STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Yönetim bazı bölümlere çok yüksek fiyat koyuyor, oraları da zaten sadece derbilerde doluyor. Derbilerde bu parayı verip gelenler genelde yılda 1-2 kez maç izlemeye gelenler oluyor ve onlar da TV'den izler gibi izliyor. Halbuki kenarlara içerideki rakip oyuncuyu rahatsız edecek seyirci lazım.

Rahatlıktan oluyor biraz. Geçen sezon ki FB maçı onur mücadelesiydi, herkes boğazına yırtılana kadar bağırdı.

Bu arada maç devam ederken totem olsun diye olumsuz şeyler yazmıştım hep. Selçuğun golünde tutunca devam ettirdim, bazı renktaşlar kuş falan yazmış.

Tamam işte amaçlarına ulaşıyorlar. Sen/biz futboldan ilişkimizi keseceğiz ki avrupaya 5 yıl gitmemek hiçbirimizin umrunda olmayacak..

amaçlarına ulaşmış olmazlar..ben ilişkimi kesersem ligtv'mi de keserim o hiç işlerine gelmez..hem ben ilişkimi kessem bile yönetimin gereğini yapması lazım,orta oyunları sebebiyle şampiyonluğu kaybedersek ortalığı yangın yerine çevirmeleri lazım..

topuz ve baroni annenizin ellerinden öpüyorum.Böyle karakter herkese nasip olmaz

kimseye kızmıyorum çok güzel oynadılar

Elmander kralsın sen. Bu adam harbi müthiş aldığı paranın tümünü hakediyor. Hakan Balta bindirme yapma bir daha çünkü geriye dönmen yarım saat sürüyor. Ne biçim adam bu anlamadım yeter artık ya. O taraftara yazık be o koreografi'ye adamlar iki kere geldi ikisi gol. Kırılma anı selçuğun frikik golünden sonraki atak , gol olsaydı. Bitmişti bu maç . Birde oyuncular taraftar desteğini arkasına almayı beceremedi. Çok yazık oldu çok üzgünüm.

Arkadaşlar bu maçı herkes kafasında bitirsin artık.Daha oynanmamış 4 maç var.Bu ezikler şimdi havaya girsin , şampiyon biziz desin biz daha son sözümüzü söylemedik! Biz Galatasaray'ız beyler! Gerekirse son maça kalırsa Kadıköy'de yeneriz veya berabere kalırız şampiyon oluruz! İnanın bana her maç böyle olmaz.Her maç bu kadar posizyon kaçmaz.Her maç Fener bu kadar ballı olmaz!

Fenerbahçe'ye karşı ilk golü yemeyeceksin,atacaksın.Bakın Kadıköy'deki maç da çok farklı olamayacak. Yine biz oyunun hakimi olacağız ama ilk 20 dk.'da gol yemeyeceksin. İlk golü yedik adamlara ilk yarı anlamsız özgüven aşıladık. Ha 2. yarı Allah'ın bir lütfu onlar için.

İlk gol,ilk gol,ilk gol... Bu çok önemli ve biz bunu tutuk ve stresli olduğumuzdan yapamadık bu akşam.

Arkadaşlar Fenerbahçe şampiyonlar ligine gidebileceğini düşünen var mı? UEFA bunları yine men edecek.Bu durumda Galatasaray'ımız 2. bile olsa şampiyonlar ligine direk katılacak.Bu yüzden 3. şampiyonlar ligi ön eleme hakkını kazanacak.Yani Trabzonspor ve Beşiktaş asla mücadeleyi bırakmaz Fenerbahçe maçlarına asılır , Fenerbahçe Beşiktaş ve Trabzon deplasmanına gidecek en kötü 1 maçta berabere kalsa biz bu işi bitiriyoruz.Kalan maçlarımızda kayıp yaşamayacağımızı düşünüyorum bu maçtaki oyunumuzu , isteğimizi , arzumuzu , mücadelemizi gördükten sonra.O yüzden rahatım , endişem yok gerekirse son maçta Kadıköy'de yenip veya berabere kalıp şampiyon oluruz! Kimsenin şüphesi olmasın bu takım ŞAMPİYON OLACAK!

Bence CL'ye hiçbir takım gidemeyecek. Bu yüzden bizim yöneticiler gidemezsek 200 milyon zararımız olur deyip duruyorlar, parayı fenerasyondan almak için.

Ama fenerasyon da fbyi şampiyon yapıp bize zaten gidip gidemeyeceğiniz belli değil, niye para vereyim size diyecek.

Bundan sonra artık bu macların skorlarını falcılara, buyuculere sormak lazım..99 macında sahadaydım bugunde sahadaydım ve anladımki olmayınca olmuyor..ama bunun sorumlusuda bızız.Adam 90lardan cıkarmadı o topları, sen hep üzerinde vurdun kahraman yaptın..Yada avuta attın.Bazı oyuncularımızda topu 90a çakma havesı var özellıkle emre çolakta her topun dıbıne gırıyor, bıraz messiyi ronaldoyu ızlese kac golu yerden pleseyle attıgını görecek..

