STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Abi o kadar cok gol kacirdikki Necati Aydın elmander hep altipastan kaçırdılar barosun son dakika kaçırdığı tamamen beceriksizlik cok yazık cok

Yalnız Volkanın necatinin vurşunda kurtardığı topta 2.vuruşu yapacak çabuklukta olamayan necatidede kabahat var. aydının kalenin önünde kaçırdığı top beceriksizlik. elmanderin şutları acelecilik. yani iyi oynadık ama kalitemiz yeteriszdi biraz.

Dün aynı pozisyonda A.Sanchez yazdı Classico´da.

Herkes sinirli, gergin.

Ama yapacak birşey yok.

Dünyaları yakıp yıksak ne değişecek. Oynandı maç ve kaybettik.

Evet çok üzüldük, kalp kıran bir mağlubiyetti. Ben de bir çoğumuz gibi ''şampiyonluk gitti'' dedim. Hala gerginliği atmış değilim.

Ama yapacak birşey yok. Bu sene şampiyon olmak zorundayız. Fener şampiyon olursa olacakları düşünemiyorum. Üstün hizmet madalyası alırlar heralde. O yüzden bu sene öyle yada böyle şampiyon olmak zorudayız. Bunun için de çok zor da olsa bu maçı unutacağız. Başka seçeneğimiz yok. Zaten bu sene de şampiyon olamayacaksak ne zaman olacağız ki

Trabzon forumlarina göz attim, adamlar resmen fb'nin sampion olmasini istiyor. Gecen yilki Sampionlugun böyle gelecegini düsüniyorlar. Biz bosuna oynuyoruz bu ligi. Bunlarin takimlarida bu mantikla oynarsa FB bizim maca kadar hic bir puan kaybetmez. FB bu yil Sampion olsun, gecen yilin Trabzona gitme ihtimali varsa o ihtimal -150% olur, Net! Yine olduk gecen yil da temizdi derler. Türkiye ligi icin artik jübilemi yapmaya hazirlaniyorum, SL'ye gidecegiz, orasi kesin. Sadece Avrupa maclari beni ilgilendirir.

Mehmet TOPuz melonun taklidini yapmis mactan sonra.. sonra da sovsen sovdu oluyor bunun gibi yaratiklara

ArG8UMyCAAEsIZu.jpg

Bu köpek degil ama kedi resmen kedi bak baronide ordan gel pisi pisi diyor

Kazım Kazım: Şanssız arkadaşlarım.Bu hikayeyi deplasmanda kazanarak daha iyi yapacaklar!

ne yapıp ne edip elmaderi canlandırmalı fatih hoca

O onun şerefsizliğidir, napsaydık stada mı girseydik bazı yavşaklar gibi ?

Sahaya gir diyen yok kardeşim göstereceksin tepkini. Ömer Çatkıç'a nasıl gider yaptı Muslera ? O formanın orada ne işi var ? Neden kimse uyarmıyor ? Formayı fırlattı diye takımdan kovuyor millet oyuncusunu.. O kadar saygıdeğer, manevi değerleri yüksek bir şeydir forma. Bayrak gibi...

o top niye girmiyor ya niye..bu serefsizlerdeki sans kimse de yok ya...

Bu takim sampiyon olacak o kadaar!!

5-1 alacagimiz maci ..sen kaybet......

bu gece uyku yok yine......

Bugun ben ölmek istiyorum..

Mehmet TOPuz melonun taklidini yapmis mactan sonra.. sonra da sovsen sovdu oluyor bunun gibi yaratiklara

ArG8UMyCAAEsIZu.jpg

Yavşak diyoruz böylelerine sezon sonu bu fotoyu alır bi yerine monte ederiz merak etme TOPuz.

Beyler ümitsizliğe kapılmayın 27 sut çektik biri gol oldu adamlar 3 sut çekti 2si gol oldu ama fenerbahçeyi yeneriz bu isin kadikoyu Bakırköy'ü yok

Geri
Üst Alt