STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş - Galatasaray | 16 Nisan | 20.00

Evet gelmiyor o kadar. Balta'ya yardımda aksıyor. Ve çok top kaybediyor. Emre oynasa o olurdu. Ancak Riera şuan eldekilerden daha iyi. Defansa gelip aldığı kadar önde de kaptırıyor maalesef. Bu arada tepkilerini törpülemeni tavsiye ederim.

tepkimde sertlik yoktu şaşkınlık vardı. yanlış anlaşılma olmasın aman diyim

Taraftarimizda hala gecen senelerden kalma güvensizlik var derbilerde.

Ama ben Besiktas'i Inönü'de yenecegimizi düsünüyorum.

Artilarimiz cok fazla onlara göre

Şimdi Kaya'yı dinledim malum bejekeli ezik. İki maçtada iyi oynamış bejeke bize karşı üstünmüş. Sonuçlara gelince biz 4 puan bejeke 1 puan almış bu iki maçtan:)

Arena'daki maçta bejeke şanslıydı. Biz evet beklentinin altında oynadık. İlk maçtada takımımız malum oturma evresindeydi ve tek forvet oynuyorduk.

tepkimde sertlik yoktu şaşkınlık vardı. yanlış anlaşılma olmasın aman diyim

Tamamdır o zaman. Yuh diye girizgah yapınca hali ile :)

Emre elbette yardıma geliyor. Ancak bunu oyunun genel bölümünde yapmıyor. Haa zaten yanlış yerde oynamak zorunda kalıyor oyuncu eksikliğinden o ayrı konu. Ki olsa Emre oynardı eminim. Riera'dan daha iyi sonuçta. Ancak eldekilere bakınca Riera'nın oynaması süpriz değil.

Tamamdır o zaman. Yuh diye girizgah yapınca hali ile :)

Emre elbette yardıma geliyor. Ancak bunu oyunun genel bölümünde yapmıyor. Haa zaten yanlış yerde oynamak zorunda kalıyor oyuncu eksikliğinden o ayrı konu. Ki olsa Emre oynardı eminim. Riera'dan daha iyi sonuçta. Ancak eldekilere bakınca Riera'nın oynaması süpriz değil.

ne biliyim be abi, riera pek güven vermiyo insana. birazda umursamaz

ne biliyim be abi, riera pek güven vermiyo insana. birazda umursamaz

Umursamaz değil İspanyol adam:) Onlarda biraz karakteristik sanırım. Xavi'de öyle izliyorum gayet soğukkanlı. Ek olarak eldekilere bakınca Riera süpriz değil diyorum:) Aydın bence ilk 11 başlamamalı. Sabri'de öyle.

Umursamaz değil İspanyol adam:) Onlarda biraz karakteristik sanırım. Xavi'de öyle izliyorum gayet soğukkanlı. Ek olarak eldekilere bakınca Riera süpriz değil diyorum:) Aydın bence ilk 11 başlamamalı. Sabri'de öyle.

aydında haklısın gibi aslında. sonradan girerse atar ya da attırır :D

veya penaltı olur :asd:

Şimdi Kaya'yı dinledim malum bejekeli ezik. İki maçtada iyi oynamış bejeke bize karşı üstünmüş. Sonuçlara gelince biz 4 puan bejeke 1 puan almış bu iki maçtan:)

Arena'daki maçta bejeke şanslıydı. Biz evet beklentinin altında oynadık. İlk maçtada takımımız malum oturma evresindeydi ve tek forvet oynuyorduk.

Adamlar pozisyon bulmadan 2 gol atti ya:) Neyse yarin cevabini veririz insallah.

Mesela Fenerbahce bugün cok dogru oynadi. Basit pas. 90 dakika.

Derbilerde anahtar budur. Türk takimlari bu paslasmalara cok direnemiyor.

Örnek Inönü'deki Atletico maci. Pas pas pas. Fark bile atariz

Adamlar pozisyon bulmadan 2 gol atti ya:) Neyse yarin cevabini veririz insallah.

Mesela Fenerbahce bugün cok dogru oynadi. Basit pas. 90 dakika.

