STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

her maçtan sonra aynı şey lan şampiynluk gitti şampiyonluk gitti nerde gitti ya bu ne ağlaklıktır antalyaya puan kaybederiz gitti şampiyonluk, f5 trabzonu içerde yener gitti şampiyonluk , şampiyon olduğumuzda da sevinmeyin o zaman zaten herkesin morali bozuk yok efendim şampiyonluk gitti yok efendim fene v e şampiyonluğu verdik . analarını ağlattık yarı sahada oynadık karıköyde de koyup orada tur atacağız ...

Bardağın dolu tarafı ,

Tanrı kadıköydeki maçı kazanıp şampyon olup kul hakkına tecavüz eden şikecilere yine büyük bir acı yaşatmak istiyor .

Senaryo gerçekleşti hafta boyunca medya şişirdi şişirdi bizimkilerin aklı karıştı maça öyle başladıkki görende fene-v 5 puan fark attı sanacak sakin ve akıllı oynamazsan olacağı bu yazıklar olsun

lan necati defol git lan bu takımdan kalırsanda ancak vasat bi yedek olursun sen kim baroşu kesmek kim lan

Aydın'ın, Necati'nin kaçırdığı pozisyonlara gerçekten yazık, en güvendigimiz adamlar..

saçmalamayalım arkadaşlar daha lig bitmedi ve kadıköyde feneri yenmeyeceğimizin garantisi mi var kendinize gelin bu takım öyle yada böyle şampiyon olacak son maça 2 puan geride girsekte olacak bu bal her zaman sökmez yaa.

fenere yenildiğimize üzülmüyorum. Biz şampiyonluğu hakettik. Hatta şampiyon olduk. fener haketmeden kazandı buna üzülüyorum.

kesinlikle....adamlar top oynasa gram üzülmem ama bu şekilde kaybetmek koyuyor arkadaş....

futbolun adaleti yok bu kadar basit

sadece adeletle açıklayamazsın. kalite denen bişey var,

yoksa bütün futbolcuların piyasa değeri aynı olurdu. yakaladın mı atacaksın zımba gibi, aydın gibi kalecinin üstüne vurmayacaksın ya da baros gibi kafayla dışarı.

Ulan bizim salaklığımız herşey ya. Durum olmuş 1-1. Ne diye deli dana gibi saldırırsın ki. Adamlar zaten yenmek zorunda. Takımda kontra dan başka gol atma ihtimalleri yok. Biz onlara bu imkanı veriyoruz

sampiyonluk gitmedi diyosunuzda son haftalarda ciddi bi gol sorunumuz var. icerde ts ile puan kaybında ve fbninde icerde kazanacagını dusunursek bu lig haftaya bizim icin biter. unutmayınki her zaman geriden gelen avantajlıdır ve malesef bugünde onların kazanmasıyla iyice gaza getirdik onları bizde ise moral bozuklugu ve stres olabilir. anlamadıgım nokta fb evinde kac senedir kaybetmezken bizim kaybetme sebebimiz nedir onu algılayamıyorum orda da burda da topla biz oynuyoruz ama skor aynı

Yayıncı Kuruluş Para Kazanacak Diye Galatasaray'ın Şampiyonluguyla Oynuyorlar . Türkiye'de Futbol Zor İş .

Elmander sakatlıktan sonra kendine gelemedi reis.Eski Elmander yok.

Yahu tamam yenildik ama şampiyonluk hala bizim elimizde.Yapmayın gençler ortalığı karıştırmayın.Öyle de böyle de şampiyonuz.

Beceri yok bizde beceri

lig tv sini iptal ettirmeyen varmı

Arkadaşlar bu iş bitmiştir.Artık bundan sonra şampiyonluktan bahsetmeyelim.Adamlar ne yazık ki işi bitirdi.O bunu şunu yenecek diye boşuna beklemeyin.Bu saatten sonra bunlar kimseye bu şampiyonluğu kaptırmaz.Kadıköyden de bu takımla çıkamayacağımızı hepimiz içimizden biliyoruz.Ama bu işin suçlusu hem yönetim hem teknik kadrodur.Diğer takımların bu kadar dertle uğraştığı bir sene biz gene bunu başaramadık.İçime en sindiremediğim de bu şikeci şerefsiz takıma sahamızda kaybedip bu kadar farkla önde olduğumuz bir seneyi kaybetmiş olmamız

başlarım böyle yönetime be bas bas bağırdık devre arasında kanat ve kaliteli golcü lazım diye, adam gibi yönetim istiyoruz kardeşim sokacam liselinizede alaylınızada, şu rezil rüsfa takıma sırf yeteneksizlikten kaybettik 10 tane boş kaleye gol kaçırıyosan .........

üzülmeyin arkadaşlar , lige renk geldi , ne kadar güzel dimi.Heyecan arttı , lig tv kar yaptı

Geri
Üst Alt