Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00
susmayın la susmayın cimbom şık şık şık cimbom
susmayın la susmayın cimbom şık şık şık cimbom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana dedin demedim zaten. Forumda herkese saygılı olmamız lazım. Yanlış bi kelime. yakışmıyo bize.
Valla keske Bienvenu bizde olsa öyle bir süperstar bizde olsun isterdim. Bienvenu > Necati+Elmander+Baros x cos30
Valla keske Bienvenu bizde olsa öyle bir süperstar bizde olsun isterdim. Bienvenu > Necati+Elmander+Baros x cos30
![]()
Maç öncesi her iki takımın da giyeceği formaların tanıtımı.
Fazla uzatmaya ve daha sonra bizi matematik yapmaya zorlamasinlar...
Adamlar caresiz bir sekilde kucagimiza geliyorlar...
Yenin, bitirin isi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
3-1lik maçtakiler gibi aynı.
:tiphat: Basına lan az da neyse öyle olsun
ama degil, NIKON yaziyor
birinin şu mesajı yazacağını biliyordum
O degil de bizim ultrAslan şu kareografi işini kesin beceremez. Keşke gefebe gibi yetenekli bu konuda deneyimli bir taraftar toplulugumuz olsa.
O degil de bizim ultrAslan şu kareografi işini kesin beceremez. Keşke gefebe gibi yetenekli bu konuda deneyimli bir taraftar toplulugumuz olsa.