Derbilerde anahtar budur. Türk takimlari bu paslasmalara cok direnemiyor.

Örnek Inönü'deki Atletico maci. Pas pas pas. Fark bile atariz

Biraz sert ve bol paslı oynamamız lazım.

Aynen, acayip şanslılardı. Skora ve son saniye gelen gole aldanıyoruz ancak hatırlayalım. Dakika 68falandı yaklaşık 15dk bejekeyi ablukaya almıştık. Normal gelişen atakta 4 kişi savunmadayız Q7 ortaladı Semih ters vurdu. yani o sırada bejeke birşey yapmıyordu kapanmıştı. Bizde 3'ü arıyorduk. Kendi kalemize attık. Unutuluyor hemen. Ama evet istenilen seviyede oynamadık. Sebebi de bizim beklerimizde sıkıntı oluşu. Eboue de düşüşte. Biraz dikkatli izlesin herkes elbette bu hali bile Sabri'den iyi ancak Afrika'ya gitmeden önceki son 5 maçı gibi oynamıyor:(

Mac bitmedim la? Hala devammi ediyor? Yuh diyorum

Saka yaptim tamam sovmeyin

Biraz sert ve bol paslı oynamamız lazım.

Aynen, acayip şanslılardı. Skora ve son saniye gelen gole aldanıyoruz ancak hatırlayalım. Dakika 68falandı yaklaşık 15dk bejekeyi ablukaya almıştık. Normal gelişen atakta 4 kişi savunmadayız Q7 ortaladı Semih ters vurdu. yani o sırada bejeke birşey yapmıyordu kapanmıştı. Bizde 3'ü arıyorduk. Kendi kalemize attık. Unutuluyor hemen. Ama evet istenilen seviyede oynamadık. Sebebi de bizim beklerimizde sıkıntı oluşu. Eboue de düşüşte. Biraz dikkatli izlesin herkes elbette bu hali bile Sabri'den iyi ancak Afrika'ya gitmeden önceki son 5 maçı gibi oynamıyor:(

Sezon icerisinde düsüsler normal ama isini de yapiyor Eboue. Soldan gelisen atakta gol yedigimizi hatirlamiyorum o varken. Kademelere de cok iyi giriyor. Orda olmasi yeter Eboue'nin.

Ne kadar inandigimizi yarin göstermeliyiz. Sampiyonluk böyle maclardan gecer

Sezon icerisinde düsüsler normal ama isini de yapiyor Eboue. Soldan gelisen atakta gol yedigimizi hatirlamiyorum o varken. Kademelere de cok iyi giriyor. Orda olmasi yeter Eboue'nin.

Ne kadar inandigimizi yarin göstermeliyiz. Sampiyonluk böyle maclardan gecer

Bejeke kanat futbolu oynuyor buna dikkat etmemiz gerek. Ancak bence bu sefer kanatları pek kullanmayabilirler malum Almeida yok. Yine de dikkat etmemiz lazım. Balta biraz hırpalanacak.

Almeida ve Egemenin olmaması bizim için büyük avantaj

Bu maç bizim en küçük bi tereddütüm bile yok. F5 in sahasına da favori çıkmıştık ve sahayı dar ettik onlara. Gene aynısı olur. Ha direğe çarpar girmezse gene ona bişey diyemem. En büyük korkum direkler zaten :D:D

.benim en cok korktuğum maç.yenersek şampiyonluk garanti olur.yenilirsek haftaya fb yi yeneriz yine şampiyon oluruz.:D

tek rakibimiz hakem olacak onu yenersek bjknin şansı yok

-------

C.tesi günki oynanmayan maç ile ilgili olarak;

Zaytung :

Bugün oynanacak BJK-GS maçı öncesi İnönü'de Fatih Terim futbolcularını fazla açılmamaları konusunda uyarırken,

boy veren Milan Baroş sorun olmadığını bildirdi...

Kazanırsak bu iş biter .Play off bile iptal edilebilir o derece yani.

Milan Baros başka boylar verecek yarın.

Olay basit 2'de 2 yap ve işi bitir.İşleri sarpa sarmayalım.İnşallah Play-off sonunda da 9 puan fark atıcaz.

Geri
Üst Alt