STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Hadi beyler övün çok sevdiğiniz Fırat´ı?Hiç konuşmuyorsunuz şu şerefsizi.Bunların hiçbirinin farkı yok.Ne Cüneyt,ne Fırat.

Bu kadar gol kaçıyorsa bu sadece şans ya da rakip kalecinin iyi olması yüzünden değildir.

Bitiriciliğimizde sorun olduğu çok net. Bunu çözemedik transfer döneminde.

Evet hala 1.5 puan öndeyiz ama inancımız kırıldı. Psikolojik olarak çok kötü etkilenebilir takım bu skordan. Dilerim atlatabiliriz.

----

İşte bence bu maça yapılabilecek en doğru yorum budur...

Balı falan bırakın kardeşim... Güçlüysen , güçlü olduğunu iddaa ediyorsan atıp geçeceksin.

Yemişim balını...

Necatinin gol çizgisinden dürtemediği top mu bal, Engin'in kalenin karşısından yapamadığını çaprazdan yapmaya çalışmasımı bal, 1.golün kopyasını 2.gol olarak yemek mi bal...

Sen bunları yap sonra galibiyet bekle... Kalenin dibinden atama , sonra balını bilmem ne yapayım...

Bu maçın tek sorumlusu ; ruhlarını Floryada bırakmış futbolculardır , ardındanda aynı hastalığı nükseden FT hocadır...

nokta..............................

Yönetim, adam gibi kanat, adam gibi golcü almadılar.

tarftarda he !!!!

koreografi yapmakla olmuyorrrrrr

Gecmis olsun. Boyle oynadigimiz muddetce sampiyonlugu birakmayiz. 3 sut 2 gol. Yazik demekten baska yapacak birsey yok. Takimimizi tebrik ediyorum. Maglup olacaksak boyle olalim. Ah aydin ah necati. :)

Sakin oynamadık bugün bu telaş niye anlamak güç.

aydinus bizi cok guzel dogradi onuda tebrik ederiz,gene cok guzel ezdi bizi sahada,net kartlari cikarmadi,cikarsa acaba kac kisi tamamliyacakti penaltimiz verilmedi,bu mac hakem hatasina kurban gittik,bu adam her zaman yapiyor cüneyt cakiri istemistim aydinustan kurtulmamiy lazim özelikle evimizdeki maclarda aydinusun verilmesi manidar zaten.

bugün elmanderin kaçırdığı golleri gördükten sonra golcü almayan yönetime selam yolluyorum. adamlar bir sow transferi ile şampiyon olacaklar. Bugün futbolun adaleti olsa maçı 10-2 kazanmamız lazımdı.

ben fener bir bjk macinda takilir diyordum aslinda

ama bu sonuctan sonra asla takilmaz fb, 6 puan cepte o maclarda fenerin

ts maci eger yarid akalmazsa, o mactan birseyler bekliyorum ama taraftar simdiden sahaya girme planlarini yapiyorlar, o mac yarida kalacak diyorlar

bütün sezon boyunca ben sadece 3 kere yenilecem, 6 tane maçını kaybetmiş takım gelip beni 1 kere yenince puan farkı 2 ye düşecek, buna da süper final denilecek, biz şampiyon olamayalım o zaman görürüm ben o digitürkü

.

böyle babası belli olmayan adamları foruma üye yapmayalım

Oyuna getirdiler bizi .....pislikler!

SCENARIYO TAM GAZ GODIYOR!

sAMPIONLIGU UNUTALIM..........!

Ya her sene ayni tiyatro.Biktim artik.

Play-Off´a bosuna sallamdik.Belliydi böyle olacagi.

Volkan gibi adi serefsiz köpek görmedim.Elin Hirvati gelip bacak arasi atar caresiz kalir,ama Aziz Yildirimin Milli Takiminda oynayinca ölümüne oynar.

Sen türk degilmisin it.

lan alın şu şerefsizi.....

Bu kuşu alın burdan.

SAMPIONLUK GITTI......................ulan kafayi yeyecem

Şöyle sunları yazıyosunuz ya dahada cok cıldırıyorum.Ya arkadasım surda olumlu konusun zaten kafayı yedi millet.Adamları sevindirme burayıda takip ediyodurlar angut sürüsü.

Ulan şu Volkan şerefsizini sevindirdiler ya şu sahada yazıklar olsun. Şampiyon olacağımızdan hiç şüphem yok. Kupayı o sahada alacaz.

Geri
Üst Alt