STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Bence fatih hoca maça şoyle ilk 11 başlaması lazımdı

-----------Baros------Elmander------------

Engin---------Selcuk------Melo-------Aydın

Balta------Urfa--------Semih---------Ebue

---------------Muslera-----------

2 puan öndeyiz neden bu tedirginlik arkadaşlar ,kendi işimizi kendimiz halledeceğiz işte .En iyi takım olduğumuzu herkeze göstericez ,bugün ki maçı unutun bal ,şans herşey var 10 senede bir olur böyle maçlar

Selcukun golü güme gitti :(

Ufffffffffffffffffff

Harbiden buhran geldi lan şu an.Maç bittiğinde bile bu kadar sinir yapmamıştım,keşke okumasaydım görmeseydim şu maç sonu kutlama ezikliklerini.Tiksiniyorum şu an bu ülke vatandaşı olmaktanda, Lig Tv denen adi kuruluşa dolaylı da olsa para kazandırmaktanda.

üye olurkende yazmıştım

ben fenerbahçe taraftarıyım

bugün siz hak ettiniz galibiyeti

ama futbol böyle bir oyun

bence strateji hata ile maca basladik ,, ilk yaridaki 3-1 'lik mactaki gibi önde baskiyi kurmamiz lazimdi .. bu sefer daha kontrollü oynamaya calistik sanki ..

heryerde press yapacaksin bu kuslara .. adamlarin elleri ayaklari titriyordu resmen ,, oynattirmicaktik hic !

Maç sonunda bizim taraftarlar futbolcuları alkışladı mı?Kaçırdım da orayı:)

Onların yaptığını biz neden yapayalım diyorum beraberlik bile bize yetecekken,sonra onlar bu çirkeflikle,şansla yenerler diyorum.Ben açıkcası son maçtan ümidimi kesiyorum.Ts ve bjk ye bağlı durum,tabi biz kalan maçlarımızı yenersek.

semih kaya her iki goldede hatali bence .. hatalar disinda cok güzel oynadi ..

neyapalim ,, hayat devam ediyor !

Katiliyorum...

Bu cocukda duruyo duruyo derbilerde hata yapiyor yaw :)

Beni Son haftaya kadar fener maclari ilgilendirmez yok bjk yenermis yok Ts yenermis yok berabereymis... BANANE. biz maclarimizi yenelim ve Kariköyde en kötü berbaerlik aldikmi bitmisdir. Bu kadar basit yani.... bunu yapacak acik ara güce sahibiz.

Bu sene hem şikecilere ceza vermedikleri gibi hem de play-off saçmalığı yüzünden şampiyonluğu kaybedersek futbolla ilişkimi keserim..

2 puan öndeyiz neden bu tedirginlik arkadaşlar ,kendi işimizi kendimiz halledeceğiz işte .En iyi takım olduğumuzu herkeze göstericez ,bugün ki maçı unutun bal ,şans herşey var 10 senede bir olur böyle maçlar

:) 10 senede bir olmuyor maalesef. :) Bu sezon Fenerbahçe ile oynadığımız tüm maçlarda bile hep aynı senaryo yaşandı.3-1 biten maç minimum 6-1 bitmeliydi,Kadıköy'de oynadığımız maç en azından 2-3 bitmeliydi ama olmuyor işte.Bu takıma karşı anlam veremediğim bir kısmetsizliğimiz var. :)

Semih hatalıydı da ilk golde Eboue'de kademede yardımcı olmalıydı diye düşünüyorum, katılan var mı?

ilk golde semih hatalıydı bence

Bu sene hem şikecilere ceza vermedikleri gibi hem de play-off saçmalığı yüzünden şampiyonluğu kaybedersek futbolla ilişkimi keserim..

Tamam işte amaçlarına ulaşıyorlar. Sen/biz futboldan ilişkimizi keseceğiz ki avrupaya 5 yıl gitmemek hiçbirimizin umrunda olmayacak..

Bulduğunu atacaksın arkadaş. Senin karşındaki takım dünyanın gelmiş geçmiş en şanslı takımı. Belki bunu da bilerek strese girdik. Hele ilk yarı çok tutuktuk ve bence taraftarda da bir tutukluk vardı,sadece tribündeki değil.

Bilmiyorum insan hisseder ya, arkadaşımla maç başlamadan ve izlerken o da aynı hissiyatı yaşamış. Bir karamsarlık vardı bende bu maç günü...Ve maalesef yaşamış da oldum.

Yönetim bazı bölümlere çok yüksek fiyat koyuyor, oraları da zaten sadece derbilerde doluyor. Derbilerde bu parayı verip gelenler genelde yılda 1-2 kez maç izlemeye gelenler oluyor ve onlar da TV'den izler gibi izliyor. Halbuki kenarlara içerideki rakip oyuncuyu rahatsız edecek seyirci lazım.

Semih hatalıydı da ilk golde Eboue'de kademede yardımcı olmalıydı diye düşünüyorum, katılan var mı?

İlk gol büyük oranda emre çolak ın hatası.Mal mal adama baktı.Semihin tek suçu orda emreye güvenmesiydi

Arkadaşlar Fenerbahçe şampiyonlar ligine gidebileceğini düşünen var mı? UEFA bunları yine men edecek.Bu durumda Galatasaray'ımız 2. bile olsa şampiyonlar ligine direk katılacak.Bu yüzden 3. şampiyonlar ligi ön eleme hakkını kazanacak.Yani Trabzonspor ve Beşiktaş asla mücadeleyi bırakmaz Fenerbahçe maçlarına asılır , Fenerbahçe Beşiktaş ve Trabzon deplasmanına gidecek en kötü 1 maçta berabere kalsa biz bu işi bitiriyoruz.Kalan maçlarımızda kayıp yaşamayacağımızı düşünüyorum bu maçtaki oyunumuzu , isteğimizi , arzumuzu , mücadelemizi gördükten sonra.O yüzden rahatım , endişem yok gerekirse son maçta Kadıköy'de yenip veya berabere kalıp şampiyon oluruz! Kimsenin şüphesi olmasın bu takım ŞAMPİYON OLACAK!

aydin ilk 11i hakediyor dimi?

Düşündükçe harbi daralıyorum.Bu şanssızlık nedir arkadaş?

Geri
Üst Alt