STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

ahahaha nabalım ya kendımızı bu sekıl ıfade edıyoruz daha nazık oluyor :)))))

bizim türk insanı bu işi aşmış arkadaş:D

galiba o ibare küfür olarak yerine geçiyor olmalı. polisler falan darp etmişler. ayrıca forumda da yasak bildiğim kadarıyla.

bizim insanımızda bu şekilde bi yöntem bulmuş

ben bu şifreli yazıyada karşıyım.

Doğru dürüst takımı destekliyelim yeter... Başka takımları küçümsemek veya küçük göstermek bize yakışmaz

Oğuz Altay ‏ @Oguz_Altay

Artık çalışmalarda sona doğru yaklaşmak üzereyiz, yaklaşık 150 arma sevdalısı 2 vardiya, özverili şekilde çalışıyor.

Oğuz Altay ‏ @Oguz_Altay

Sebahattin Reis'le stadda kardeşlerimizin yanında denetlemedeyiz :)

Trabzon a oynadigi futbolu insallah bize de oynarlar da farka gideriz. Arena dan puan alabilmeleri icin yapmalari gereken ilk yari oyunu sogutmak adina yapacaklari fauller ve bolca yan pas yaparak beraberlikle geceblip gecememelerine bagli. Zira 2. yari Dia stoch ikilisini sokarak kontraya cikma riskini alacaktir ve yapabilecegi en cesur mac kazanma taktigi de bu olur Aykut efendinin. Gerci Aykut Efendiye kalsa ilk yariyi Alex siz, Sow suz 10 stoperle gecmek daha akillica olacaktir ama ona camiasi izin vermez.

Fenerbahce buraya galibiyet icin degil sansa bala gol atabilmeye ve sansa bala gol yememeye geliyor.En baba taktiklerinin ceza sahasi cevresinden faul kazanmak olduguna da eminim. Ilk yari atacagimiz 1 adet gol veya goller 2.yarida ustumuze gelmeye cabalayan capsiz ve organize gol atma beceresine 1 sezondur sahip olmayan takimlarini darmadagin etmeye yeter.

Besiktas karsisindaki akilli ama kimilerine gore kotu oyunumuz kimseyi aldatmasin. Fatih Terim Besiktas macinda 1 puana razi bir oyun oynatti. Golu at buyursun gelsinler taktigi diyelim. Arena da ilk golu biz atarsak yine buyurusunlar gelsinler taktigi uygulayacagiz bana kalirsa. Bakacagiz o muthis oynayan takimlari 1 sene sonra anadolu takimi gibi geriye cekilip kontradan gol aramayi biraktiginda arka taraflarinda neler olacak.

Neyse uzatmadan tahmini soyleyeyim. Ilk yari 1 veya daha fazla gol atarsak 4-0. Ilk yari berabere yuzde 80 2-0, Ilk yari 0-1 yuzde 80 1-1 (kaciracagimiz bir suru pozisyon ve muthis ballari gerceklesirse.

3 puan hayali kuran angry birdsler de en yakin turbeye gidip caput baglamaya baslasinlar. Umut fakirin ekmegi tabi.:) Geciniz tedirginlik falan yok bende hic. Takimimiza guveniyorum. Bu sikecilerin agizlarinin payini verip, utanmadan hala diledikleri ilahi adaletin nasil tecelli ettigini gosterecekler.

Trabzonspor gibi oynamaları artık imkansız... Emre B. cezalı :)

Trabzon a oynadigi futbolu insallah bize de oynarlar da farka gideriz. Arena dan puan alabilmeleri icin yapmalari gereken ilk yari oyunu sogutmak adina yapacaklari fauller ve bolca yan pas yaparak beraberlikle geceblip gecememelerine bagli. Zira 2. yari Dia stoch ikilisini sokarak kontraya cikma riskini alacaktir ve yapabilecegi en cesur mac kazanma taktigi de bu olur Aykut efendinin. Gerci Aykut Efendiye kalsa ilk yariyi Alex siz, Sow suz 10 stoperle gecmek daha akillica olacaktir ama ona camiasi izin vermez.

