STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

memento1907 - 18.04.2012 16:44

gerçekten kazanabileceğini düşünen gsliler var. neyin kafasını yaşıyo bunlar..

:D antudan

beraberlik bizim icin cok tehlikeli bir sonuc olur

cunku ts bizden yine puan alacak, adim gibi eminim.

ts-fener maci ise yüzde bir milyon yarida kalacak, ts liler simdiden o maci bekliyorlar, sahaya girenler falan olacak, büyük olaylar olacak, kisaca fener ts den 6 puan almis olacak.

beraberlik cok tehlikeli sonuc olur, cunku eger 5 puanla gidersek, kadiköydeki fener maci öncesi son mac sampiyonluk maci olsun diye hersey yapilir, ama hersey.

ben bjkyi yenersek, fenere karsi beraberlige bile aziyim demistim ama simdi düsündügümde, yukarida yazdigim gibi, beraberlik bizim icin cok ama cok tehlikeli bir sonuc

dediğin doğruda fb kalan maçta 12 puan toplayabiecekmi?

ts-fener maci ise yüzde bir milyon yarida kalacak, ts liler simdiden o maci bekliyorlar, sahaya girenler falan olacak, büyük olaylar olacak, kisaca fener ts den 6 puan almis olacak.

beraberlik cok tehlikeli sonuc olur, cunku eger 5 puanla gidersek, kadiköydeki fener maci öncesi son mac sampiyonluk maci olsun diye hersey yapilir, ama hersey.

ben bjkyi yenersek, fenere karsi beraberlige bile aziyim demistim ama simdi düsündügümde, yukarida yazdigim gibi, beraberlik bizim icin cok ama cok tehlikeli bir sonuc

Şu Erman Toroğlu'nun komple teorisine takılma bence fazla,bizim şampiyonluğumuz herkesin işine geliyor ligtv nin bile.Çünkü biliyorlar ki eğer bu moktan play-off yüzünden şampiyonluğu verirsek %50 geliri azalacak.Onların amacı ilk maçtı olmadı artık sıkıntı olmayacaktır.

Riera yine ilk 11 de baslar bana göre.

Şu Erman Toroğlu'nun komple teorisine takılma bence fazla,bizim şampiyonluğumuz herkesin işine geliyor ligtv nin bile.Çünkü biliyorlar ki eğer bu moktan play-off yüzünden şampiyonluğu verirsek %50 geliri azalacak.Onların amacı ilk maçtı olmadı artık sıkıntı olmayacaktır.

ne %50 si.%70 Galatasaray lı bir daha evine digiturk sokmaz.gecen beni kampanya için aradılar,eğer dedim play off da hakkımız olan şampiyonluk giderse bırakın kampanyaı digiturku iptal ettiririm dedim.kız bir şey diyemedi:D

memento1907 - 18.04.2012 16:44

gerçekten kazanabileceğini düşünen gsliler var. neyin kafasını yaşıyo bunlar..

:D antudan

lol-guy.jpg

antudaki insanlar burayı da okuyun. neyin kafasındasınız

küçük melo ;)

Geç o işleri. F5 e en az 3 atarız. Maç sonu görüşelim. Herkes bjk maçından da korkarken ben burda ısrarla koyacaz dedim 2-0 koyduk. Bu defa maç bizim sahada bu nedenle en az 3 koyarız fenere. O zaman görecem seni gene çıkıp bu sefer: Ya ben bu ts maçından çok ama çok korkuyorum. Kesin bizi bank asyaya yollayacaklar falan mı diyeceksin.

Salman'ın düşündüklerini ben de düşünüyordum, ta ki fırat aydınus'u görene kadar..

Aydınus geleceği çok parlak bir adam, Takımımızın aleyhine kritik hatalar yapacaüını düşünmüyorum.

O yüzden komplo teorilerine gerek yok, eğer bulduklarımızı kaçırıp ballı fenere yenilirsek burda komplo diye antu gibi bebeleri gibi ağlamanın anlamı yok. Çıkıcaz, parçalicaz..

Komploymuş, cartmış, curtmuş şu dakika itibariyle tedavülden kalktı..

