STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

yektayı merak edıyorum ne durumda sınyor umarım onuda kazandırır bize

Bu maci farkli alacagiz.

Birincisi atmosfer dehset olacak,fenerbahce maclari bizde apayri bunu biliyoruz trübünlerde ekstra perfonmans göstericek.

Ikincisi 5 puan öndeyiz ve sahada psikolojik avantajimiz hat safhada kazanmak durumunda olan onlar biz degiliz,rakip kisacasi acik oynayacak.

Ücüncüsü biz onlardan cok daha iyi bir takimiz ve son Besiktas deplasmanindan cikmayi basardikki kontrasyonumuzun seviyesini gösteriyor.

Önemli bir etkide farkin acilmasina sebeb olacak emrenin rakipte cezali olmasi,kim nederse desin yerine oynyacak bir oyunculari yok,alex ve baroniyide rahatlatiyor,selcuk sahin kirmizidan atilabilir bile,ve göbekte bir yorgunluk olusursa oyuna sokacaklari bir orta saha kesicileri yok.

Skor avantajini erken yakalarsak asiri fark olur,golü atacagmiz dakika önemli ilk yirmi dakikada 1-0 2-0 gibi skorlari yakalarsak farka gideriz o kondisyon güc var,heleki formda bir aydin varki aman deyim :D

Fakat ilk yari 1-0 gec dakikada bulup öyle tamamlarsak,2-1 veya 2-0 skorlarda olabilir,takima cok güveniyorum hocaya taraftarimiza cok fazla güveniyorum,tamamen kendi takimimin daha iyi olduguna güvencimden cok rahatim,kazanip 8 puan yapacagiz ve turliyacagiz artik formalite olacak diger maclar...

Zaten fark 8 olunca fenerde muhtelemen puan birakacaktir besiktas maclarinda ve bir sonraki hafta belki 11 puanla sampiyonluk turu atacagiz.

Anlattığın gibi olmasını o kadar çok isterim ki. Ama bence fb açık oynamayacak, tamamen defansa gömülecek demiyorum ama gol atıcam diye hurra deyip gelmeyecek.

Çok kontrollü oynamaya çalışacak, pas yapmaya çalışacak, oyunu ortasahaya sıkıştırmaya çalışacak.

Sette dengeli atak yapmaya çalışacak ve hızlı çıkmaya çalışıp sürpriz gol arayacak.

Özellikle bizim mutlak kazanma arzumuzdan yararlanmaya çalışıp, ilk yarı gol gecikirse sabırsız olduğumuz dakikalarda ve maçın son dakikalarında gol aramaya çalışacak.

Bizim ise yapmamız gereken defans güvenliğini maç boyunca hiç tehlikeye atmamamız, kalabalık ortasahayı ekarte edecek ters uzun paslar ve sürpriz adamlarla veya verkaçlarla ceza sahasına inmeye çalışmamız.

Bence zor maç olacak ve tüm isteğim erken gol bulmak, işte o zaman dağıtırız fbyi.

Selçuk olsa güzel olur açıkçası bizim açımızdan :) Seçenekleri de pek yok aslında, ya Selçuk oynar ya da Topuz'u içeri çekerler.

Bence ikisi de bizim açımızdan güzel olur.

Ama Topuzu içeri alıp sol Stoch, sağ Dia gibi varyasyonu istemem, bizim bekler rahat çıkamayabilir o zaman.

Umarım Özer'i oynatır.

Bence fbnin 11 şu şekilde olur.

volkan

gökhan-bekir-yobo-zigler

baroni-selçuk

topuz-alex-caner

sow

Oynadıgım hiçbir kupon tutmadı daha.. Bizim yenecegimiz garanti gibi, 50 kagıt atsam mı diye düşünüyorum :o

kactane oynadında tutmadı oda önemli. sayısı baya fazlaysa hem kendini hem bizi yakma aman diyim ogulcan kardeş.

Fenerbahce maclarinda atmosfer muhtesem oluyor !

Topu kapip hizli bi sekilde hücuma cikarken taraftar müthis bir ugultu yapiyor, inanilmaz heyecanli oluyor.

İlk maçtaki gibi pres yaparsak bu fb defanstan top çıkaramaz.Ne baronide,ne selçukta ne de topuzda oyunu açma yeteneği var.

Biz kendi oyunumuzu oynarsak feneri ezer geceriz.

İnşallah da böyle olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

volkan

gökhan-bekir-yobo-zigler

baroni-selçuk

topuz-alex-caner

sow

Bu şekilde çıkarsa 3-1'lik maçtaki gibi bir oyun olur.

Beyler bi arkadaşa güvenip bilet almadık, o arkadaş da timsaha yatırdı bizi. Ve ben bu maça deli gibi gitmek istiyorum. Elinde bilet olan var mı? Yada bulmam için yardım edebilecek

NŞA'da 3-0 yenmeliyiz.

fener kaza bela bir gol bulup maçı kitlemeye çalışacak.maçın orta alan mücadelesine dönmesine izi vermemeliyiz çünkü o durumda fenerin işne gelir 2 kere duran top bulur kaleye 3 şut çekip 4 tane gol atabilen bir balları var.ilk maçın aysını olmalı.sahalarından çıkmamalılar.2 tane attıktan sonra topu onlara veririz sıkıyosa gelin diye :D

Arena'da, Sebahattin Reis'le kardeşlerimizin yanındayız, çalışmalar son sürat yoğun bir şekilde devam ediyor...

Herkese hayırlı geceler...

Oguz Altay @

volkan

gökhan-bekir-yobo-zigler

baroni-selçuk

topuz-alex-caner

sow

Bu kadroyla bırak gol atmayı kalemize gelemezler. Sanmıyorum bu sekilde cıkacaklarını. Emre'yi bir sekilde oynatırlar, Caneri kenara cekip Stoch'u oynatırlar.

azzicik hucum pres ile zaten 3 falan atariz, gerisi artik zevke girer - kendileri ister biraz daha. Canerin oynamasi iyi olur bizim icin, o hirs ile ya kirmizi alir yada toplari ezer falan. stoch ve ozerde oynarsa bonus olur bizim icin. ikisine bir omuz yeter.

macdan fazla koreografiye heycanlaniyorum xD

Artık başlasın ve bitsin bu maç... Her dakikayı nolur, naparız, şampiyonluğu nasıl kutlarız senaryolarıyla geçirmekten kendimi bunalıma sokmaya başladım...

Allahım inşallah kazanırız ve şampiyonluğu kutlarız. Maç sonu tirübünlerin ve futbolcuların sevinç yumaklarını izleriz... İnşallah yarabbim.

saplayacaz raad olun.

fb liler kadıköydeki 20 dklık futboluna güveniyorlar:D

Geri
Üst Alt