STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

Evimizde oynadığımız bjk ve ts maçları çok düşündürüyor beni.O maçlarda yenilecebilirdik te,aynısı olur diye düşünmüyor değilim.

arkadaşlar ilk kez arenaya gidicem ankaradan iki adet bilet var batı 203 ve ülker alt 116 sizce hangisinde daha iyi görüş açısı olur yardımcı olabilecek varmı diğerini birisine vericem çünkü tarihe tanıklık etmek için en iyi yerde olmam lazım.....

Alttaki resimden numaralara göre oturma yerlerine bakabilirsin.İkisi de köşe ama 116 en alt,203 ise orta köşe.Ben 203 derim..

https://i51.tinypic.com/qoj9d1.jpg

203 olsun bencede.Çarpraz dan mükemmel gözüküyor bence.

dün akşam haberlerde biletlerin tükendiğini söylediler...

engin baytar oynamış mıydı beyler 3-1lik maçta?

Hayır, cezalıydı.

yönetimimize seyleniyorum acaba bir index intro ne zaman göreceğiz derbiye özel ? :)

Medya şu an;

Fener 'i UEFA ile anlaşıldı vs ile motive etmeye

"fark açılırsa lig biter" mesajları vermeye,

Melo 'nun golünü kurcalayıp hakemi baskı altına almaya,

Emre 'nin ırkçı söylemi karşınında Zokora 'yı değil, Emre 'yi mazlum göstermeye,

Transfer haberleriyle Galatasaray taraftarını ŞL rüyasına taşımaya devam ediyor.

Oyuna gelmeyelim. İndex buna tuz biber olur gibi düşünüyorum. Yapılabilirse, mutlaka maçın ciddiyetini içeren, sade birşey yapılmasını önereceğm.

Evimizde oynadığımız bjk ve ts maçları çok düşündürüyor beni.O maçlarda yenilecebilirdik te,aynısı olur diye düşünmüyor değilim.

İki maçta da en büyük hatamız, çok küçümsemek oldu. Bu hafta fenere çakarsak zaten üst üste 2 maçta trabzonu yendik mi şampiyonuz.. Sıkma canını.. :)

Arenadakii ilk maçtaki konsantrasyonun 2 katını istiyoruz aslanlar .. Hem o günkü takım gücü ve inancı 2'ye katlandı en az .. Şunlara son kez iyice bi gösterelim takım oyununu .. Ezicez başka yolu yok . Maça gidecek arkadaşlar işin %30'da sizde bak hiçbirinizde çıkışta ses kalmamalı .. Tavuk yumurtası içmeye başlayın aç karna sabahları bugunden itibaren.

İlk devre kesinlikle gol bulmalıyız. Ha bulamazsak bile 2. yarı Aydın girer gene atarız no problem.

sezonun final maçıdır...

adam gibi oynasınlar kazansınlar çifte bayram olsun pazartesi...

bu maçta koyalım sora 23 nisanda febeyi 1 günlüğü'ne lider yapsın hükümet ...

Eger yenersek yüzde %90 sampiyonuz

Takımın soğukkanlılığı her maç beni daha fazla şaşırttı bu sene, alışmışız 5 dakika geri çekilseler ölüyorum gerginlikten ama her seferinde boşa olduğunu gösteriyorlar. İnşallah bu maça da aynı rahatlıkla çıkarız. Korkması gereken onlar, her şeyi kaybedecek olan onlar; rahat olan, psikolojik üstünlüğe sahip olansa biziz. Yani her şey elimizde kazanalım bu gereksiz play-off sistemini çıkaranlara da 2. haftadan kapağı takalım.

1 0 olsun bizim olsun pazar staddayım ama 1 0 oluncada dakikalar geçmek bilmiyo ya..

Koreografi konusunda çok çok büyük iddialar ve laflar dolaşıyor. Maçtan ziyade koreografiyi merak ettim desem yalan olmaz.

yasin albayrak ‏ @albayrak_yasin Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç

müthiş bi kareografi hazırlanıyor..

Geri
Üst Alt