STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

siteye index maçtan sonramı yapılacak

Rüya gördüm 1-0 yenildik ehhehehehehehh

nerden çıktı bu rüyalar yaw hayırdırdır inşallah.

Fotbol maçında seyirci olduğunu görmek tek başına iş başarma iradesinin bulunmamasına, boş ve anlamsız heyecanlara; Maçta bizzat oynadığını görmek bir iş için emek ve gayret sarfetmeye, gol attığını görmek başarı ve rakibe galip gelmeye delalet eder.

Rüyada özellikle futbol maçı seyretmek, vaktinizi boşa harcamakta olduğunuzun işareti sayılır.

Rüyada maç izlemek, zamanınızı boşa geçirdiğinizi işaret eder.

Ani değişiklik ve yabancı bir çevreden duyulacak ilginç haberdir.

Rüyada özellikle futbol maçi seyretmek, vaktinizi bosa harcamakta oldugunuzun isareti sayilir.

Maç | Rüya Tabirleri | Rüyada Maç görmek

maçın heyecanıyla bu topice girip gfooooooooooooool fooooooooooooooooooooool gggggggggggggggggglll gibi anlamsız şeyler yazmak istiyorum artık.son 30 saat.haydi bakalım

kahvede yerimi alcam gol olunca milletin üstüne zıplayanzi

Rüya gördüm 8-8 bitti anasını satıyım oldu mu

Neyse beyler maça 1 gün var ama başlık ölü.Benim yarın sabah 9da otobüsüm var.İnşallah maçı sonu "KOYDUK MU?" diye tezahurat yapmak nasip olur.Herkese iyi haftasonları.

öbür gün okulda yok ne güzel maç yov

Offf heycan basti

yarınki maçta inanılmaz bir atmosfer olucak ,bu sezon her maça gitmiş biri olarak 3-1 lik ilk maçta tribunler gerçekten inanılmazdı fb li oyuncular ustunde mutiş bir baskı kurduk topu her ayaklarına aldıklarında mutiş bir ıslık ,yarın da aynı şekilde atmosfer olucaktır fb li oyuncuların bundan etkilenmemesi imkansız inanın bu takımla bu taraftar gucuyle zaten 1-0 önde başlıyoruz! yarınki maçın şanpiyonluk maçı olduğunun herkes bilincinde Allah utandırmasın inşallah kazanıcaz.

Kazanmak zorunda olup strese girecek taraf onlar.

Rakiple uğraşmak yerine kendi takımımıza destek vermemiz gerekenler bizler.

Hem rakiple, hem hakemle uğraşanların halini geçen hafta gördük. Sinirden geberiyorlardı.

Sakin, stressiz, akıl ile, arkamızda full destekle oynadığımız zaman kazanan hep biz olduk.

Saha kapatılmasına sebebiyet verecek olanların kulübü milyonlarca TL zarara uğratacağını aklından çıkartmasın.

Korkuyorum anasını satayım,hay playoffunuza.Takımda umarım stres olmaz,beni birazda seyirci korkutuyor maçı gerip yarardan fazla zarar sağlayabilirler.Ts maçı gibi olacak diye korkuyorum.

Yarin'de is var hay boyle sansizligin :( ilk yari seyredemiyecem nasil dayanacak bu kalp?

2e yari izlemek icin ucarim artik is'den sonra

ben bazı kişileri anlamıyorum yok yeniliriz filan da anlamıyorum galatasaray da elmander var engin var selçuk var melo var yarın ye-ne-ce-ğiz medya istediği kadar gaz versin fener ali sami yen den kolay çıkamaz

Geri
Üst Alt