STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | İkinci Yarı | 15 Nisan

2 maçı kazan şampiyon ol,herşey bizim elimizde,yarın yenilsek bile şikecileri yenelim kafi.

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Trabzon kendini rezil etti

Yarın ki maçın önemi yok gözümde, psikoloji için diyorsanız haftaya eze eze yeneceksin ki kalmayacak psikoloji misikoloji..

Aynen bu sezonki diğer maçlardan sonra eziklerin '' bunlar bizi her türlü ezer '' diye kendi kendilerine söylenmelerini sağladığımız gibi..

Benimde söylediğim bu işte. Yarının tek bir önemi var o da psikolojik. Bu eziklerin inanın öyle kondüsyon ve psikolojileri yok 2-3 maça konsantre olsunlar. Bu maçı alıp bize bakıyorlar. Biz kazanırsak haftaya zaten kafaları karışık olur. Psikolojik üstünlük dışında bir önemi yok çünkü öyle ya da böyle 4.5 puan önde girdik.

f5i deplesmanda bizde yenemiyoruz , ayrıca tsnin kadro kalitesi baya düşük geçen senenin en iyi 2 adamı zaten bizde umutu da sattılar , kimle yeneceklerdi pek umutlu değildim ama sanki favori ts miş te yatmış gibi izlenim yaratılmış ... trabzon içerde yensin f5 i yeter .

he ayrıca bu korku ne anlamadım ,boluya samsuna gelene geçene yenilen bjk den mi korkuyoruz, yoksa dillendiremediğmiz ya arenada f5 i yenemezsek korkusu mu var ?

bize öyle veya böyle hak ettiğimiz şampiyonluğu vermek zorundalar yoksa oluşacak reaksiyonun önüne geçemezler ...

Yav bi durun sanki yarınki maçı kaybetmişiz gibi herkes bi telaş içinde

Mac biteli daha 1-2 dk oluyor ama o süre icinde 5-6 kere reklamlarda Süper Final lafini duydum. :o

şampiyonluk kaçtı diyenler sakin biraz yarın beşiktaşı yenersek şampiyonuz rahat olun feneri de yeneriz sahamızda 8 puanı kapatamazlar. yarın yenecez beşiktaşı diğer sonuçlar sürpriz olur

evimizde 3 maçı aldıgımız takdirde ki alabiliriz cok rahat.deplasmanda bi galibiyet bizi şamp yapar.

Fenerin yerinde biz olsaydık sallayacak mıydın ? Sene başında mı anlamıştın 9 puan fark atacağımız.

Sen ilk yazdığın mesajla sonraki yazdıklarının ne alakası var.Ben ilk mesajına cevap veriyorum sen hala başka yerlere çekiyosun.Şaçma sapan düşüncelerini kendine sakla.Eğer hala illa fark görmek istiyosan haftaya Arenaya gel.

Bizim için önemli değil. Önümüzdeki iki maçı alıp bütün ümitleri söndürücez zaten .

Yarın beşiktaş bizi yener, haftaya da arena'da fener yener. Fener şampiyon olur.

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor | Devre | 15 Nisan

bu colmanda vardi biseyler

Sampionlugun bi yere gittgi yok ....

Koyum Ts nin Fb den alacagi puanada ona da buna da !!!

Bizim fikstür gerçekten kötü.Biz BJK deplasmanın da muhtemelen puan kaybedecekken adamlar kendi evlerinde TS'yle oynuyorlar.Yarınki maçtan sonra puan farkının 2 ya da 3 olacağını düşünüyorum.Bu maçla gaza gelen Fenerbahçe TT Arena'ya hırslı gelir, zor maç olur.Yarın ki maçı kazanamazsak, içerdeki Fenerbahçe maçı bence sezonun en önemli maçı olacak.Mutlaka almamız gerek.

Rıdvanın g..ü tavan yapmış

beyler yanlı mı bakıyorum allahaşkına söyleyin.....

trabzon arenada 4 5 kişiyle canavar gibi saldırmıyor muydu sağdan soldan daha 1.dk dan itibaren?

colman denen adam ilk yarı özellikle arena'da döktürmemiş miydi?

tolga zengin denen kaleci 94te hemen hemen aynı pozisyonda kaplan gibi atlayıp mehmet batdalın wuruşunu kurtarmamış mıydı???

pekiiiiiii;

aynı trabzon;

avni akerde ki ve bu kadıköyde ki maçta fenere karşı süt dökmüş kedi gibi savunma yapa yapa oynadı mı oynamadı mı?

colman her aldığı topu rakibe bıraktı mı bırakmadı mı?

tolga zengin sow un golünde kale önünde emekledi mi emeklemedi mi???

trabzon fenere yatmaz.demek istediğim bu değil.ama hangi insana sorsan,trabzon GS'ye her zaman yatarmış....nerde yatar yahu? görüyoruz korkularından çıkamadı 8 kişi yarı sahadan.yazıklar olsun.

Geri
Üst Alt