STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

Emre mi Riera mı

Bilet konusunda yardımcı olacak arkadaş varmı

saldirmasi gereken takim fenerdir. maglubiyette is tamamen bitiyor, beraberlikte yine puan farkini azaltamiyorlar.

sabirla oynayacagimizi düsünüyorum , goller geldikce Aykut'un yüzünü bol bol görürüz

saldirmasi gereken takim fenerdir. maglubiyette is tamamen bitiyor, beraberlikte yine puan farkini azaltamiyorlar.

sabirla oynayacagimizi düsünüyorum , goller geldikce Aykut'un yüzünü bol bol görürüz

o yüzden biz hunharca saldırmayalım açık verirsek gol bulabilirler, kontrollü olalım sete sette asla gol atamaz bu ezikler. Zaten yenmek isteyecekleri için saldırırlarsa o zaman fark olur.

pazar yagıs olmaz umarım 3ledıgımız maca yagıs damga vurmustu bakalım

Bence bu maçı alırsak artık o saçma fener psikolojisini yıkmıs oluruz. Ona göre kadıköydeki maçada çok rahat çıkarız. Zaten bunca senedir şanssızlıkla saçma sapan gollerle iyi oynadıgımız maçları kaybederek böyle bir seri oluşturmalarına izin verdik.

İstanbul pazar günü ne durumda, bu fırtına umarım pazar günü olmaz,, bu fırtınada maçın iptali söz konusu olur mu? idobüsler filanda çalışmaz,,

HAva durumu verilerine göre bir sıkıntı görünmüyor ama https://www.havadurumu15gunluk.net/

o yüzden biz hunharca saldırmayalım açık verirsek gol bulabilirler, kontrollü olalım sete sette asla gol atamaz bu ezikler. Zaten yenmek isteyecekleri için saldırırlarsa o zaman fark olur.

hayır tam aksine defanslarına pres yapacaksın. hangi takım defanslarına pres yaptıysa yamuluyorlar. kontrol oyununda onlarada şans tanımış oluruz. ha golü atalım ondan sonra kontrol oyunu düşünülebilir.

yağmur falan gözükmüyor ama ankaradan geleceğiz gün boyu orda olacağız hava güzel olu rinş.

Beyler Pazar maça gidicem ama son gittiğim maçta Antep'e 4-2 yenilmiştik..Gitmekle doğru mu yapıyorum bilmiyorum.:( İçimde tedirginlik yok değil..

Gercekten Uefa finali kadar heyecanliyim. Cok ciddiyim. Bu sene cok anlamli cünkü.

Pazar sabahi heyecan nasil olur tahmin bile edemiyorum

vallaha cok rahatim UEFA finali kim kus gillere oynamak kim.. bak rehaveti hic sevmem.. oyle rahat aliriz muhabettini felanda.. ama busefer fark olacak hissediyorum.. ilk defa bukadar eminim.. rahat rahat ezecez bunlari yenecez ezecez..

Çok pis kaçarım

run+forrest.jpg

hakem fırat aydınus oldu

Hakem fırat aydınus

Geri
Üst Alt