STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Bakın Fanatikliği bir kenara bırakalım ona bakarsanız Beşiktaş maçında ise biz aynı durumdaydık oynayanlar daha doğrusu bize nazaran daha tehlikeli gelenler onlardı ama onlar atamadı biz attık kazandık demekki bazı şeyleri kabul etmek gerek...

Kusura bakma ama ben böyle bir derbi hatırlamıyorum.

akıllı futbol dediginizi real madrid oynadı barcelonaya karşı. ona denir akıllı futbol diye.

5 puan öndesin kendi sahanda şampiyonluk maçına çıkıyorsun sakin ve akıllı oynayamıyorsan olamazsın şampiyon bjk ts daha bize real madrid kesilecek fenere yatacaklar son haftaya puan olarak önde girmemiz bile zor

5 puan öndesin kendi sahanda şampiyonluk maçına çıkıyorsun sakin ve akıllı oynayamıyorsan olamazsın şampiyon bjk ts daha bize real madrid kesilecek fenere yatacaklar son haftaya puan olarak önde girmemiz bile zor

sen ne senaryolar kuruyorsun arkadaş. bence yazdıklarının farkında değilsin.

hatta son haftaya girmeden fener şampiyonlugu garantiler. hatta bence şimdiden şampiyonlar. hatta biz küme düştük.

akıllı futbol dediginizi real madrid oynadı barcelonaya karşı. ona denir akıllı futbol diye.

Dediğin gibi, akıllı futbol tamamen kapanıp 2 pas yapamadan rakibe 25 tane pozisyon vermekse ben aklımı yitirdim herhalde.

Unutmayın beyler şampiyonluğu son maçta kaybetmek fenerin kaderi:)

Her maçta yaptığımız hesap kitaplar değişecek. İş son haftaya kalırsa şampiyonluk maçı oynanacak ve o gün kim iyi günündeyse o kazanacak.

Ama bence şampiyonluk düğümü bu hafta çözülür. Oynanan futbol ve alınan skorlarla..

Barış kendine gel birader. Bundan daha iyi nasıl oynanırdı. Fenere falan yatmazlar merak etme.

Herşey karıköydeki maça kalacak gibi inşallah şans bizim yanımızda olur :)

5. Hafta şampiyonuz.

O değilde iyi bir golcüyle sağ veya sola iyi bir ofansif kanat şart takıma.

bence futbolcularmız şampiyonluga bizden çok inanıyorlardır 4-4 yapınca şampiyon olucagımızı biliyorlar en son k.dköyde oynadıgımız maçıda biliyorlar yani elimizden kaçırdıgımızı onlar bizim kadar umutsuz değildir zaten öyleseler yandık

Beyler şampiyon olamazsak, şampiyonlar ligi'ne de katılamayabiliriz, ön elemelerde hiç başarı gösteremedik, gösteremeyiz de. Tabi Fener'e UEFA'dan ceza gelmeyeceğini varsayarsak. Eğer ki şampiyon olup direk katılırsak, çeyrek finali zorlayacağımıza da inanıyorum.

ulan bokmu var 5 puan öndesin ne varda saldırıyorsun sakin kontrollü oynasanıza fener üzerimize gelsinki gittikmi etkili olalım dağlara taşlara vurmayalım sinirden ölüyorum maçın üzerinden 15 saat geçmesine rağmen

Beyler şampiyon olamazsak, şampiyonlar ligi'ne de katılamayabiliriz, ön elemelerde hiç başarı gösteremedik, gösteremeyiz de. Tabi Fener'e UEFA'dan ceza gelmeyeceğini varsayarsak. Eğer ki şampiyon olup direk katılırsak, çeyrek finali zorlayacağımıza da inanıyorum.

Eğer Fener şampiyon olup biz onların yerine direk gideceksek, ben istemem öyle şampiyonlar ligini.

Ulan hala hiçbirşey yapasım yok.Ne okula gidesim nede spora gidesim var. Bir an önce cumartesi günü gelsin ve yenelim şu trabzon'u. Fenerin üstünde de baskı oluşacak.

o değil de hala kendime gelemedim :D aldığım nefes bile sıkıntı veriyor

Geri
Üst Alt