Şans bızım yanımızda artık demıyıcem, cunku ılk TTdeki macta 8 gol atmalıydık 3'de kaldık bugun 13 gol atmalıydık 1'de kaldık, kımse buna şans felan demesın bu olsa olsa kabılıyetsızlıktır!! Şampiyonluk konusundada zerre kadar ümidim yok, çıkıp bazıları elestırebılır ama emın olun son mac kadıkoye kalır ve bız yıne tek kale oynasak ne yazar? adamlar 2 defa gelır cakar gıder, sen 5 pozısyona gırersın Necati yerden kalecı alıstırır, bırı daglara taslara vurur ve sonunda fener sampıyon olur!! olanda Sahada butun herkesle maytap gecen ve ben bu lıge fazlayım dıye bas bas bagıran Selçuka olur,Elmandere,Eboueye olur..sızın 3 unuz gıbı 11 topcum olsun her mac 5 atarım, cıddıyım abartyorsam..

Fenerbahçe'ye karşı ilk golü yemeyeceksin,atacaksın.Bakın Kadıköy'deki maç da çok farklı olamayacak. Yine biz oyunun hakimi olacağız ama ilk 20 dk.'da gol yemeyeceksin. İlk golü yedik adamlara ilk yarı anlamsız özgüven aşıladık. Ha 2. yarı Allah'ın bir lütfu onlar için.

İlk gol,ilk gol,ilk gol... Bu çok önemli ve biz bunu tutuk ve stresli olduğumuzdan yapamadık bu akşam.

geçen sene kazım attı ilk golü ne oldu

İlk golü atsaydık bu maç normal sezonda ki 3 - 1'lik maç gibi olurdu belki bu sefer çok daha fazla gol atardık.İlk golü yememiz ister istemez takım üzerinde baskı ve stres oluşturdu sonuç olarak birçok pozisyona girdik ama bu yüzden atamadık.

İlk golü atsaydık bu maç normal sezonda ki 3 - 1'lik maç gibi olurdu belki bu sefer çok daha fazla gol atardık.İlk golü yememiz ister istemez takım üzerinde baskı ve stres oluşturdu sonuç olarak birçok pozisyona girdik ama bu yüzden atamadık.

%100 katılıyorum.

salman diye bi arkadaş vardı zor maç kaybetme ihtimalimiz yüksek diye.haklısın demiştim.saçmalamayın demişlerdi.ben açıkçası bu kadar iyi oynayacağımızı bile tahmin etmemiştim..biz yıllardır fenere futbol olarak üstünlük sağlıyoruz ama skor gelmiyo.kimse moralini bozmasın...öndeyiz ve avantaj bizde.onlar bizi arenada yeniyosa biz de onları kadıköyde yenebilmeliyiz.yenemiyosak veya en kötü berabere kalamıyosak kimse kusura bakmasın şampiyonluğu bizden daha çok hkediyolar demektir.ilk defa bir fb derbisi sonrası fenerli arkadaşlarımı tebrik ettim..çok da üzülmedim.pozisyon bulduk bi 10 dk ama baskıyı maça yayamadık.semih selçuk melo emre elmander necati eboue bunları ilk defa bu kadar kötü gördüm...belki de destan yazmamız için nasip böyleymiş...fener puan kaybedecek son maça kadar ama biz hepsini kazanbilir miyiz ondan biraz şüpheliyim

Birde uA samiyen'deki gibi kapalı tarafına gelmeli. O kadar tezahuratımız var arena'da hiç söylemiyoruz ya anlamıyorum. Basketbol maçlarında dolu tezahurat söyleniyor. Bu bir yapıcı eleştiri sadece yanlıs anlasılmasın. Koreografi 1o numaraydı.. Çok beste söylemelerinin nedeni bazılarını kimsenin bilmemesi ben öyle düşünüyorum. Yeni olanlarda sadece onlar söylüyor herkes susuyor. Bu düzene sokulmalı.

Elmander kralsın sen. Bu adam harbi müthiş aldığı paranın tümünü hakediyor. Hakan Balta bindirme yapma bir daha çünkü geriye dönmen yarım saat sürüyor. Ne biçim adam bu anlamadım yeter artık ya. O taraftara yazık be o koreografi'ye adamlar iki kere geldi ikisi gol. Kırılma anı selçuğun frikik golünden sonraki atak , gol olsaydı. Bitmişti bu maç . Birde oyuncular taraftar desteğini arkasına almayı beceremedi. Çok yazık oldu çok üzgünüm.

Fatih Hoca vazgeçtiği değişikliği yapacaktı, Hakan'ı çıkarıp Riera'yı alıyordu.

Riera kondisyon iyi olsa iyi solbek olur aslında, Hakan'ın yapamadığını fazlasıyla yapardı.

trabzonu yenip cikis yakalamaliyiz

mehmet topuz suratine pitbull işesin

Ben Rieranin girmesini istiyordum... Bugün mütis orta yapma sorunu vardi... ortalarin hic biri iyi gelmedi...

Bide Sabriyi soktu :D

gidip yatıcam dayanamıyorum

Geri
Üst Alt