STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

burdaki kesin kazanacagiz yorumlari görünce, cok daha umutsuz bakiyorum bu maca, yandik ki ne yandik, rehavete kapildiniz

cok umutsuzum bu mactan

sen gercekci olamiyorsun, burdan kaybediyorsun kardes.

Gs--fb berabere demek, milyonla reurolar demek ligtv icin

fb kazandi demek, 10 milyonlarca euro demek.

egrip otur, dogru konus, bizi durdurmak icin pazar günü herse yapilacak, mactan sonr agel, konusalim

Hocam sen fazla evhamlanıyorsun. Lig TV ne yapabilir ki ? Biz sahada oyunumuzu oynarsak, hakem gole giden adamı mı tutacak ? Herşeyin bir sınırı var sonuçta. Tribün baskısı vs. de varken hakemler hiç bir şekilde oyuna etki edemez.

cok umutsuzum bu mactan

sen gercekci olamiyorsun, burdan kaybediyorsun kardes.

Gs--fb berabere demek, milyonla reurolar demek ligtv icin

fb kazandi demek, 10 milyonlarca euro demek.

egrip otur, dogru konus, bizi durdurmak icin pazar günü herse yapilacak, mactan sonr agel, konusalim

Çok duyduk bu lafları. Sen digitürk olsan bu maçı mı beklersin yoksa daha önce oynanan F5, Ts ve en son oynadığımız Bjk maçlarında mı yaparsın. Benim böyle bi niyetim olsa daha erkenden yaparım ki play off en başından beri heyecanlı geçsin. Öyle olsaydı f5 lerin şampiyonluk umudu ta en başşından beri daha fazla olurdu. Oysa şimdi Gs yenerse herşeyin biteceğini söylüyor herkes. Önceden ayarlansa şimdi maç final maçı gibi olmazdı. Final maçı son maç olurdu. Bi de hakem cüneyt çakır gibi bi eyyamcı olurdu.

Neyse fazla lafa gerek yok maç sonu herkes görecek zaten. Elmanderim takacak gene bi tane.

burdaki kesin kazanacagiz yorumlari görünce, cok daha umutsuz bakiyorum bu maca, yandik ki ne yandik, rehavete kapildiniz

ne rehaveti arkadaşım stresli olan biz değiliz ben çook rahatım 25 senedir febe maçlarını izliyorum en rahat maç olacak yaz adımı bi yere..

Çok duyduk bu lafları. Sen digitürk olsan bu maçı mı beklersin yoksa daha önce oynanan F5, Ts ve en son oynadığımız Bjk maçlarında mı yaparsın. Benim böyle bi niyetim olsa daha erkenden yaparım ki play off en başından beri heyecanlı geçsin. Öyle olsaydı f5 lerin şampiyonluk umudu ta en başşından beri daha fazla olurdu. Oysa şimdi Gs yenerse herşeyin biteceğini söylüyor herkes. Önceden ayarlansa şimdi maç final maçı gibi olmazdı. Final maçı son maç olurdu. Bi de hakem cüneyt çakır gibi bi eyyamcı olurdu.

Neyse fazla lafa gerek yok maç sonu herkes görecek zaten. Elmanderim takacak gene bi tane.

pazar aksami saat 21 de burda bekliyorum seni, baskada birsey demiyorum

Yeter artık millete negatif enerji dağıttığın. Senin işin yokmu kardeşim.

yok kardes isim, sinavlar icin ögrenmem lazim ama bu hafta ögrenmicam

haftayada ögrenmem büyük ihtimal, cunku fenere karsi puan kaybetmek demek, motivasyonun kaybolmasi demek kardes.

Rehavet değil salman, herkes maça konsantre oluyor. Bu forumun en az dörtte birinin de stadda olacağını düşünürsek gayet güzel bi çalışma... Arkadaşlar iyice havaya girsin ki eziklere cehennemi yaşatsınlar.. :)

baros oynasa keske.necati derbilerde leş

Salman kendince totem yapıyor beyler fazla aldırmayın

3 farktan aşağısını yenilgi olarak kabul ediyorum ... bu maçı tarih yazıcak arkadaşlar en son gittiğim gs febe maçı h.şükürün 3 tane attığı maçtı ankarada bu maçada gidiyorum adımı unutmayın çok pis Ye-ni-cez tarihe tanıklık etmeye gidiyorum ulannnn

salman totem mi yapıyon.bjk maçından öncede aynı konuşuyordun:D

ne totemi abi ya, kimse gercekci bakmiyor olaya, gözlerini acip baksa millet, bu kadar kesin konusmazdi kimse

öyle bir hava var ki, sanki bosuna oynanilacak mac, sanki 3 puan cepte

bende diyorum ki, beraberlik olursa göbek atalim

gercekci olmak gerek, fenere karsi oynamiyoruz, ligtv, tff, hakemler, cok kisiyie, cok seye karsi oyniyoruz

racep kardes mutlu arkadasi pazar aksami saat 21 de burda görmek isterim

angutlar kadıköyde ilk 20 dakikadakı gibi oynayalım diyolar.geri kalan 70 dakika ne olmuştu:D

Geri
Üst Alt