Arena'da derbi kaybetmeyiz ama beraberlik beni çok çok üzer.

Fırat değil de Alex Teşcıoğlu'ndan korkarım.Bjk maçındaki ofsayt tartışmasının ardından bu maçta ofsayttan gol yiyebiliriz..

abi o kadar da paranoyak olmayın ya. ligtv tabiki heyecanın son maça kadar sürmesini ister ama özellikle ortam bu kadar gerginken saha içine müdahale edemez.

eğer ligtvnin -sizlerin dediği gibi- saha içine bir müdahale gücü olsaydı; normal sezondaki k.köydeki maçı ne yapıp edip fener'e aldırırdı, play-offa 3 puan farkla girerdik ve play-off daha ilk haftasından itibaren heyecan fırtınası olurdu. ya da bjk maçında bir şekilde puan kaybettirirlerdi bize.

endişelerinizde haklısınız doğal olarak ama paranoyaklığın da sınırını zorlamayalım.

ne %50 si.%70 Galatasaray lı bir daha evine digiturk sokmaz.gecen beni kampanya için aradılar,eğer dedim play off da hakkımız olan şampiyonluk giderse bırakın kampanyaı digiturku iptal ettiririm dedim.kız bir şey diyemedi:D

Ben çoktan iptal ettim beni ısrarla arayıp kampanyalardan bahsediyorlar. Geçin o işleri dedim, siz önce f5 i küme düşürün öyle, f5 sizin yüzünüzden küme düşürülmüyor, f5 düşmeden hayatta ligtv almam dedim. Kız hiçbişey söyleyemeden kapattı telefonu :D

eskiden kadıköye giderken hep galibiyet umudu taşırdık ama bilirdik ki yenileceğiz.örnek 2006 da 4-0 kaybettiğimiz,skibbe ile 4-1 kaybettiğimiz,kalli zamanında 2-0,rijkaard zamanında 2-1 lik maçlar.bu sefer aynısı fb ye olacak.içimden 4-0 geciyor

skor tahminim 4-0

Ben çoktan iptal ettim beni ısrarla arayıp kampanyalardan bahsediyorlar. Geçin o işleri dedim, siz önce f5 i küme düşürün öyle, f5 sizin yüzünüzden küme düşürülmüyor, f5 düşmeden hayatta ligtv almam dedim. Kız hiçbişey söyleyemeden kapattı telefonu :D

Şu tepkiyi koyan herkesten Allah razı olsun, ben de eğer gerekli cezalar verilirse alacağımı düşündüğümü söyledim. Ülkeyi sadece fenerden ibaret sanmasınlar..

arabayı sattım iddada h1 cimbom bastım visky içiyorum...

abi o kadar da paranoyak olmayın ya. ligtv tabiki heyecanın son maça kadar sürmesini ister ama özellikle ortam bu kadar gerginken saha içine müdahale edemez.

eğer ligtvnin -sizlerin dediği gibi- saha içine bir müdahale gücü olsaydı; normal sezondaki k.köydeki maçı ne yapıp edip fener'e aldırırdı, play-offa 3 puan farkla girerdik ve play-off daha ilk haftasından itibaren heyecan fırtınası olurdu. ya da bjk maçında bir şekilde puan kaybettirirlerdi bize.

endişelerinizde haklısınız doğal olarak ama paranoyaklığın da sınırını zorlamayalım.

Bende hep aynı şeyi söylüyorum. Bi mok yapamaz kimse. 3 tane çakar geçeriz.

Size en basit bi örnek vereyim. O korkan arkadaşlar dünkü Gs-f5 basket maçını izlediler mi.

Şerefsiz hakemler maçı öyle katlettiler ki, saçma sapan fauller, saçma sapan teknik fauller çaldırlar. kaç tane oyuncumuz faul sıkıntısına girdi.

Bu da yetmezmiş gibi bahar da sakanlandı. Maçı öyle yada böyle f5 kesin kazanır diyordu herkes. Noldu peki Gs fenere çaktı geçti.

Gs aslanlar gibi oynarsa hakem makem bi mok yapamaz.

Geri
Üst Alt