STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

ERman i dinleyin Erman Baros oynamaliydi diyor Necati nin ne isi var diyor icerdeki maclarda, NEcati deplasman oyuncusu alin size!!! benim dedigim cikti..

GALATASARAY 30 sut - 4 sut Fenerbahce

GALATASARAY 20 pozisyon - 3 pozisyon Fenerbahce

GALATASARAY %65 topla oynama %35 Fenerbahce

GALATASARAY 8 korner 0 Fenerbahce

GALATASARAY 1 gol - 2 gol Fenerbahce

''allah''ın adaleti

Şu istatistikleri okudukça kalbim sıkışıyor.

fenerin tek zor maci avni akerde trabzon maci iki besiktas macini alirlar,besiktasin hali yok,sacma sapan futbol oynuyorlar,trabzon gene bir kompaklik icinde evinde bu sefer celme takarsa tek o takar,bunun disinda biz kadiköyde sampiyonluk macina cikacagiz bu net,fener su saatten sonra cok zor puan kaybeder,psikolojik olarak tavan yaptirdik herkes biz degil,karsinda bizim gibi güclü bir rakiple oynamayacaklarki iste bizide 2 pozisyonla yendiler,neyse konusucak bir durum yok,önümüze bakacagiz ama sampiyonlugu bu macla verdik,koca sezonu sampiyon bitirip tek macla 2 inmesine izin vermek cok berbat bir durum heleki böyle süper futbol oynamisken ümitsizlik verici ama hayat devam ediyor,silkeniriz umarim ve kendimize geliriz...

yok aydını yok bilmem ne yaptı fatih terimi niye eleştiriyonuz anlamadım ki elinde shakiri varda o mu oynatmadı kaliteli golcüsü vardıda o mu oynatmadı fatih terime kızacağınıza vizyonsuz yönetime kızın

Eğer haftaya trabzon deplasmanında takılırsak bu iş biter.

30 pozisyona girdik allahtan korkun be okadar kacarmi, günahtir ya..

allahim yarabbim ya

1-1ken deli gibi niye saldırdık sürekli anlamadm.Benim yinede endişem yok bu takıma güveniyorum

playooff savunmuyorum ama, bal bal diyip durmayın. kendi beceriksiz futbolcular yüzünden maçı elimizle verdik. kaliteli kadron yoksa.

bitmiş aydından kurtarıcı

futbolu bitirmek üzere olan necodan golcülük

beceriksiz-güçsüz barostan devamlılık

kanatsız kalma pahasına kanat olmayan oyuncudan oyuncu almama.

bırakın yaaa balı filan- beceriksizliğin önde gideni bu bu kadar basit.

kadıköye kadar kazanmalı- en son maça kalırsa 1 puana oynamalıyız. şampiyonluk burdan giderse ne tff kalır- ne türk futbolu bunuda söyleyeyim.

bunca macı kazanan hangi kadroydu.Olmayınca olmuyor ulan.

Ne saldırıyon oraya buraya.

TT Arena da Baros

Deplasmanda Necati

bu kadar basit.....

Aydın'ı oyuna almasını kimse eleştiremez, eleştirmemeli. Eğer almasaydı ve kaybetseydik bu kadar formdayken neden oyuna almadı denecekti. Aydın kararı doğruydu hocanın.

Zaten sorunda burda şimdi konusmak yersiz olcak ama aydın'ı kesinlikle göndersinler sezon sonu 2 mac iyi oynadı diye aldanmamak lazım.

Baros 11 de baslasaydi kesin 2 gol den fazla atardik yemin ediyorum, daha gecen hafta dedim size, fenere karsi elmander ve baros oynamali diye, hoca hata yapti hata, akillanmistir simdi bidaki macta bak baros nasil 11 de olacak... ahaa suraya yazdim

colak yerine engin cikmaliydi

Bu nasıl bir baldır yahu.Sinirden ayaklarım titriyor.

Moral bozmak istemiyorum ama bu serefsiz ezik'lerin essek sansi kaldigi yerden devam edip bunlar Sampiyon olacak

27'ye 5 Sut, 64 % topla oynama, daha ne diyek be Abi..bu iki sey herseye bedel be..

Otur da aglama, bukadar sanssizlik olamaz ya vallahi diyom, böyle adaletin Allah bin belasini versin.

Top oynayan YINE BIZ

Tek kale oynadik, rakip saha'ya hapsettik ama bu serefsiz'lerin sansi yine tuttu ya..

Macin Adami: Aydin

ERman i dinleyin Erman Baros oynamaliydi diyor Necati nin ne isi var diyor icerdeki maclarda, NEcati deplasman oyuncusu alin size!!! benim dedigim cikti..

Abi böyle keskelere kalırsak acımız çığ olur birbirimize düşeriz.

Ulan beraberlik üzmeyecek, neden şuursuzca saldırırsınız ki ?

Geri
Üst Alt