STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

şuç bizde admaları bu kadar rahat ağırlarsan adamlarda elinden gelen her şirkefliği yapar. maç sonu koşturarak sahadan çıkmaları gerekirken birde kafalarına göre seviniyorlar. tamam sahaya inmeyelim ama onlar bize karıköyde nasıl davranıyorlarsa bizde onlara aynısını hatta daha fazlasını yapmalıyız. o volkan denen ezik oğlu ezik anası belli olmayan adam ozaman taraftara hareket çekemez. kafasını gözünü yaracaksınki birdaha bizim stada geldiklerinde elleri ayakları titreyecek ama nerde yemişim ahlağını fair play olayını. iş son maça kaldığında öne geçsek sence neler olur neler yaparlar acaba karıköyde. bu güne kadar hep iyi niyetimizle davrandık olan bize oldu. çünkü bunlar misafirperverlikten birşey anlamaz bunları evire çevire si......p öyle evlerine göndereceksinki bir daha o stada gelirken dua etcekler birşey olmasın diye

Bu takımla gurur duyuyorum

Selçugun attıgı o guzel gol gume gitti

o değilde ezerek yendiklerini söylüyorlar ya kafamı duvarlara vurarak intihar edesim var. ne kadar ezik bir camiadır yahu. az utanmanız olsun lan.

Volkan Demirel,Stoch,Toğuz,Gökhan topunuzu toplasak bir adam etmezsiniz.Emre bile yanınızda şerefli kalır lan sizin.

yıl olmuş 2012 galatasarayın forveti hala necati..yani bugün okadar üzüldüm ki kahroldum stadda kime küfür edeceğimi bilemedim kimi suçlu bulacağımı bilemedim..necatiden bişey bekleyen taraftarda asıl suç..necati iyi niyetli bazen iyi goller atan bi oyuncu ama kesinlikle bi golcü değil..

Btiricilik yok anasını satıyım bizim topçularda çok güzel oynuyorlar da

Necati, Aydın, Elmander, Baros ulan o kadar pozisyon yakaladınız nasıl gol olmaz biri de

Goril Demirel : ''Biz maç sonu, bazıları gibi beraberliğe değil, galibiyete sevindik''

ne yalan şöyleyeyim bugün sabahtan beri içimden bir ses ve mantıgım fenerin yeneceğini söyledi mantıktan kastım bu ligtv playoffu getirtecek kadar söz sahibiyse belirli senaryoları oynatacak kadarda güçlüdür bana göre. şimdi biz yensek bundan sonraki maçların pek okadar önemi kalmayacaktı. ve ayrıca özellikle albayragında yenilsekte dünyanın sonu değil açıklamalarından sonra iyice bu moddaydım hatta bugün ilk defa bir derbiyi izlemedim, yenildiğimize üzülmüyorum çünkü biliyorum o karıköyde bunları ödetecek kalitede futbol oynuyoruz, biliyorum şampiyon biz olacağız. ama gel gelelim şu topuz ve stoch olayı ne olursa olsun sinirlerimi kaldırmaya yetti. her ne olursa olsun fatih hocamı futbolcuları kutluyorum. özelliklede selçuğu şunlara o gölü attı ya helal olsun...

şuan bizim şampiyonluk şarkıları sölememiz lazımdı hemde haklı yere

Beyler Volkan anasına , bacısına , karısına sovulunce zevk alıyor olabilir mı . Mactan sonra 3 lu çektiriyor . Dedimki taraftar girsin sahaya agzini burnunu kırsın . Ne olur sanki cezası mı var . Cocuklar , bayanlar izler

Tabi canım, niye bu kadar kin bürüsün ki? melek o melek.

Sen de sinsi ikiyüzlü fblilerden değilsin.

Bu ne şimdi ? adam görüşünü söylemiş ki bende stoch un bilinçli yapmadığını düşünüyorum sizin gibi düşünmeyen herkesi niye fenerbahçelilikle itham ediyosunuz ?

Goril Demirel : ''Biz maç sonu, bazıları gibi beraberliğe değil, galibiyete sevindik''

Maç sonu Stoch ve Mehmet Topuz'un yaptığı hareketler ile Volkan ve Gökhan Gönül'ün yapmış olduğu açıklamalar futbolcularımıza ibret-i alem için gösterilmeli.

Yemin ederim şu an 1.Dünya Savaşı sonrası Türkiye gibi hissediyorum kendimi.Resmen duygularımızla oynandı, 1 sezonluk emek tek maç ile gidiyor olacak iş değil.

Bu ne şimdi ? adam görüşünü söylemiş ki bende stoch un bilinçli yapmadığını düşünüyorum sizin gibi düşünmeyen herkesi niye fenerbahçelilikle itham ediyosunuz ?

teşekkür ederim bebişim :D

gerçekten Mehmet topuz filan deseniz neyse de stoch fazla abartı oluyor ya

Haftaya deplasmanda ts maci yenilirsek, febe beşiktaşi yenerse iş biter diyorum kesinlikle...

Geri
Üst Alt