Fenerbahce buraya galibiyet icin degil sansa bala gol atabilmeye ve sansa bala gol yememeye geliyor.En baba taktiklerinin ceza sahasi cevresinden faul kazanmak olduguna da eminim. Ilk yari atacagimiz 1 adet gol veya goller 2.yarida ustumuze gelmeye cabalayan capsiz ve organize gol atma beceresine 1 sezondur sahip olmayan takimlarini darmadagin etmeye yeter.

Besiktas karsisindaki akilli ama kimilerine gore kotu oyunumuz kimseyi aldatmasin. Fatih Terim Besiktas macinda 1 puana razi bir oyun oynatti. Golu at buyursun gelsinler taktigi diyelim. Arena da ilk golu biz atarsak yine buyurusunlar gelsinler taktigi uygulayacagiz bana kalirsa. Bakacagiz o muthis oynayan takimlari 1 sene sonra anadolu takimi gibi geriye cekilip kontradan gol aramayi biraktiginda arka taraflarinda neler olacak.

Neyse uzatmadan tahmini soyleyeyim. Ilk yari 1 veya daha fazla gol atarsak 4-0. Ilk yari berabere yuzde 80 2-0, Ilk yari 0-1 yuzde 80 1-1 (kaciracagimiz bir suru pozisyon ve muthis ballari gerceklesirse.

3 puan hayali kuran angry birdsler de en yakin turbeye gidip caput baglamaya baslasinlar. Umut fakirin ekmegi tabi.:) Geciniz tedirginlik falan yok bende hic. Takimimiza guveniyorum. Bu sikecilerin agizlarinin payini verip, utanmadan hala diledikleri ilahi adaletin nasil tecelli ettigini gosterecekler.

Boldladığım kısımlar konusunda ben de eminim. Aykut Kocaman'ın çapı ne ki, başka nasıl bir taktik hazırlayabilir ki bu maç için?

Yarınki maçın saha içi senaryosu belli ya; maç boyunca kapanacaklar, yan paslarla oyunu soğutmaya çalışacaklar. Gol atmak için ise sürekli duran top kovalayacaklar. Ayrıca Selçuk+Caner ve özellikle Mehmet Topuz gibi art niyetli oyuncuların tahrikleriyle, sürekli oyunun tansiyonunu yükseltmeye çalışacaklar ki oyuncularımız sinirlenip kart görsün.

cogu fenerli arkadasim maci izlemeyeceklerini soyluyor. kus kadar beyinleriyle totemmi ironimi ne shitse onu yapacaklarmis. olum yaticak yeriniz yok sizin. yeniliceksiniz orasi kesin de, asagilanirmisiniz orasini bilemicem gari

Şöyle eze eze yensek , şu 2 günün acısını çıkarsak saldır cimbom

9528_splash_son-yeni-gs-fb.jpg

evdeki digi turk suresi bitti nerde izlicem bilmiyom

Fenerli oyuncular herzaman yaptiklari gibi Melo'yu tahrik etmeye calisacaklardir. Aslan umarim topunu oynar ve erken bir kart gormez

Ultraslan Avrupa olarak Avrupa'nin heryerinde toplu olarak bulusup izliyecegiz maci.

TS'nin bir bize karşı, birde FB'ye karşı oynadığı oyuna bakıyorum da.. İnanılacak gibi değil. Bize oynadıkları oyunun yarısını oynasalardı Fener o pasları asla yapamazdı zaten, mümkün değildi. Bize karşı anlamsız, inanılmaz derece müthiş bir hırsla oynadılar. Şampiyonlar Ligi iddiaları vardı ondandır diyeceğim de FB'yi yenseler aradaki puan farkı 3'e inecek. 2.lik için önemli bir adım atacaklardı. Bazen bu ligteki herşey yayıncı kuruluşun istekleri üzerine kurulu demekten alamıyorum kendimi.

Geri
Üst Alt