyse versin tüpcü.

Saka bir yana ama aslinda böyle bozuk düzende bu sekil davranilmali,ortalik tamamen karissin pisliklerinde bogulsunlar.Dakika basi talimatmi deistirilir,birinci olan direkt cl e gider deniyordu o deismis,ertelenen mac bir gün sonra oynanir deniliyor adamlar 2 gün erteliyor.

Olan benim siparis ettigim pizzaya oldu. Tam yemegim geldi, mac iptal edildi. :o Öyle bos bos tvye bakarak yemek zorunda kaldim. :sad007:

Olan benim siparis ettigim pizzaya oldu. Tam yemegim geldi, mac iptal edildi. :o Öyle bos bos tvye bakarak yemek zorunda kaldim. :sad007:

Bende mac havasiyla hayvan gibi yedim, migdem davul gibi sisti. Maci izlerken heyecan dan ve hareketten hazmederim diye düsünerek. Mac iptal olunca, patlak lastik gibi yayilmak zorunda kaldim, olaganüstü bir bosluk hissettim. Oysa adrenalin patlamaya hazir saatli bomba gibi bekliyordu.

Aynen orası da var, çerezleri kolaları hazırlamıştım.

Hic olmazsa tarlalar sulanmis oldu aziz

Para için ne kural tanıyolar,talimat."Kitapsız" lafı tam bunlar için herhalde.

Bende mac havasiyla hayvan gibi yedim, migdem davul gibi sisti. Maci izlerken heyecan dan ve hareketten hazmederim diye düsünerek. Mac iptal olunca, patlak lastik gibi yayilmak zorunda kaldim, olaganüstü bir bosluk hissettim. Oysa adrenalin patlamaya hazir saatli bomba gibi bekliyordu.

Ben de cok yedim. :asd: Benim karnim hala agriyor.
sad007.gif

Aynen orası da var, çerezleri kolaları hazırlamıştım.

Benim 2 sise cola bosuna gitti. :asd:

macin ertelenmesi super oldu

bu hakemler oynatir diye korkuyordum

Allah korusun o sahada inanilmaz hatalar yapabilirdik, onlar da yapabilirdi ama kumar olurdu.

Zaten futbola benzemezdi. Ertelendigi iyi oldu.

Nisan´in ortasinda böyle bir yagmur, hemde Türkiye´de, ilk defa görüyorum.

Almanya´da bile hava güllük gülistanlik :)

Yanliz o gösteriden de komik olay, kargalarin hemen hemen her firsatta 'yeter YD yeteeeeeer' diye tempo tutmalariydi :asd:

Utanmasalar sahaya dansöz cikartip oynatacaklardi :) Davullari görünce, Anadolu Atesi gösteri filan yapacak herhalde diye düsündüm :) Demirören´in yapacagi is bu kadar iste. O alsin Nihat Özdemir´i yanina, ziyaretlere gitsin utanmadan.

Geri
Üst Alt