STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | 16 Nisan | İlk Yarı

felipe-melo-nun-besiktas-a-attigi-gol_251294.jpg

SIVOK bozuyor offsayti

golumuz temiz...

ahh güntekin nekadar iyimser olsanda bu bjkden bir b.............. olmazz başka takım tutun %100 kahır hahahah :D programın adı

gol ofsayt ise 2 kat sevinirim

2. gölü melo eliyle atar inşallah

Sonra maçdan sonra çıkıp tanrının eli o der, iyice kudursunlar :D

bana göre ofsayt yok,cok hizli gelisti topun ayaktan cikisi ne kadar dogru o cizgi tartisilir,kaldiki ofsayt olsa bile milimetre hesabiyle yapilan durumdalarda süpheliylen kaldirma oynat diyor uefa,ayni sekilde golü yesekki cok yedik buna benzer goller hakem bunu nasil göremez nasil kacirir diyemicegimiz pozisyon bu pozisyona fazla takilmaya luzum yok,koyduk mu ona bakmak lazim :D

sercan ve aydin degisiklikleri bizi ikinci yari farka götürür,riera duragan oynuyor aydin son haftalardaki formuyla suan tutulmaz genis alanda cok pozisyon üretir.

Super final mis... Turk futbolun en iyisimis...

Tek duydugum ve gordugum irkcilikla one cikan Milli takim kaptain oynadigi takimin taraftari ve yorumcusu abartiyorsunuz olur bunlar diyorlar. bugun de Besiktas taraftari insanlik adina yine rezillik otesi bir performans gosteriyor.

olacak buydu iste! Sen gel Super final muthis yok inanilmaz dunyada benzeri yok gibi kac haftadir milleti bu 6 haftaya costurmak isterken herkesin stress faktorunu artirip simdide kufurler irkcilik ust duzey yapmis durumda! tessekurler yayinci kurulus tskrlr TFF deninen halt etmis kurum Herseyin ucunda Fenerbahce var.... yaziklar olsun!

biz 3 puanimizi alalim yeter!

hakem tamamen rezalet gol ofsayt olabilir ama beşiktaş her atagımızı faulle kesiyor ve gole kadar hakem bu faullere izin verdi aynı hareketi yaptıgımız an faulu tereddüt etmeden çalabildi 2 taraf içinde rezil bir yönetim var

2 gelirse bu maçı alırız 1-0 riskli melonun golü ofsayt selçuk sarıyı haksız yere gördü genel olarak iyi oynuyoruz...

Golü göremedim ilk yarı evde değildim..

Var mı golün videosu :D

evet a7 gerekiyor

Stad bir ara hep bir ağızdan maymun eboue diye bağırdı ayrıca unutmayalım.

A7 girecek ve is bitecek :D

Haftayada devami arenada insallah...

bu bjklıler tam şerefsiz beşiktas sampıyonlk yarısındaykn biz canigönülden desdeklıyoruz sunlara bak sankı 1 puana sampıyon olcaklar

bu arada ofsaytta vücuda değil ayaklara bakmak lazım beyler. herkes vücuda bakıyorda o yüzden dedim.

Yaptığımız ufak tefek hatalar olmasa ve 2 top tutabilsek daha rahat yeneriz bejekeyi.2. yarı daha farklı bir galatasaray bekliyorum.

Geri
Üst Alt