STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

Oğuz Altay ‏ @Oguz_Altay

Galatasaray'a yakışan dünya'da ses getirecek bir tribün şovuna Allah'ın izniyle ultrAslan imzası atacağız, herkese sevgiler.

Oğuz Altay ‏ @Oguz_Altay

Koreografimize emek veren kardeşlerimiz için yoğun günler pazar günü başladı :)

Oğuz Altay ‏ @Oguz_Altay

Koreografi çalışmalarımız geçen pazar'dan itibaren başladı herkese hayırlı olsun.

Oğuz Altay ‏ @Oguz_Altay

Galatasaray'a yakışan dünya'da ses getirecek bir tribün şovuna Allah'ın izniyle ultrAslan imzası atacağız, herkese sevgiler.

Oğuz Altay ‏ @Oguz_Altay

Koreografimize emek veren kardeşlerimiz için yoğun günler pazar günü başladı :)

Oğuz Altay ‏ @Oguz_Altay

Koreografi çalışmalarımız geçen pazar'dan itibaren başladı herkese hayırlı olsun.

nasıl birşey olacak acaba.3 boyutlu mu olacak yine

bu mactan korkarim ben

sadece fener degil rakibimiz, fener, ligtv, tff, hakemler kisaca 25 milyon Galatasarayli haric, birde 1 milyon ts li haric herkes bizim maglup olmamizi istiyor, bekliyor.

Karegrafi 3 boyutlu olacak ve 3 tribünde olucak ve hepsi birbirini tamamlayacak arkadaşlar,

bu mactan korkarim ben

sadece fener degil rakibimiz, fener, ligtv, tff, hakemler kisaca 25 milyon Galatasarayli haric, birde 1 milyon ts li haric herkes bizim maglup olmamizi istiyor, bekliyor.

Salman 1 kere de korkma bir derbi öncesi geçen maçta korkmuştun aynı sebeplerle biraz güven artık takıma.Fark olmaz ama yeneriz şüphen olmasın.

Hangi numaralı tribünlerde olacak acaba?

3 tribun 3 boyutlu kareografi mi olucak...?

futbol takımımız asıl kareografıyı sahada sıkecılere yapacak :)

90 dakıka suruyor bıraz uzun ama vahşı boyutta olacakmıs

Salman 1 kere de korkma bir derbi öncesi geçen maçta korkmuştun aynı sebeplerle biraz güven artık takıma.Fark olmaz ama yeneriz şüphen olmasın.

egri oturup, dogru komnusalim, b maci bize brakmalar asla

1 ay bosuna mi oynasinlar sonra, ligtv aglar

Zor mac olacak,sampiyonlugun daha simdiden belli olmasini lig tv istemez ondan dolayi zor olacak.

beraberlik maçı...normal şartlarda en az 4 farklı kazanırız.ligtv ve dolayısıyla tff nin isteği heyecanın devam etmesi..bu yüzden beraberlik feneri bitirmez bizi şampiyon yapmaz bundan sonraki maçları değerlendirir...1-1 gibi bişi olabilir...açıkçası berabere giderse maç ben iki takımında çok fazla saldıracağını düşünmüyorum...fenere şu an beraberlik de göbek atarlar...biz kazanırsak bitiririz ama ya kaybedersek? işte o zaman yıkım olur..

ne totemi ya, bu kez gayet ciddiyim

gercekci bakalim olaylara Zafer kardes

umutsuzum bu mactan

takima güvenim var, sorun burda degil, sorun baska yerlerde, sorun buyuk

Besiktas macinda da ciddiydin Reis :)

Besiktas maci da onlar icin cok önemliydi ama basaramadilar.

Final maci geldi catti. Evimizdeyiz. Firat Aydinus da karakterli hakem. Eyyam yapmaz

Imparatorun Aslanlari inandi mi is biter. Yeter ki inanalim

bu mactan korkarim ben

Yok öyle birşey. Rakibimiz fener-ligtv vs.. Yok öyle bilmem kaç milyon hariç hepsi falan. Aybaba-medya maymunları tiplerin düşüncelerini genele heba etmeyin. Ya da staddaki 2 tinercinin.

ne totemi ya, bu kez gayet ciddiyim

gercekci bakalim olaylara Zafer kardes

umutsuzum bu mactan

takima güvenim var, sorun burda degil, sorun baska yerlerde, sorun buyuk

Dediklerine katılıyorum ama bu açıdan en zor maçımızı aldık zaten,bu maç daha kolay olacaktır.

beraberlik bizim icin cok tehlikeli bir sonuc olur

cunku ts bizden yine puan alacak, adim gibi eminim.

ts-fener maci ise yüzde bir milyon yarida kalacak, ts liler simdiden o maci bekliyorlar, sahaya girenler falan olacak, büyük olaylar olacak, kisaca fener ts den 6 puan almis olacak.

beraberlik cok tehlikeli sonuc olur, cunku eger 5 puanla gidersek, kadiköydeki fener maci öncesi son mac sampiyonluk maci olsun diye hersey yapilir, ama hersey.

ben bjkyi yenersek, fenere karsi beraberlige bile aziyim demistim ama simdi düsündügümde, yukarida yazdigim gibi, beraberlik bizim icin cok ama cok tehlikeli bir sonuc

Geri
Üst Alt