STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor | Devre | 15 Nisan

Fenerbahçe ikinci yarı oyundan düşecek diye düşünüyorum.

TS 60a kadar gol yemesin alır bu macı.

hakem maça iyi başladı ama emre çirkefi gene etkiledi hakemi

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor | İlk Yarı | 15 Nisan

Ahahhaha TRT 3 ü açın yaw koptum.. Eski maçı gösteriyorlar spiker Ercan Taner ve sahaya girdi.. Sert maç oluyo mu dedi bizim eleman de yoo dedi, Ercan bozuldu :weqweq:

şunu birkez daha anladımki bizim ts maçını cuneyt çakır değilde bulent yıldırım yöentse kesin kazanırdık bugun her 2 li mucadeleyi oynatmaya çalışıyor bizim maçta peki ne yaptı cuneyt trabzonlu oyuncuya dokunduğun an faul oyunu surekli faullerle kesip ustune gol atmaya giderken faul çalıp golu yedirdi

Trabzon berbat oynamaya kaldigi yerden devam ediyor reziller hic bisey yapmiyor averaj takimi

Olursun isallah trabzon

Resim nasıl ekliyoruz

Bu sene şu fenere burda adam gibi oynayan iki takım var.

Biri biz, biride Bursaydı

Meraklanmayın Aykut şimdi 2. yarıda rolantiye alıcak maçı skor korumak için sonra 80 lerde trabzon bi iteleyecek maç 1-1 bitecek fener taraftarıda aykut hoca değil diye yine seranatlar düzecek.

Ben bu Fener'i çözdüm. İlk yarı kesinlikle gol yeme, Cristian ve Emre orta sahası ikinci yarı oyundan acayip düşüyor. Alex falan da geriye gelmezse ortadan kurulacak baskıyla darma duman olurlar. Aykut Kocaman da iyi bir kondisyonerle çalışmıyor bence.

14 puan yetiyor bize. Fazlasıyla alırız merak etmyin. Bu maç da 1-2.

Niye alıyoruz abi 14 puan ya biz zaten en yakınımıza 9 puan fark atıp şampiyon olmuşuz ya valla deli olacam artık allah bu play offu çıkaranların hepsinin belasını versin.

şunu birkez daha anladımki bizim ts maçını cuneyt çakır değilde bulent yıldırım yöentse kesin kazanırdık bugun her 2 li mucadeleyi oynatmaya çalışıyor bizim maçta peki ne yaptı cuneyt trabzonlu oyuncuya dokunduğun an faul oyunu surekli faullerle kesip ustune gol atmaya giderken faul çalıp golu yedirdi

Cüneyt zaten her maç ince ince doğruyor bizi.Tam bir Rıdvan Dilmen kendisi.

millet volkan volkan diyor da baktım yedekte bile yok

Ben bu Fener'i çözdüm. İlk yarı kesinlikle gol yeme, Cristian ve Emre orta sahası ikinci yarı oyundan acayip düşüyor. Alex falan da geriye gelmezse ortadan kurulacak baskıyla darma duman olurlar. Aykut Kocaman da iyi bir kondisyonerle çalışmıyor bence.

bence a.kocaman iyi t.d değil iyi kondisyonerle çalışsa nolur

Geri
Üst Alt