STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

562620_10150700373821843_340109246842_10012531_1112808382_n.jpg

Melo veya Elmander takar bitane:D

Bilet sorununu çözmeyi başardım.Ohh beee.Geliyorum :D

15 saat yolculuktan sonra kavuşacağım Aslanlara :)

hangi tribün?

ben bu maçta saha da hakem hatalarının bizim aleyhimize olabileceğini düşünüyorum. çünkü çoğu kurumun bizim kadıköye şampiyonluğu garantileyerek gitmemizi istemeyeceğini düşünüyorum. buna da en güzel cevabı futbolcular inançlarıyla kenetlenerek cevap verebilirler. 3-1 lik maçta yüzde yüzlük golleri kaçırdık, gollerimiz bilicanın hatası ve kornerden birazda şansımıza olan bir gol şeklinde oldu. bu maçta bu pozisyonları harcama lüksümüz olmamalı. bilinçsiz şutlar, saçma sapan paslar, olmamlı. özellikle rakip kale önündeki seçimlerimiz çok önemli. necati özellikle topa ayağıyla mı kafayla mı vuracak bunu iyi tercih etmeli. selçuk ve melo bu maçın kilit adamları bana göre. orta sahadan çift yönlü destek anlamında umarım günlerinde olurlar. ilk maça göre bi avantajımız, kazımın yerine formda bir aydın oynayabilir:) tabii fatih terim riera ile de başlayabilir, ama riera çalımlarda pek başarılı değil ve özellikle beşiktaş maçında gol hariç iyi ortalar yapamadı. top orta hizada devamlı ön direkden döndü. uzun lafları bırakmak gerekirse, şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden :) saldır GALATASARAYIM. herkes bir biz bir;) herkese inat, herkese herşeye rağmen , şampiyonluk bizim!!!

----------muzaffer-----------

ebue--semih--urfali--hakan

-aydin-selcuk-melo-engin

------eleman-neco--------

emre çolak oynamalı kesin olarak. emre 1 haftadır dinlendi, hırslandı, yetenek ve kalite olarak aydın'dan da riera'dan da üstün... aydın ve riera muazzam bir kulübe gücü olurlar...

aydim, emre colak varken?

bilmyorum, olabilirde, kontrollu oynayalim der belki dedigin gibi rierayi oynatir o zaman

bjk maçında iyi gördüm rierayı,aydını 2.yarı alır yine emre de ts maçıyla yeniden döner 11e

emre çolak oynamalı kesin olarak. emre 1 haftadır dinlendi, hırslandı, yetenek ve kalite olarak aydın'dan da riera'dan da üstün... aydın ve riera muazzam bir kulübe gücü olurlar...

aydin son oynadigi maclarda emre colaktan cok daha yetenegini gösteren isler yapti sahada.

Geri
Üst Alt