STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

Kardes sen maca bakamacaycaksin degil mi?

Cok üzüldüm senin adina ya.

evet dükkandayım çıkma imkanım yok sezon başından beri a dan z ye her maçı izledim şampiyonluk maçını kaçıyorum yav pc de yavaş kaçak netten izlenmez :S

Tribünler inanılmaz...

Biri şu Rıdvan'ın maç yorumlarına sövsün yerime... 2-2'lik maçta son 10 dakika Fener tek kale oynamış.

Evet bu kadroyu zaten hepimiz bekliyorduk, fakat ben bu maç oyun tarzımızda bir değişiklik olacağın düşünüyorum. Maçın başında tabiki rakibi presle boğmaya çalışacağız, en önemli özelliğimiz bu. Fakat ilk yarım saatte o presle beraber bir gol bulamazsak, macın geri kalan büyük bölümünün Fenerbahçe hakimiyetinde geçeceği düşüncesindeyim, çünkü bu maçtan alacağımız bir beraberlik de bize büyük avantaj sağlayacak. Tabi ki beraberliğe oynama gibi bir durum söz konusu olamaz fakat sahanın, maçın sıcaklığından oyuncularımızın psikolojik olarak bu tarz bir oyun sergileyeceklerini düşünüyorum.

Eğer ilk yarım saatte gol bulursak gene topun hakimiyetini rakibe kaptırma ihtimalimiz yüksek fakat oyunculara gelecek o özgüven ve rakip oyuncularının yaşayacağı panikle ard arda gol bulacağımızı düşünüyorum. Bu fenerbahçe'nin gardını düşürecektir, İmparator da yapacağı değişikliklerle ( bana göre necati ve emre'yi çıkarıp Ceyhun ve Aydın'ı oyuna alır ) oyuna ağırlığını koyar ve maçı rahat tamamlarız. ( Kadıköyde fenerin yapamadığı şey öne geçtikten sonra doğru değişiklikleri yapmaktı )

Bu yüzden bu maçın kilit isimleri bana göre;

1 - Fatih Terim

2 - Muslera

3 - Elmander

en buyuk avantajimiz butun sezon boyu geriden gelmesini cok iyi yapiyoruz. gol yesekde hic birsey olmaz. Fenerbahcenin bizi yenmesi icin kendi oyunun kat kat ustunde bir performans gostermesi bu da takim olmadiklarindan daha cok tek tek oyuncu performansina bagli olan oyun yapisinda imkansiz diye dusunuyorum.

az once wikikulunun dediginde bir halt anlayan var mı. ne diyon :D:D:D

Altan Tanrikulu'dan enstanteneler.

Bu kadar fanatik bir insan nasil spor muhabiri olabiliyor ilginc. Objektivite sifir.

aha mustafa topaloglu konusuyor.. bu ne ya? :asd::asd::asd:

Devre arasi Ridvan kacmaz :D

Hadi Aslanlarım

riera bu maç yazacak bence

Geri
Üst Alt