STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | 16 Nisan | İlk Yarı

2 yi bulsak bjknin direnci iyice düşse farkı yakalasak süper olur

abuk gubuk pozisyonlar veriyoruz ilerde top kaybetip, hiç gerek yok

Ofsaytsa ofsayt.

Gole sevinin birkere de be..

Yok ofsayt yok değil beni ilgilendirmez, skor tabelasına girdimi o gol, girdi gerisi teferruat.

Arkadaşlar kollar topla oynnabilecek uzuvlar değil. Onlar değerlendirilmez bu pozisyonlarda. kollar dışında vücudun herhangi bir organı öndeyse ofsayt. Kollar ofsaytı da bozmaz.

Değerlendiriliyor. Vücudun her bir uzvu ofsayta girer-girermez. Oynayıp oynamaması değil. Ampute mi bu adamlar ?

ne o lig tv tutuştun mu biliyorsun tabi biz bu maçı alırsak fenere de atarsak biter playoff balonu

lan ofsayt olabilir gol de adamlar bu şikecilerin ofsayt pozsiyonlarının tekrarını bile göstermiyo bizim gole spikerler yorum yapıyo...satılmış köpekler ya.fenerli olduklarından değil tek amaçları var şampiyonluk son dk ya kadar belli olmasın paranın monaco istiyo puştlar!

lan ofsayt olabilir gol de adamlar bu şikecilerin ofsayt pozsiyonlarının tekrarını bile göstermiyo bizim gole spikerler yorum yapıyo...satılmış köpekler ya.fenerli olduklarından tek amaçları var şampiyonluk son dk ya kadar belli olmasın paranın monaco istiyo puştlar!

aynen oyle

hadi allahım 45 dakika daha kaldı sen yüzümüzü güldür düşmanlarımızı üz yarabbim

Spikerler FBJK yi tutuyorlar,cok belli

hakketten bu spikerler de cok olmaya basladilar. cok acik bir sekilde Fenerbahce taraftar olduklarini belli ediyorlar.

Gollumuzde gol diye bir seslenme yok.. ve top aglarda... zanki milli takim gol yiyor... Fenerbahcenin macinda muthis paslasmalar muthis hareket super vurus (toplar havada ucarken)

Galatasarayimiza gelince sag kanat ..sol kanat... ayaga pas.. kenardan gidiyor.. hic bir heycan verecek yorum bile yok...

Tayfur hoca umarım kuerasmayı sola çekmez, eboe onu sağda bitirdi zaten.. Eğer çekerse bayağı zorlanırız 2. yarı... Bu arada rieranın çıkması lazım..

Allah yardımcımız olsun.

ya s.. edin ofsayti, yeterki kazanalim

ben sadece ofsayt oldugu halde agutta gibi sacma yorumlar yapilmasin, sacma yorumlar olmasin, millet dalga gecmesin diye cevap verdim

Mac bitti ben mi kacirdim?

Amma uzun devre arasi bu yahu.

Bu ligtv spikerleri şerefsiz olduklarını biliyorduk da, bugün herhalde ilk kez bukadar büyük düşmanlık gördüm, bu ne abi

bu adamlari 3-4 golle yenmemiz lazimki tüm trübünlere kapak olsun,ikinci yari girdigimiz her pozisyon gol olur insallah vurdugumuz gol olsun.

Geri
Üst Alt