STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

Çok zor bir maç olacak, karşı taraf puan kaybettiğinde işin biteceğinin bilincinde bir nevi ölüm kalım maçı şeklinde olacak.

Fener son maçlarda bol pas yapan ayağa oynayan bir takım görüntüsünde, muhtemelen bize karşıda bu şekilde oynamak isteyecekler.

Bizde orta sahada çok koşan pres yapıp karşı tarafın pas yapmasını önlemeliyiz, bu sebeple ileri uç elemanlarımız ve orta sahanın sürekli pres yapıp fenerin top yapmasının önüne geçmeliyiz.

Bence bu maçta ileri uçta Elmander - Engin

Ortasahada Emre - Melo - Selçuk - Sabri

Dizilişi ile maça başlamalıyız.

Renkdaş Atatürk ve kurmay ekibi Kurtuluş Savaşını nasıl bir planla kazandı.. sadece onu hatırla..:b5:

bjk maçındaki gibi kontrollü oynamamıza gerek yok.Bu maçta baskılı oynamalıyız,ilk 15 dk içersinde golü bulursak maçta bizim şampiyonlukta.

Bu sene en büyük özelliğimiz öne geçtik mi maçı vermiyoruz ama geri düşsek de geri gelebiliyoruz.

ŞS'daki gibi erken gol yersek her şekilde dengeleriz. Kaldı ki 10 dakikada 2 gol her zaman olacak şey değil. Öte yandan ilk yarı bir gol atarsak, Fener direk, gitti maç/şampiyonluk havasına girer ve oradan farkı açarız.

Özetle, her şekilde rahatım. Beraberlik sürpriz olur bana.

Bu sene en büyük özelliğimiz öne geçtik mi maçı vermiyoruz ama geri düşsek de geri gelebiliyoruz.

ŞS'daki gibi erken gol yersek her şekilde dengeleriz. Kaldı ki 10 dakikada 2 gol her zaman olacak şey değil. Öte yandan ilk yarı bir gol atarsak, Fener direk, gitti maç/şampiyonluk havasına girer ve oradan farkı açarız.

Özetle, her şekilde rahatım. Beraberlik sürpriz olur bana.

Attıkları o 2 gol de baldı zaten her zamanki gibi. Hadi Alex neyse de Sow hayatında kaç kere öyle gol atmış? Tosun da yokken değil gol pozisyon bulmaları bile çok zor. Duran toplara dikkat etsek yeter.

SPORXCOM ‏

ÖZEL HABER | Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe maçı öncesi için de yine bir 3 boyutlu koreografi hazırlıyor.Salı gününden itibaren TT Arena'da yapılan koreografi çalışmaları bugün sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

canlı bahıste oynanıcakmış laptopu alırım kucagıma 3 birada kenara ohh mis :asd:

arkadaşlar ilk kez arenaya gidicem ankaradan iki adet bilet var batı 203 ve ülker alt 116 sizce hangisinde daha iyi görüş açısı olur yardımcı olabilecek varmı diğerini birisine vericem çünkü tarihe tanıklık etmek için en iyi yerde olmam lazım.....

Fenerbahçe pas takımı,bu oyunu presimizle bozarız ilk maçta olduğu gibi,onun için oyunu önde oynamalı ve tam saha pres bence paralo olmalı.Yanlış mı düşünüyorum bilemedim.:)

çok pas hatası+top kaybı yapıyolar bunları değerlendirmek gerekir en iyi şekilde.

Dün gece aklıma geldi maç, resmen uykum kaçtı. Bırakın farkı falan arkadaşlar, temizinden bi 3 puan bizim olsun da nasıl olursa olsun..

yönetimimize seyleniyorum acaba bir index intro ne zaman göreceğiz derbiye özel ? :)

Gene korkuyorum maçtan.Senelerdir derbilerde ne zaman tırssam istediğimizi alıyoruz.Haadi gene inşallah.

Kareografi hakkında bilgi var ufak ta olsun.3 boyutlu olacakmış bir onu biliyorum.

Dün gece aklıma geldi maç, resmen uykum kaçtı. Bırakın farkı falan arkadaşlar, temizinden bi 3 puan bizim olsun da nasıl olursa olsun..

ben dün gece rüyamda gördüm ve 3-1 kaybetmiştik...

gollerini de alex,sow ve stoch atmıştı...

kafayı mı yedim acaba???

engin baytar oynamış mıydı beyler 3-1lik maçta?

Bu maçı alacağımızdan şüphem yok. Aksi sürpriz olur benim için. Yeter ki sezon boyunca gösterdiğimiz performansı bu maça taşıyabilelim.

Geri
Üst Alt