Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tansiyonum düştü soğan getirin:SS:
tansiyonum düştü soğan getirin:SS:
Aykut Hoca?
ulan selcuk kim bekir kim demissinizde,
aynı seyi gecen sene kadikoydeki fenerlilerde demisti, sonuca bakarsak 0-0 bitmisti hatta elimizden kactılar
Hocam Selçuk İnan > Selçuk yap, sonra Alex> Necati yap biraz adil olsun. 10-1 olsun maçın skoru olsun![]()
Alex kaçan adamları çok iyi görüyor.Kanattan kaçanları (Gökhanı,Mehmeti falan) yada Sow'u.Dikkat etmek gerek.
biz akli basinda taraftarlar olarak konusuyoruz , fenerin tüm maclarini izleyen birisi olarak , adamlar Ankaragücü'ne bile zorlandi. rahat oynadik diyen fenerlileri ben kendim gördüm , bosuna kandirmasinlar kendilerini. zar zor aldilar o maci bile. deplasmanda tek galibiyeti ankaragücüne ve düsmüs manisa'ya olan fener gidip lideri yenecek ? Hemde evinde makhum olan fener. ic sahadaki bal disinda tirt takim
beyler
FURKANKIZILAY @FURKANKIZILAY
FENERBAHCE!!!!!
bizim havuc lavugu BJK'liydi , en büyük örnek. herkes feneri tutuyor la bugün.. Trabzonlular bile..
Fenerli enistem ve amcam geldi. Ben bi dus'umu almaya gidim. Hava burda iyii. Bahcede mac'i izleyecez. Bira, meze vs vs hepsi hazir. Koyacaz bugun!