STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

demin ahmet cakar angutu melo ve riera terör estirmistir dedi.serefsiz bu fotoyu alip .. anladin sen onu bikinili cakar

Ahmet Çakar popülizmi bıraksın yorumculuk yapsın. Şikebahçe taraftarına şirin gözükmek için kaç yıldır elinden geleni yapıyor.

Çok ağlıyorsanız puanları bir daha 2 ye bölelim adınıda Mükemmel Final koyalım. Bize fark etmez.

Puanlar 2ye bolundugu halde tinerciler ile puan farki 14 : )

yalnız iyi oynamadık seyrederken korktum bjk çok geldi üstümüze feneri bu kadar üstümüze getirmemeliyiz birde arenada ilk dakikalarda saldırmayada çok gerek yok dikkatli oynayalım hataya zorlayalım beleş ve bekir çok müsait hataya........

403485_384866351545961_113721215327144_1175507_1491728686_n.jpg

Bu arada haftaya oynayacağımız maçın hakemi de belli CÜNEYT ÇAKIR OLACAK VE BU MAÇTA YARATILAN SUNİ GÜNDEM ile bizi doğrayacak büyük ihtimal. LİG TV'DE ŞENDİL VE GÜMÜŞBIÇAK DENEN PATRON YALAKASI FB-BJK işbirlikçileri QUARESMA'nın saçma salak topunda avazı çıktığınca bağıran adamlar Aydın'ın muhteşem golünde bile 5 saniye sonra kerhen tepki veriyorlar.Hele ilk golde resmen yas tutmuşlar.Bütün bunlardan sonra haftaya ne yapıp edip o maçı kazanmalıyız.Bu takım şampiyonnluğu hakediyor 2.kez ispatlamak zorunda bırakılsa bile!

Beşiktaş cephesinden açıklama : " Galatasaraydan puan koparamadığımız için fenerbahçemizden özür dileriz ...Alıntı :)

İlk gol ofsaytmış falan... Yahu GS gol atmaya kararlı bastırıp duruyordu. O gol olmasa gol olana kadar saldıracaktı. Golden sonra BJK bastıracaktı. Aynen öyle oldu... Terim kontraatağı düşünerek Aydın ı soktu. Denk geldi Aydın attı golü.

Basın, TV nin işi ses getirip tiraj, rating almak. Bunun ilk şartı da hakem. Şöyle olsaydı böyle olsaydı, senaryo yazıp ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar.

GS bomba gibi 3 puan almıştır. Diğerleri, konuşup dursunlar.

Bu arada haftaya oynayacağımız maçın hakemi de belli CÜNEYT ÇAKIR OLACAK VE BU MAÇTA YARATILAN SUNİ GÜNDEM ile bizi doğrayacak büyük ihtimal. LİG TV'DE ŞENDİL VE GÜMÜŞBIÇAK DENEN PATRON YALAKASI FB-BJK işbirlikçileri QUARESMA'nın saçma salak topunda avazı çıktığınca bağıran adamlar Aydın'ın muhteşem golünde bile 5 saniye sonra kerhen tepki veriyorlar.Hele ilk golde resmen yas tutmuşlar.Bütün bunlardan sonra haftaya ne yapıp edip o maçı kazanmalıyız.Bu takım şampiyonnluğu hakediyor 2.kez ispatlamak zorunda bırakılsa bile!

hakemi etkilemek için şikebahçe medyasının oyunları başladı. Bu hafta hakemide yenmemiz gerekebilir.

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş - Galatasaray | 16 Nisan | 20.00

Bu maci almak demek sampiyonlugu ilan etmektir bana gore

Bu maçı almak şampiyonluğu ilan etmektir bana göre.

Bu maçı almak şampiyonluğu ilan etmektir bana göre.

Bu maci almak demek sampiyonlugu ilan etmektir bana göre.

Bu maçı alırsak şampiyonuz bana göre.

bu maçı almak şampiyonluğu ilan edeceğimizi ilan etmektir bana göre

#BuMaciAlmakSampiyonluguIlanEtmektirBanaGore

Bu maci almak demek sampiyonlugu ilan etmektir bana göre.

Ve.. Bu maçı almak şampiyonluğu ilan etmektir bana göre :)

Hayırlı olsun. :cool:

Geri
Üst Alt