STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

kesinlikle baros...

Necati-Elmander ikilisini bozmak için şu anda bir sebep yok. Ha maçta Neco kötü oynar mı? Elbet oynayabilir ama Baros bu sene şu ana kadar Neco'yu kesecek bişey yapmadı. Antrenmanda nasıldır bilemem. Ama Baros resiin de işi belli olmaz. Çıkar yazar 2 tane:)

dakika 9 küfürden kırmızıda olabilir :)

Ben Amerika'da basladim oyuna. Oyuncularimin hepsi 25 levelin üstünde olmasina ragmen hala cok zorlaniyorum mac oynarken, feci zor yapmislar oyunu ama baya da zevkli. :D

Bi de ben birazdan Fifa 12'de GS-FB derbisini oynarim. Yarindan önce bi oyunda koymak lazim sunlara. :asd:

Yapma ya, yazik olur bi günde iki kere koymak nasil olsa yarin koyacagiz :D

Arkadaşlar, sistemden hepinize otomatik bir pm gönderdim. Geri dönenler olmuş, sağolun varolun. :)

Ama okumam 3 gün sürebilir. :):p Siz iyisi mi yazmayın :p:D.

Aman abi bi an aklım gitti korkudan. Myc yedim sandım. "Ne yaptım lan" diye düşünüyordum. İçeriği gördükten sonra derin bi ohh çektim :asd:

beraberlik nasıl fenere avantaj oluyor anlamış değilim ? geriye 4 maç kalıyor ve 5 puan öndesin ayrıca biz kalan 3 maçın ikisini içerde oynuyoruz. fener ise kalan 3 maçın ikisini deplasmanda oynuyacak.

Hahahaaa, rahat olun renktaşlar, tadını çıkarın.

fbnin bu seneki deplasman karnesi:

6 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyet.

Bakmayın siz süperiz falan diye moral yapmaya çalıştıklarına.

Deplasmandaki Bursa galibiyetinden sonra sadece Manisa ve Ankaragücü'nü yenebildiler. Bu ikisi dışında 7 maçta 3 beraberlik, 4 mağlubiyet.

Son Trabzon maçında da fbden çok Trabzon'u konuşmak lazım, hiçbirşey oynamadılar.

Yarın gömecez inşallah.

Engin ilk 11'de oynamalı. Engin kadar koşan ve hırslı bir oyuncu yok.

Taraftar cok önemli. Takimimizi germeden müthis destek vermeli. Zaten öyle yapiyorlar.

Maci getirecek bir etken de taraftar kesinlikle.

Öyle bir ugultu olmali ki, bunlar cildirmis desinler.

Defans saglam, orta saha baskili ve güclü, forvet yipratici. Tedirgin degilim. Geregini yapacaklar. Hangi maclardan cikmadilar ki

Uyarıları dikkate alın lütfen.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Maç linki istemek ve maç linki dağıtmak kesinlikle yasaktır. Kadro vs... gibi dolaylı yoldan link istemek de yasaktır.

​

lan bide bu şerefsizler kendi sitelerinde adalet yerini bulacak filan diyorlar ulan insan biraz allahtan korkar be nasıl bi pişkinliktir lan bu lan yemin ediyorum artık kusasım geliyor size

Bu arada ilk defa stadimiz %100, yani tam anlamiyla dolu olacak. Önceki derbilerde viplerde bosluklar oluyordu, bu macta ama oralar bile dolu olacaktir.

lan bide bu şerefsizler kendi sitelerinde adalet yerini bulacak filan diyorlar ulan insan biraz allahtan korkar be nasıl bi pişkinliktir lan bu lan yemin ediyorum artık kusasım geliyor size

Adalet mi, minnacık adalet olsaydı şimdi Bank Asya'da düşmemeye oynuyor olurlardı.

Geri
Üst Alt