STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

hatali oynadik sanki galip gelmesi bizmisiz gibi oynadik,cok hatali oynadik,macin baslama düdügü ile sakin oynasaydik kazanirdik,cok önde bastik bastikca bastik,rakip gömüldü gömülünce daha rahat pozisyon bulamadik,gerce cokta pozisyon bulduk girmedi ne diyelim 12 net pozisyonumuz var,volkaninda hakkini teslim edelim her topu cikardi frikigi bile cikariyordu.

Sampiyonluk gitti besiktastan kimse medet ummasin son mac kadiköydede galip gelmemiz imkansiz cünkü böyle olmayacak ordaki mac,bu kadar ezik oynamayacaklar,suan 9 puan ile sampiyonken play-off ile sampiyonlugumuz calinmistir hatta sikeli bu takimin ligi bitirmesi tam bir komedidir,yaziklar olsun federasyona ve yayinci kurulusa.

Kotu oynayip yenilsek neyse de boyle oynayip yenilmek kotu oluyor. Ama bu fener bu baliyla kalan 4 maci kazanabilir mi? Hayir. Sampiyon olacagiz, baska yolu yok.

Tartışmak istemiyorum ama yönetim ne yaptı ?

Şikebahçenin küme düşmesine göre transfer yaparsan daha çok şikebahçeye yenilirsin. BUgün bu takımda 2 değil bir tane iş bitirici adam olsaydı. Bu iş bitmişti. Daha takımın doğru düzgün kaat oyuncusu yok.

şampiyonluk nasıl gitti olum ya. hic bişey olmaz herşey bizim elimizde. 2 puan öndeyiz. bunlar beşiktaş veya trabzonu aynı anda yenemezler. biz yeterki maclarımızı kazanalım.

Fenerde bu var

bal.jpg

Bizde malesef yok. Ben bu super finali .......

Bumudur adalaet

küfürleri ne tarafa iletiyoruz ?

Üzülmedim!Sadece futbolun adaletine isyan edesim var.Sen gel şikecilere karşı 30 tane şut çek 1 gol at.Onlar gelsin 3 tane çeksin 2 gol atsın.Üzülmedim!Sadece futbolun adaletine isyan edesim var.

Kina yak ligtv............

Dua Edin ki Besiktas fenerden puan alsin yoksa aglariz hep beraber.. bizde trabzon dan 6 puan almaliyiz simdi..

Canerin iki kere kırmızı görmesi lazımdı, yazıkları olsun işbirlikçi hakemlere.

şöyle korna calmaları yok mu insanı tahrik ediyorlar su anda sinir küpüne dönmüş durumdayım off bu nasıl adaletdir.

Futbolun adaleti Fener'in şerefinden de azmış bunu öğrenmiş olduk

şampiyonluk gitti deniyorum ama, bu kadar rezil oyuncu olmaz. bu kadar pozi,syon kaçırırsan taraftar futbolcuya sayar bu kadar basit

Beyler sakın olun.

Şampiyonluk falan gitmedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ulan evde oturup agliyorum yaaa. Yok böyle birsey.

şikeci şerefsizleri alkışlayan taraftarada selam olsun 55.000 koyun karşısında centilmenlik ayağına yatıp maçı aldı şerefsizler

Şu an sinirden titriyorum ! Yahu yemin ederim şaka gibi..

Sen 70 dakika tek kale oyna, maçı kaybet. Üstüne 8-9 tane net gol kaçır. Çıldırmamak elde değil ya.

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | İkinci Yarı | 22 Nisan

Şampiyonluk hala bizim elimizde. Bu takımın FB 'ye yenilmesi için böyle ekstrem şeyler olması gerekiyor, gördünüz.

Bu yıl biz şampiyon olacağız. Bunu da göreceksiniz.

Son maça 4 puan farkıyla girme şansımız da oldukça fazla. Bu FB şampiyonluğu haketmiyor çünkü.
dostum sana inanmak siterim ama bu şerefsizler karıköyde bize her türlü pisliği yaparlar. hocayı, futbolcuları döverler hakem ses çıkarmaz ama bir şekilde yenerler. bu iş bu gece bitti bence. Yinede takıma helal olsun. Allah istemiyor demekki feneri yenmemizi.

Geri
Üst Alt