STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

Öyle fark filan umrumda degil. Fark olacagini da hic sanmiyorum. Cetin gececek.

8 puan olsun, baska bi istegim yok.

0.5 - 0 olsun bizim olsun

Sezon boyunca alistirdilar bizi. Güvenmeyi ögrettiler. Nasil oynayacagimizi az cok biliyorut. Aslan parcalarina güveniyorum. Inandilar mi Real Madrid bile cikamaz Arena'dan. Bunda ciddiyim. Barca cikar:)

İnsanların içinden geçen skorları yazması uçmak mı oluyor arkadaşlar? İçimden 4-1 ya da 4-0 geçiyor. Ha olmaz bu skor, belki tam tersi kaybederiz ama içimden geçiyor bu skor. Bu arada sanırım iddaa'da son yıllarda hiç bu kadar favori olmamıştık.

ts ve bjk maçındaki rehavetten ders çıkarılmamış anlaşılan. sanki tavşanlısporla oynuyoruz anasını satayım

valla ben 2 maçıda kolay kazanacağımızı düşünmüyordum.hele ts maçının zor geçeceğini biliyordum.ama hayatımda ilk defa fb maçında bukadar rahatım.fb maçlarında hiçbir zaman rehavet olmaz.puan almaları için gereken tek şey cok ama cok ballı olmaları

valla ben 2 maçıda kolay kazanacağımızı düşünmüyordum.hele ts maçının zor geçeceğini biliyordum.ama hayatımda ilk defa fb maçında bukadar rahatım.fb maçlarında hiçbir zaman rehavet olmaz.puan almaları için gereken tek şey cok ama cok ballı olmaları

hayır genel olarak tüm GS forumlarında fark bekliyolardı. öyleki forum bordomavi'de bile %70'lik kısım TT Arenada 4-5 gol yiyeceklerini düşünüyodu

Koyar geçeriz h1 1/1 . Hele çirkef emre ninde olmaması orta saha anlamında tamamen üstünlük sağlarız. Buldugumuz pozisyonları golle sonuçlandırsak tarihi fark olur.

O zaman bir konu da tartışılan bir soru ile beraber, başka bir soru daha sorayım.

Emre mi Riera mı?

Rakibin nasıl bir 11 ile çıkacağını düşünüyorsunuz?

O zaman bir konu da tartışılan bir soru ile beraber, başka bir soru daha sorayım.

Emre mi Riera mı?

emre diyorum

ilk 11 leri belli

volkan

gökhan bekir yobo zigler

m.topuz selcuk cristian caner

alex

sow

Bu maçta Emre oynamalı %100 içerdeki maçlarda çok iyi oynuyor + atmosferin gazıyla çok daha iyi oynar.

kesinlikle emre oynamalı

2-0 olsun bizim olsun

sonrada gelsin şampiyonluk turları

Bence de emre oynamalı hızıyla mücadelesiyle. İlk maçta iyi oynamıstı yine iyi oynar bence. Emre oynar büyük ihtimal zaten.:)

Emre mi Riera mı?

Kesin olarak Emre ile başlarız. Haa fiziksel sıkıntısı vs varsa ayrı.

[video=youtube;THCncheo6hg]https://www.youtube.com/watch?v=THCncheo6hg&NR=1&feature=endscreen[/video]

İçim Rahat Etmiyor Fener'e Koymayınca ...

Yenersek bu iş biter .İnşallah kazanırız.

İyi bi video hazırlayan yok mu maç için maça 3 gün kaldı daha gaza gelemedik hiç.

Fark falan hepsi cok güzelde, saka maka yenilirsek cok kötü olur.

Fark falan hepsi cok güzelde, saka maka yenilirsek cok kötü olur.

yenilmeyi bırak beraberlikte bile herşey tersine döner.sonra kaybedeceğimiz bir maçta kadıköyde şampiyonluk şansı gelir onlara.ne yapıp edip yenip işi bitirmeliyiz

yenilmeyi bırak beraberlikte bile herşey tersine döner.sonra kaybedeceğimiz bir maçta kadıköyde şampiyonluk şansı gelir onlara.ne yapıp edip yenip işi bitirmeliyiz

Asiri motivasyon aleyhimize olur bence, tüm sezon yaptigimiz gibi cikip takir takir oynayip yenelim kasmadan.

Fatih hoca isini bilir gerci.

Dia ve Gökhan'la bizim yumuşak karnımızdan vurmaya çalışacaklar. Hücum yönünü geçtim sol tarafımızı iyi savunmamız gerek.

F7'yi yenecegiz. 1-0 olsun bizim olsun. Ilk yari kontrollü gecer ve 2. yari bir tane cakip aliriz maci.

Geri
Üst Alt