STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

Tedirgin olan bir kac arkadas gordum, onlari az da olsa rahatlatmak icin bir kac sey karaliycam.

Evvela Fenerbahce'nin son senelerde uzerimizde kurdugu dominantligi konusalim. Nedeni neydi bunun? Hakemler; masa basi oyunlari(yonetim ve kurmaylari); saha ici pislikler(oyuncu bazinda); saha disi pislikler(taraftar bazinda); Galatasaray'in camia olarak bir depresyon donemi gecirmesi vs. gibi bir ton etken var sayacak. Ama bunlardan cok daha on plana cikan bir etken var. Bu etkenin adi "orta saha".

Son senelerde Fenerbahce; Aurelio, Appiah, Emre gibi kaliteli; Selcuk, Baroni gibi genellikle tek maclara odakli ve hep o maclarda kendilerini asan oyuncularla karsimiza cikiyordu. Buna karsin biz; Ayhan, Inamoto, Saidou gibi yetersiz adamlarla karsilarina cikiyorduk. Arada birer maca mahsus Conceicao ve Baris-Topal ikilisi gibi bir kac istisna da tutturmustuk ve bunun semeresini de yemistik. Gerek 5-1'lik macla, gerek 2008'de Fener'i tarihinin en basarili sezonunda ligde ve kupada tek kelimeyle supurdugumuz gibi. Ama bunlar sadece istisna ve verilere bakarak bunu cok acik gorebiliyoruz.

Simdi bu sezona geliyoruz. Fener'le 180 dakika mac yaptik. 20 dakika ezildiysek (ki tam olarak ezilmedik), 160 dakika agir bicimde ezdik biz bu adamlari. Nedenlerine gelirsek;

1) Bizim orta sahamiz top tutabiliyor, onlarin ki tutamiyor

2) Bizim orta sahamiz her sart altinda(pres, markaj vs.) top yapabiliyor, onlarin ki yapamiyor

3) Bizim orta sahamiz gerek duran toplarda, gereksede kreatiflik olarak cok ustun bir sezon geciriyor, onlarin ki gecirmiyor(belki biraz Baroni on plana cikiyor attigi 7 golle)

Dahasi takimda Elmander'den baslayan ve her oyuncunun ayak uydurdugu tam saha pres karakteri var.

Yani bu maci Fener'in kazanmasi, 1999/2000 sezonunda ceza sahamiza dahi girmeden, Johnson'un carparak kaleye giren goluyle kazandigi mactan cok daha dusuk ihtimallere sahip.

Sadece kendi fikrim.

İmza.

fbli kizla cikmadim hic nasil duygu bilmiyom.

sadece gsli biriyle cikarken onun bi arkadasi vardi bjkli, oyle konustuk benimkinin arkadasiyla ben dedim gsli olmayan kizla cikmam demisim hatirlamiyorum ben dedigimi ama, sonra biz ayrildik baktim ayrildigim kizin arkadasi ben gsli oldum dedi :asd: sonrada onunla ciktim :sgr:

Parçalı Forma ile Sahadayız

Galatasaray, bu akşam saat 19.00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe ile oynayacağı Spor **************************** Süper Final 2. hafta maçında Parçalı Forma ile sahaya çıkacak.

fbli kizla cikmadim hic nasil duygu bilmiyom.

sadece gsli biriyle cikarken onun bi arkadasi vardi bjkli, oyle konustuk benimkinin arkadasiyla ben dedim gsli olmayan kizla cikmam demisim hatirlamiyorum ben dedigimi ama, sonra biz ayrildik baktim ayrildigim kizin arkadasi ben gsli oldum dedi :asd: sonrada onunla ciktim :sgr:

ya usta kızı sevdikten sonra febeli olmuş falan önemi yok bence onu geçelim de hani febeli oldugu için içimde hep bi burukluk yok degil :D

Parçalı Forma ile Sahadayız

Galatasaray, bu akşam saat 19.00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe ile oynayacağı Spor **************************** Süper Final 2. hafta maçında Parçalı Forma ile sahaya çıkacak.

Çok şaşırtıcı bir haber , kesin siyahla çıkarız diyordum.

Yavas yavas havaya girelim :evilsmile:

[video=youtube;z474JJ44DzY]https://www.youtube.com/watch?v=z474JJ44DzY[/video]

o zaman kizi gsli yap :asd:

Hadi beyler son 7 saat , aksama derbi var !

Şampiyonluk maçı be şaka gibi ve ben dükkandan çıkmayacağım o saatte webtvde 70 tl verilmez o kadar yav maçı izleyemeyecğeim şaka gibi pc zaten yavaş kaçakta izlenmez :42:

o zaman cani sagolsun dicez yapcak bisey yok onuda oyle kabul edicen elinden geleni yaptiysan icin burkulmasin :D

Koreografi konusunda şu fotoğraf düşmüş;

ArEp844CMAA9ne-.jpg

İstanbul'un tasviri şeklinde bir koreografi hazırlığında uA diye birkaç twit okumuştum fotoğrafı da görünce galiba doğru diyorum. Bekliyorum merakla.

Bi de sabahtan beri dilime dolandı yaa yüüükseliyor sesimiiiiiz taaa ufuklara kadaaaar :D

ist. ile ilgili ne anlatilacak ki

ist. ile ilgili ne anlatilacak ki

Galatasaraylı futbolseverlerin yeni bir şov için hazırlıklarını tamamladığı ve bugün oynanacak Fenerbahçe maçında Arena’da farklı bir koreografi yapılacağı bildirildi. 3 boyutlu pankartta, Aslan’ın Boğaz Köprüsü’nü geçip kupaya ulaşacağı ifade edilecek.

Fanatik

Geri
Üst Alt