STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe - Trabzonspor | 15 Nisan | 19.00

Trabzonspor'un bu maçtan puan alacağını düşünüyorum.Bence iki sebep var birincisi Trabzonspor büyük maçları deplasmanda daha iyi oynuyor ikincisi ilk kez Fenerbahçe maçında ideal orta sahaları ile çıkacaklar maça.Trabzon'daki maçta Colman dışındaki futbolcuların yetersizliği sebebiyle Selçuk ve Baroni gibi iki kötü futbolcu resmen kral olmuştu.Zokora ne kadar sertte oynasa futbolu biliyor.Bu maç için en kötü senaryo Fenerbahçe'nin erken gol bulup geriye çekilmesi olur çünkü Trabzonspor dar alanda çok etkisiz fakat geniş alan buldukları zaman çok fazla pozisyona giriyorlar Olcan Alanzinho Volkan Burak gibi cidden hızlı futbolculara sahipler.Beşiktaş deplasmanından istediklerini aldılar.Bizim deplasmandan öyle yada böyle bir şekilde istediklerini aldılar hatta ilk yarının sonlarında yakaladıklarını atsalar galip geleceklerdi.Fenerbahçe deplasmanında Burak'ın bencilliği yüzünden kaybettiler.Fenerbahçe'nin ciddi anlamda zorlanacağını düşünüyorum.

Hafta içinden yorgun Fener. Trabzon ilk yarıyı berabere biterse yener, tek farklı mağlup girerse devre arasına puan alır.

Dünden beri bozulan morallerin yerine gelmesi adına Trabzonspor'un puan veya puanlar alması şart. :)

Trabzon yenerse müthiş olur. Burak'tan üçleme bekliyorum. Tanju'nun gol rekorunu kırabilir böylece.

Stoch yokmuş.

Ts puan alacak

[video=youtube;vCRvPWJTfcw]https://www.youtube.com/watch?v=vCRvPWJTfcw&context=C4f31a50ADvjVQa1PpcFOKjLwQyxDBjqh6lndGlbM5 jSPhANcE0Uc=[/video]

Burak Fener'e 3 tane yaz efsane ol.

Macin özeti: Bal

Dünyada yoktur böyle balli camia. O yüzden yorum yapamiyorum.

Ben Trabzonspor´un iyi oynadigi zamanlarda Fenerbahce´den daha organize, daha istekli ve arzulu bir takim oldugunu düsünüyorum. Fenerbahce´nin genel performansina baktigimizda ve zorlandigi maclari hatirladigimizda, Trabzonspor´un normal sartlarda puan cikarabilecegini görüyoruz.

Ama iste bal. Adamlar 90 dakika pozisyon bile üretmese, bi sekilde top "ben girecegim kaleye arkadas" diyor. Giriyor yani.

Trabzon ne yapıp edip kazanmalı bu maçı,şampiyonlar ligine gitmek istiyorlarsa kazanmalılar.

ts kazansın şu salaklardan alsın CL biletini

Eziklerin her tarafından damlayacaktır yine...

Trabzon zorlar ama ezikler alır.

Eger trabzon CLye gitmek istiyorsa bu mactan puan alsin,gerisini bize biraksin.

Sent from my HTC Incredible S

1-1 veya 1-2

Senol hoca, nolur Volkan kazmasini oynatma. Halil oynasin, baskasi oynasin ama Volkan oynamasin.

Allah beyin diye birsey vermemis ki herife faydali olsun. Bidi bidi kosunca faydali oldugunu düsünüyorlar, ama takima en cok zarari veren de kendisi. Oyun anlayisi diye birsey yok adamda.

eger Trabzon yenerse baya baya 2.lik sansi var. Fener sampiyon olsun diye icat edilen playoffta, 3.sirada bititirse sikeciler komedi olur.

macin ertelenme ihtimali varmi arkadaslar?

ben colman zokora ikilisine guveniyorum , Colman'in su çalimina bakarmisiniz :tiphat:

[video=youtube;Rd0lpj5Erwg]https://www.youtube.com/watch?v=Rd0lpj5Erwg[/video]

Bu maçın Fenerbahçe kadar Trabzonspor için de önemi büyük.

O yüzden müthiş bir mücadele olacak bence.

Geri
Üst Alt