STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Yahu beyler boşuna dert ediyorsunuz konsantrasyonları bir yerde dağılacak görün daha ligin bitmesine 4 maç var

ya beşiktaşa ya trabzona puan kaybedecekler buraya yazıyorum

Sampiyonluk gitimi???? hatirlatayim biz Lideriz... Ve kadiköyde iki senedir yenemiyorlar bizi... Sacmalamayin...

psikolojik olarak zor toparlanırız.bu hafta yenersek şampiyon oluruz.ama çok zor maç olacak..

Yahu beyler boşuna dert ediyorsunuz konsantrasyonları bir yerde dağılacak görün daha ligin bitmesine 4 maç var

ya beşiktaşa ya trabzona puan kaybedecekler buraya yazıyorum

Çok değil ya sadece 1 maçta berabere kalsalar bu iş biter :)

Selçuğun bizde anası ağlıyor defansa koşmaktan..melo da selçuk da daha hücumcu marifetlerini göstermeleri için 3 lü orta saha ve lass tarzı zokora tarzı bir adam şart oraya..necati yerinde engin daha faydalı olur zor maçlarda ayrıca..fener mal gibi presi yiyor ama her takım yemez..trabzon bile pasla yememişti..

Bize Alex gibi ama kosan biri lazim, ben onu anladim bu macta, adam geliyor bir pasla tak diye isi bitiriyor... Biz cok ugrasiyoruz rakip kale önünde, gol posizyonumuz cok olabilir, ama sonunu getiremiyoruz...

Fatih Terim Selcuk Melo ikiligi ile Necati/Baros ve Elmander ile taktik calisma yapmasi lazim.

Gecen sene Selcuk Inan Ts'daykene Burak Yilmaz ile iyi isler yapiyorlardi, iyide anlasiyorlardi... Burak'i havadan toplari vs. ile gol posizyonuna sokuyordu... Su an GS'da gördügümüz Selcuk Inan iyi futbol oynuyor ama TS yaptigi o asistleri bizim takimda cok yapamiyor malesef...

Önemli olan kalan 4 maçta bizim ne yapacağımız.Kimse Trabzonspor ve Beşiktaş'tan medet ummasın , Fenerbahçe son maça kadar puan kaybetmez! Bizde son maça kadar kayıp yaşamadan gitmeliyiz.Son hafta bu iş çözülecek gibi futbolcularımızın bu isteğini , arzusunu , mücadelesini gördükten sonra benim hiçbir endişem yok son hafta Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenip en kötü berabere kalıp şampiyon olacağız! Bu maçta ki gibi anormal pozisyon kaçırmamız her zaman olmaz! Şampiyonluğu biz hakediyoruz! Allah'a her zaman hakeden kazansın diye dua ediyorum , dualarımızda er yada geç kabul olacaktır.Belki bu maçta olmadı ama son maç olacaktır! Takıma güvenelim , destekleyelim ŞAMPİYON OLACAĞIZ!

Duayı boşverelim de bu takım şampiyonluğu alamazsa gerçekten futbolun adaleti yok demektir.

ayrıca muslera karşı karşıya pozisyonlarda cok kötü.1 tane kurtaramıyor.

abi haksızlık ediyorsunuz o iki pozisyonda birşey yapamazdı..

bunu demenin sebebi bizim Necati ile Aydının gidipte (nasıl oluyor hala aklım almıyor) Volkan ayısının üzerine nişanlamaları topu

Lider GALATASARAY , 1,5 puan farkla lideriz

hatırlatırım , herkes şampiyonluk gitti havalarında

İnanmazsak zaten kazanamayız! Ben inanıyorum , hak ettik , bu kupayı a-la-ca-ğız

Evet bugün şanssızdık.Necati,Aydın,Baros ''ın pozisyonları şanssızlıktı fakat ben takımımla gurur duyuyorum yeri geldi Necati maç kazandırdı Aydın kazandırdı.Fatih Hocaylada hepsiyle gerçekten bu sene güzel işler başardık başarmayada devam edeceğiz.Kısacası yürekli bir şekilde yola devam etmek gerekli ve bunuda yapacağımıza inanıyorum.

Artık kaçan pozisyonlara şaşırmaz duruma gelmiştim bi ara. Ona rağmen halen ezdik, gömdük falan diyor herifler, ne kadar zavallı bir camiadır ya. Ezik herifler.

evet ilk golde bi zamanlama hatası vardı

muslera ya laf aynı musleranın 0-0 lık besiktas macında cıkarttıkları ve penaltı kurtarısla unlenmiş bi kaleci musleranın hiç bi sucu yok

29 şut 9 isabet ve 1 gol o da frikikten son vuruşlarda ki beceriksizliğimiz ve futbol şansımızın yanımızda olmaması ve fenerin ballı olması bu sonucu doğurdu.İnanılacak gibi değil ya düşün düşün kafayı yersin!

Bu maçtan eve dönerken galip gelmiş olmak vardı. Şans mı diyelim bizim oyuncuların ekstra beceriksizliği mi ? Her maçta aynı senaryo oluyor. Bu maç dünkü El Clasico'nun bir kopyası gibiydi. Hala şoklardayım. Maçtayken ellerimi açtım , adalet istiyorum dedim sadece dua ettim. Ama neler kaçtı ah be neco naptın be.

Elmander'in yanında iyi bir forvet olsa çok değişik olurdu işler...

herkes dunku real madridle kıyaslıyor fenerbahceyi real bu kadar ezik futbol oynamadı fenerbahce kadar ezilmedi barca karsısında

asıl sorgulanması gereken 3 temmuz dan beri Türkiye nin en büyük taraftar topluluğu olan uA nın olaylara verdiği veremediği tepkidir.Sadece Ankaragücü maçında protesto oldu başka varmı hatırlamıyorum forum olarak burada elinden geleni yapmaya çalışan arkadaşlar oldu bence GSC üstüne düşeni yaptı keşke onlar da daha çok reaksiyon gösterselerdi lig de olmaması gereken bir takıma yenilmek değil maç sonu yapılan şerefsizlikler insanın daha çok canını sıkıyor Allah korusun şampiyonluk giderse bu ahlak yoksunu topluluğun rezillikleri bitmez iş işten geçmeden harekete geçmek lazım onlar unutmuş olabilir bir kez daha hatırlatmak da yarar var TÜRKİYE DİR GALATASARAY.

Geri
Üst Alt