STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Istanbul yagmurlu. Sagnak yagmur var.

Sent from my HTC Incredible S

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş - Galatasaray | 16 Nisan | 20.00

Gazamız mubarek olsun. Kolay degil, sampiyonluk icin sadece tek rakip, playoff icin ise 3 rakip oldugunu zannediyoduk. Meger daha TFF, MHK ve bunların piyon hakemleri derken rakip listesi baya bi uzun cıktı. Ipi cektikce de uzuyor.

2 saat önceden Biletixte yerimi aldım.İnşallah sistem hata vermeden biletimi alabilirim.

Sezonun en kritik maçlarından birine çıkıyoruz. Galip gelirsek hafaya Fenerbahçe maçına piskolojik açıdan daha verimli hazırlanırız. Çok kritik, çok çok önemli 2 maç...

Play off'muş bilmem neymiş, önümüze koyulan o kadar engele rağmen yılmadık, yılmayacağız. Oynadığınız oyunlara, tüm seneryolara rağmen hala dimdik ayaktayız! Medyasından TFF'sine kadar, Fenerinden kardeşi Beşiktaş'ına kadar hepsini bir bir yere sereceğiz. Hepsine haddini bildirdik, bildirmeyede devam edeceğiz! Hadi Aslanlar yenip gelelim şunları. Az kaldı, çok az kaldı. Şimdi saldır Galatasaray'ım, tüm gücünle saldır...

Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden!

Allah yardimcimiz olsun

Imparator kasketi takarmi?

Istanbulda havalar nasil?yagmur varmi?

mutlaka almalıyız en azından yenilmemeliyiz.

Bu ara fener maç biletleri 10 da satışa çıkıyor. Sezonun en önemli maçlarından biri fiyatlara ona göre yapılmış.

1. Kategori - 400.00 TL

2. Kategori - 300.00 TL

3. Kategori - 200.00 TL

4. Kategori - 150.00 TL

5. Kategori - 120.00 TL

6. Kategori - 75.00 TL

Yagmur filan olmasin artik

mutlaka almalıyız en azından yenilmemeliyiz.

Bu ara fener maç biletleri 10 da satışa çıkıyor. Sezonun en önemli maçlarından biri fiyatlara ona göre yapılmış.

1. Kategori - 400.00 TL

2. Kategori - 300.00 TL

3. Kategori - 200.00 TL

4. Kategori - 150.00 TL

5. Kategori - 120.00 TL

6. Kategori - 75.00 TL

Bilet almak için pusudayım şuan :)

Her şerde bir hayır vardır. Maçın ertelenmesi bizim kazanmamız gerektiğini gösterdi. Bu maçı alacağız. Buna yürekten inanıyorum. Fatih hocamında dediği gibi ilk 30 dakikada iş bitecek..

Her şerde bir hayır vardır. Maçın ertelenmesi bizim kazanmamız gerektiğini gösterdi. Bu maçı alacağız. Buna yürekten inanıyorum. Fatih hocamında dediği gibi ilk 30 dakikada iş bitecek..

Kimseye muhtaç olmadan kendi işimizi kendimiz halletmeliyiz.

Güneydin renktaslar... Dünki FB-TS macinda gördügüm kadar hic bir zaman TSyi bu kadar ezik görmemisdim. Adamlar ayaga iki pas yapamadilar. Civcivlerde kendi futbolunu yere göge sigdiramiyorlar. Vallahi ben normalde cok objektiv yorumlarim, ama dünki FB kesinlikle Galatasarayimizi yenecek ve bunu yaparkende bariz üstünlük kuracagini sanmiyorum (Kariköyde).

Bugünki bacta ortam nasil olur? Pazartesi oldugu icin taraftar sayisi düsük olma ihtimali var mi?

Bu macdaki en büyük avantajlarimiz Melo ve Riera olayinin tatliya baglanmasi, Egemen ve Almeidanin oynamamasidir. En azindan 1 puan alacagimizi düsünüyorum.

Olasi bir yenilgiden sonra lüften karalar baglamayalim...

Matematiksel olarak sampiyon olmamiz kacinilmaz:

TT Arenada ilk önce FB den sonra TS den ve en sonunda BJK den ücer puan aldigimizi hesap edersek puanlarimiz 14 eder. Bu da su demek oluyor. Eger günahlarin takimi bizi gecip sampiyon olmasi icin diger 5 maci da yenmak sorunda. Yani bir beraberlikleri bile bizi sampiyon yapar.

O yüzden hic kendimizi bozmayalim ve en önemlisi takimimiza olan inancimizi (bugün olasi bir yenilgi sonrasi) yitirmeyelim.

Taraf tutan medya, ligtv ve azizin köleleri herseyi lehlerine cevirmek icin herseyi yapacaktir.

Ben sahsen yurt disinda Danimarkada yasiyorum ama elimden geldigi kadar takimimiza destek olmaya calisiyorum. Insallah bugün de floryamizi senlendirecek bir kac bin aslan yürekli cikar ortaya. Takimimiza moral desteklememiz lazim. Mac tahminim Selcuk freekick ve Melo BJK 0-2 GS... InsAllah

sezon başından beri semih kaya üzerinde biraz da olsa üstünlük kurabilen tek forvet izlediğim kadarı ile almeida'dır...

gerek hava topu gerekse de fizik olarak çok üstün... ama ne yazıkk ki bu akşam yok kendileri :)

yine sene başından beri bjk'nın en önemli 3 adamı kim deseler egemen bu 3 oyuncunun arasına kesin girer... ve ne yazık ki egemen de yok :)

defansı ve kalecisi zaten teneke olan bir takım bjk... sadece ve sadece fernandes var onu da biraz olsun sinirlendirmek yetiyor oyundan düşmesini sağlamak için...

lider ve avantajlı takım biziz...

herşey bizim elimizde...

çıksın oynasınlar aslanlar gibi kazansınlar bitirsinler işi...

Satın al gitti Allah kahretsin Biletix

biletixsi patlattılar gene böyle bişey varmı tam onda girdim satın alma butonunu çarpılamışlar telefonda klit

Geri
Üst Alt