STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

store'da var bu tişört geçen gittiğimde görmüştüm benimde hoşuma gitti

malatyada store yok abi malesef :) internettende sipariş sorunlu oluyor henüz oturtamadılar malesef 1-2 kere denedim pişman oldum aldığıma

Fatih hocanın üstünde ki gerçekten güzelmiş :)

Bilet fazla var desem ayıp mı olur kardeşlerim bonusla iki adet almıştım ama arkadaşım gelemeyebilir ülker alt tribünü diğeride batı yani 150 TL ye alabilmiştim 3 saat uğraş sonunda...

Ölüm varmıııışşş......

Bilet fazla var desem ayıp mı olur kardeşlerim bonusla iki adet almıştım ama arkadaşım gelemeyebilir ülker alt tribünü diğeride batı yani 150 TL ye alabilmiştim 3 saat uğraş sonunda...

Renktas ben kuzey alt'a bakmistim ya bulabilirmiyim bu saatten sonra sence :( ?

Renktas ben kuzey alt'a bakmistim ya bulabilirmiyim bu saatten sonra sence :( ?

vala arkadaşım bende ilk kez gidicem ankaradan gidicem ben bu saatten sonra bulman imkansız sanıırm istanbullu arkadaşlar daha iyi bilir bilmiyorum...

forumda beni tanıyanlar bilir pek yazmam. renkdaşların yorumlarını okuyup geçerim, arada tek tük birşeyler karalarım. ama dün ki maçtan sonra ve bugün yazılanları okuyunca özellikle moderatörlerden rica ediyorum 1 defalığına bir küfür konusu açılsın 1 saat açık kalsın kapansın. ya siz kimsiniz bu sene bizi hanginiz nerede yenmişte yok hakem yok zart yok zurt diyorsunuz. topunuz birleşip gelin yine koyar geçeriz. fener maçı çok rahat olacak hatta şunu söyliyeyim dün ki maçın ilk 10 dakikasında beşiktaş bizi nasıl afallattı biz onu 90 dakika yapıp 3-5 bişiler sallarız. ama yok efendim fener yenecekmiş, bjk'yi hakem yakmışmış, teyzemin bıyığı olsa dayımmış. fenerli dostlarım siz ankaragücü dışında son deplasman galibiyetinizi ne zaman aldınız. hani biz dün hakemle yendik ya, geçen sene tt arenada ki ilk derbide siz nasıl kazandınız? ya da son deplasman galibiyetiniz olan manisa maçında 90+3+3+3+3'leri kim verdi babanız mı? şerefinizle gidin dedik onu bile beceremediniz, şimdi gelmiş bize arenada yeneceğinizi söylüyorsunuz. çok afedersiniz kıçımla bile gülmüyorum sadece sizlere acıyorum. zamanında size sinkaf'lı marşları yazanları kardeş diye benimsediğiniz için size acıyorum. bizim her maçımızda sarı-lacivert renklerinizi terk edip karşı takımın formasını giydiğiniz için size acıyorum. ve hala büyüklüğün ne olduğunu anlamadan büyük olduğunuzu iddia ettiğiniz için size acıyorum. şike mike palavra siz acınacak hale şikeden dolayı gelmediniz... ama madem bu kadar heveslisiniz gelmek içi buyrun gelin biz misafirperveriz, sizi iyi ağırlar 3-5 çakar göndeririz. e malum misafir umduğunu değil bulduğunu yer (bkz: küçük melo)

Soldaki adam kim yau ?

B_342fbc4e8dda6d15e15a884493330145.jpg

yiğit değil mi o

2-3 şaibeli golle galip geliriz inş. :ka21:

Çıldırsın şerefsizler. :lol:

Oğuz Altay ‏ @Oguz_Altay

Yazdıklarınızı okuyorum hepsi haftasonu tribün şovlarıyla ilgili :) gelişmeleri bekleyin bize yakışan neyse siz onu hayal edin sadece.

alırsak şampiyonuz

cok net :ka21: :gs:

Beyler fazla bütçem yok kalan biletlerde hep pahalı.

Engelli kartıyla girsem mi diyorum :D

Geri
Üst Alt