STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Beyler Muslera'nın yapacağı birşey yok gollerde.

İkisi de karşı karşıya.

fatih teri yazık oldu demekten fazlasını söylemeli bu taraftara. kanat lazım dendi devre arasında alınmadı kimse. pardon yiğit alındı sahada yok. 2 tane kanat alınmalıydı hemde. engin ne emre kanatlarla olmazdı bu iş. kendimizi kandırdık aslında içerde besiktası onlar galip gelecek golu atamayıp (almedia ) kacırdı donen topu gol yaptık. ve trabzonu yenemeyip penaltıdan berabere kalarak aslında içerde derbilerde cok ta iyi olmadığımız ortadaydı.

her seye rağmen bugun umutluydum fark bile yapabiliriz diyordum. duygularımla düşünmüşüm ne yazık ki. mantıkla bakınca olmadı hata kimde siz soyleyın

Bugün böyle saçmalıklar olacağı Arda'nın attığı 2 golden belliydi.

Bu maçtan eve dönerken galip gelmiş olmak vardı. Şans mı diyelim bizim oyuncuların ekstra beceriksizliği mi ? Her maçta aynı senaryo oluyor. Bu maç dünkü El Clasico'nun bir kopyası gibiydi. Hala şoklardayım. Maçtayken ellerimi açtım , adalet istiyorum dedim sadece dua ettim. Ama neler kaçtı ah be neco naptın be.

Elmander'in yanında iyi bir forvet olsa çok değişik olurdu işler...

Bizimkiler çok affettiler bu pozisyonları ama beşiktaşın topçuları affetmez şampiyonluk yarışından etmişler umurlarında bile olmaz

3 maçta da ezmişiz şikecileri .Onların utanması lazım ,ben takımımla gurur duyuyorum .Her zaman bu bal olmaz ,en son darbeyi her zaman onlar yemiştir .En son gülen biz olucaz arkadaşlar inanın , şike olsun şampiyonluk olsun çok gülücez:)

2. golde Muslera çıkmalıydı bence. stoch çok rahat vurdu. Hızlıca çıksaydı stoch'u bozabilirdi.

29 şut 9 isabet ve 1 gol o da frikikten son vuruşlarda ki beceriksizliğimiz ve futbol şansımızın yanımızda olmaması ve fenerin ballı olması bu sonucu doğurdu.İnanılacak gibi değil ya düşün düşün kafayı yersin!

Sorun 29 Sut degil Sorun 29 Sut KALEYI BULAN SUT 9.... Biz Ligin en fazla gölü atmis takimiz fenere karsi nedense bunlara birseyler oluyor... Ilk Maci düsünün 3 tane attik ama 8-9 olmasi lazimdi Bugün yine ayni olay... Kariköyde yine ayni olay... baska maclarda 4-5 atiyoz bunlara gelince olmuyor veselam.... Yemin ederim Anadolu takimlara karsi bu kadar baskili ve Gol Pozisyonu bulamiyoz yahu...

Bizimkiler çok affettiler bu pozisyonları ama beşiktaşın topçuları affetmez şampiyonluk yarışından etmişler umurlarında bile olmaz

onlarda umutsuz vakaa napıcakları hiç belli olmaz tayfurdan cacık olmazda belki bi ihtimal 2 maçtan 1 puan çıkarabilirler 4-0 yapmasınlar yani

musleraya hatalı diyenin de... iyi geceler yatan aslanlara. burayı takip ediyorum

2. golde Muslera çıkmalıydı bence. stoch çok rahat vurdu. Hızlıca çıksaydı stoch'u bozabilirdi.

Stoch cok hizli bir oyiuncu girerkende Yemin ederim dedim Eyvah hizli adam yorgun takima karsi hic bir zaman iyi degildir... Ama Semih Stochun yaninda cok yavas kaldi...

buldugunu atıcan abi atamazsan böyle gol yersin. 2.golde ujfalusinin büyük hatası var. coktan deparı basması lazımdı 2 goldede daldık resmen. ilk goldede önce emre colak ziglerle devam etmeliydi. ebouede kademeye girmeliydi. şu zigler denen futbolcu bozuntusundan gol yedik en cok ona canım sıkıldı.

bugun onun için çok zor maçtı neden çünkü yarım saatte bir kaleye top ya geliyodu ya gelmiyordu kalecinin konsantrasyonu top gelmedikçe bozulur oyundan kopabilir işte bu yuzden geç kaldı o pozisyonda

En çok üzüldüğüm şey Semih ve Ujfalusi'nin kademe ve pozisyon hataları yapmaları ve sonucunda 2 gol yememiz , büyük hayal kırıklığı oldu benim için.

onlarda umutsuz vakaa napıcakları hiç belli olmaz tayfurdan cacık olmazda belki bi ihtimal 2 maçtan 1 puan çıkarabilirler 4-0 yapmasınlar yani

Bu tür maçlar önemlidir kimin gidip kimin kalacağı bu maçlarda belli olur. ben yine de beşiktaştan sürpriz bekliyorum olur olmaz bilemem ellerinden geleni yaparlar bence

karşı karşıya pozisyonlarda kaleciyi hatalı buluyorsunuz ya tebrikler adam açıyı olabildiğince kapattı ne yapacak.

fatih terim yazık oldu demekten fazlasını söylemeli bu taraftara. kanat lazım dendi devre arasında alınmadı kimse. pardon yiğit alındı sahada yok. 2 tane kanat alınmalıydı hemde. ne engin ne emre kanatlarla olmazdı bu iş. kendimizi kandırdık aslında içerde besiktası onlar galip gelecek golu atamayıp (almedia ) kacırdı donen topu gol yaptık. ve trabzonu yenemeyip penaltıdan berabere kalarak aslında içerde derbilerde cok ta iyi olmadığımız ortadaydı.

her seye rağmen bugun umutluydum fark bile yapabiliriz diyordum. duygularımla düşünmüşüm ne yazık ki.

29 sut kaleci çalıiştırmısız tek sut hariç aydın iyi vurdu.

Şu anda yapılacak 2 şey var ve ben 2'sini de yapamıyorum.Ve anladım ki katil olmak hiç de zor değilmiş cidden, duvarı tekmelesem geçer mi acaba.

semih kaya her iki goldede hatali bence .. hatalar disinda cok güzel oynadi ..

neyapalim ,, hayat devam ediyor !

Bulduğunu atacaksın arkadaş. Senin karşındaki takım dünyanın gelmiş geçmiş en şanslı takımı. Belki bunu da bilerek strese girdik. Hele ilk yarı çok tutuktuk ve bence taraftarda da bir tutukluk vardı,sadece tribündeki değil.

Bilmiyorum insan hisseder ya, arkadaşımla maç başlamadan ve izlerken o da aynı hissiyatı yaşamış. Bir karamsarlık vardı bende bu maç günü...Ve maalesef yaşamış da oldum.

Geri
Üst Alt