STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

o zaman pazar günü maçın kilit adamı kendisi olacaktır bana göre...

Eziklere en ters gelen oyuncu tipi adam eksilten süpriz işler yapan oyuncular bu da bizde 2-3 oyuncuya tekabül ediyor. En çokta Engin. 2.maçı hatırlayabilirsiniz. Nasıl oynuyordu Engin arkasına 2-3 kişi takıp:)

Koreografi konusunda çok çok büyük iddialar ve laflar dolaşıyor. Maçtan ziyade koreografiyi merak ettim desem yalan olmaz.

Bende monografi hazırlıyorum. Rencide edici:) Çime yakın olandan korkacaksın prensibi ile üstüme düşeni yapacam. Emre yok ama olsun:)

İnşallah kazanacağız...

takımımızın mevcut durumu göstergeler taraftar olarak bizi rahatlatabilir yada taraftar olarak bizi rehavete sevkedebilir aslolan takımızın psikolojisidir imparator bu döneminde çok olgun ve adam yönetimi 10 üzerinden 10 olan bi teknik direktör eziklerin biz onları en iyi zamanlarındada yendik dediklerinde taraftar gibi takımda rehavetteydi şimdi işler değişti biz ezikler gibi bir maçlık adamlar değiliz. pazar günü vurduğumuz bikaç yıla kadar avrupada gol olur inşallah

Eğer bu maçı alırsak

Maç sonrası ridvan'ın suratı ne olacak merak ediyorum :D

ırkçılığa karşı bir kareografi olacağı söyleniyor twitter da

Son Bjk maçındaki koreografide olduğu gibi bizim takımla alakalı gösteri olsun.Irkçılık falan gerek yok.

Kareografiyi merakla bekliyoruz :)

emreyle ilgili biseler olacakmıs

Koyacaz.

radyoda dinledim agab-ey,kel yorumcu didi sindi

Maça gidemicez anlaşılan lanet olsun karaborsacılara.

edit: forum içindeki karaborsacılara da lanet olsun.

O zaman ırkçılıkla alakalı olur büyük ihtimal.

al abi

Spor **************************** Süper Final'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan dev derbi öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar gövde gösterisine hazırlanıyor. Ligde Türk Telekom Arena'da oynanan Beşiktaş maçında müthiş bir 3D koreografinin altına imza atan sarı-kırmızılı taraftarlar, Fenerbahçe maçından önce de yine bir 3D koreografi hazırlıyor.

Salı gününden itibaren Türk Telekom Arena'da yapılan koreografi çalışmaları 18 Nisan Perşembe günü sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Beşiktaş maçından yapılan gösteriden daha da etkileyici bir şovun altına imza atmaya hazırlanan sarı-kırmızılı taraftarlar, bu kez tüm Avrupa'nın dikkatini Türk Telekom Arena'ya çekmek için büyük bir çaba harcıyor.

Fenerbahçe'ye çeşitli pankart ve özel gösteriler ile karşılamaya hazırlanan sarı-kırmızılı taraftarlar, Emmanuel Eboue, Felipe Melo ve Albert Riera'ya ise tek tek tribünlere çağırarak destek verecek. Eboue'ye Beşiktaş maçında yaşadığı olaylardan dolayı destek verecek olan sarı-kırmızılı taraftarlar, Felipe Melo ve Albert Riera için ise özel bir pankart hazırlamanın planlarını yapıyor.

Emre Belözoğlu ile Didier Zokora arasında yaşandığı 'iddia edilen' ırkçı olayları da protesto etmeyi planlayan Türk Telekom Arena sakinleri, ırkçlık karşıtı bir pankart ile gündemi değerlendirmek istiyor. Türk Telekom Arena'da hummalı bir çalışma devam ederken; diğer bir yandan da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde uğurlama töreni hazırlanıyor.

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı kritik maç öncesinde sarı-kırmızılı takımı Florya Metin Oktay Tesisleri'nden uğurlamayı planlayan taraftarlar, beklenenden daha da kalabalık bir topluluk ile futbolculara destek olmayı planlıyor. 22 Nisan Pazar günü saat 14 sularında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanmayı planlayan taraftarlar, buradan da Türk Telekom Arena'ya geçecek ve takımlarına destek olacak.

Ne ile ilgili olacağını son saniyeye kadar kimse bilemez açık açık söylüyorum

bende en ufak bir şey bilmek istemiyorum sadece tribünde hayran hayran izlemek istiyorum. tabi bizede göre düşerse yapacağız.

gstv konuşan oğuz altay 52 bin broşür dağıtacaz dediğine göre ya bilgilendirme amaçlı yada tüm stad katılacağı için böyle birşey söyledi.

ua nın haftaya ankarada tüm sorumluları var inş maçlara etkiyi artırmak için marş beste taktik bunlar belirlenir baskıyı kurmak lazım.

52 bin kişi yönetmek kolay değil ama seneye oturtmamız lazım artık.

Foto süpermiş :)

Geri
Üst Alt