STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

Aleks Taşçıoğlu yan hakemmiş.

tamer duy bu sesi :)

Salman'ın düşündüklerini ben de düşünüyordum, ta ki fırat aydınus'u görene kadar..

Aydınus geleceği çok parlak bir adam, Takımımızın aleyhine kritik hatalar yapacaüını düşünmüyorum.

O yüzden komplo teorilerine gerek yok, eğer bulduklarımızı kaçırıp ballı fenere yenilirsek burda komplo diye antu gibi bebeleri gibi ağlamanın anlamı yok. Çıkıcaz, parçalicaz..

Komploymuş, cartmış, curtmuş şu dakika itibariyle tedavülden kalktı..

Ney maçın hakemi aydınus mu. Ohoooo valla varya fenerin hiç kaçısı yok o zaman. Ben varya Gs ye en az 500 lira atarım kesin. Havada karada bu maç 1.

Şu tepkiyi koyan herkesten Allah razı olsun, ben de eğer gerekli cezalar verilirse alacağımı düşündüğümü söyledim. Ülkeyi sadece fenerden ibaret sanmasınlar..

digiturk yönetim kurulunun elinde elbette ki taraftar/decoder sayısı istatistiği vardır.

toplam decoder sayısının %30'unu fb'liler oluşturuyorsa; %30unu da Galatasaray'lılar oluşturuyordur (en az).

fenerbahçelilerin decoderlerini iptal etmesi durumunda oluşacak zarar ile galatasaraylıların iptal ettirmesi durumunda oluşacak zarar hemen hemen aynıdır. bunu onlar da biliyorlar merak etmeyin. bu yüzden galatasaray taraftarını da karşılarına alamazlar.

ŞOK.ŞOK.ŞOK.Hafta sonu oynanacak GS-FB derbisine atanan Fırat Aydınus'un maçlara çıkarken cebine bir sarı,bir kırmızı kart aldığı öğrenildi.

Ortamı germeyiniz.

[video=youtube_share;11tWb90dz8E]https://youtu.be/11tWb90dz8E[/video]

Bu fb liler hakkaten salak.Gerçekten bizi Arenada yenebileceklerini düşünenler var.Ulan sezonda verdiğimiz futbol derslerı yetmedimi.O kadar doluyumki şunlara karsı 2 3 fark kesmeyecek beni.

Insallah Galatasaray yenip Sampionlugu 100 de 99 ilan eder.

Amma cok zor mac olucak simdiye kadar oynadiklarimisa benzemicek.

Bir yanda Fener elinden geleni yapicak bir yandan da Kaybetme korkusu olucak oyuncularda ve Baski.

Amma Fatin Terime güvenim 100% oyunculari ona göre ayarlar ve en kotü beraberlik olur bence.

Ney maçın hakemi aydınus mu. Ohoooo valla varya fenerin hiç kaçısı yok o zaman. Ben varya Gs ye en az 500 lira atarım kesin. Havada karada bu maç 1.

cok umutsuzum bu mactan

sen gercekci olamiyorsun, burdan kaybediyorsun kardes.

Gs--fb berabere demek, milyonla reurolar demek ligtv icin

fb kazandi demek, 10 milyonlarca euro demek.

egrip otur, dogru konus, bizi durdurmak icin pazar günü herse yapilacak, mactan sonr agel, konusalim

cok umutsuzum bu mactan

sen gercekci olamiyorsun, burdan kaybediyorsun kardes.

Gs--fb berabere demek, milyonla reurolar demek ligtv icin

fb kazandi demek, 10 milyonlarca euro demek.

egrip otur, dogru konus, bizi durdurmak icin pazar günü herse yapilacak, mactan sonr agel, konusalim

salman abi seni fenerliler dolduruyor mu ne. bu sene 4 puan aldık heriflerden.

Bence Riera nin yerine, Aydin oynar ...

iki maçta da adamlara top göstermedik neyden umutsuzsunuz arkadaşlar tarihimziin en rahat febe galibiyetini alıcaz o kadar eminim...

Geri
Üst Alt