STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

en çok şaşırdığım ve agrıma gıden 50 kadar fenerlı 4.levent metro cıkısında toplanmıslar bagırıp cagırıyorlar sanki şampiyonlugu kutluyorlar, şaka gıbı stada 1 km var ve o yolun hemen kenarından 10 bıne yakın taraftar gecıyor, yanı bu ne cesaret ve kıme meydan okuyorsunuz? bız kadıkoyde,bagdatta sevınıyormuyuzkı bu adamlar hava yapıyor anlayamıyorum..
kime guvenecek ya icmislerdir ya da bicak falan vardir

Bu arada konuklara bi önerim var ctrl+w'ye basınca forumda illüminati simgesi çıkıyor şaştım kaldım, deneyin lan harbi gerçek. Online olmadan çıkıyor bu yalnız.

Hacı Rotschild kovalasın seni emi.

En kritik maç haftaya trabzonla oynayacağımız maç . O maçı kazandığımız zaman 2 hafta üst üste evimizde oynayacağız . Fenerde deplasmanda .İşi o zaman bitirebiliriz , kadıköye bırakmayız

Mal fenerliler yine şampiyonluk havasına girdiler..Fener timsah sever

Demiştim size Lig Tv'nin fikstürü bile psikolojik baskıdır.6.maça FB-GS yerine GS-FB koysalar çok daha iyiydi şu an.

Takımımız iyi oynadı. Herkes başı dik gezsin. 2 puan öndeyiz. evet avantajımızı kaybettik ama bugün bakıyorsun her alanda rakibi katladık. Rakip bile değil tam bir sülük topluluğu. Hain ve sinsice sinirde bozuyorlar.

Benim en çok ağırıma giden ne oyuncularımız ne taraftarımız hiçbir şekilde ortamı germedi aksine hep iyi niyetli yaklaştılar. Onu geçelim oyuna bakıyorsunuz rüyalarında göremeyecekleri pozisyonları yaşattık. Sanal alem yada medyadan pek haberim yok, hala yendik ezdik deyip dalga geçiyorlar mı bilmiyorum. Ama şu net ki dünyanın adaleti yok.

biran önce yargıya başvuru yapılıp bu saçma organizasyonu iptal ettirmek gerek

ilahi adaletin olmadığı bizim macımızda sadece ilk yarıdaki bjk macı vardı, 1 puanı haketmedik takım olarak muslera ipten almıstı.

onun dısında fb ile yaptıgımız ve onların baskalarıyla yaptıgı maclar adaletin olmadıgını bi kez daha gosterdi

Biz böyle futbol oynadıktan sonra şampiyon falan olamasak kaç yazar, Aslanlar siz yeter ki böyle oynayarak 5 yeyin ben her zaman peşinizdeyim.

2. golde Muslera'nın çıkması gerektiğini düşünen sadece ben miyim?

Kader, fbnin yine son maçta kaybetmesini istiyor.

Ah şu zalim felek !

Adalet madalet hikaye arkadaşlar yakaladın mı atacaksın ve futbolun gerçeği de atamayana atarlar işte bu kadar basit bir oyun futbol aslında.Bugün Sow biz de olsa çok rahat alırdık maçı.Elmander golcü değil adam boğuşmaktan topla etkili değil zaten.Diğer oyuncularımızın yüreğine sağlık ama birazda bitiricilik lazım işte.

Takımımız iyi oynadı. Herkes başı dik gezsin. 2 puan öndeyiz. evet avantajımızı kaybettik ama bugün bakıyorsun her alanda rakibi katladık. Rakip bile değil tam bir sülük topluluğu. Hain ve sinsice sinirde bozuyorlar.

Benim en çok ağırıma giden ne oyuncularımız ne taraftarımız hiçbir şekilde ortamı germedi aksine hep iyi niyetli yaklaştılar. Onu geçelim oyuna bakıyorsunuz rüyalarında göremeyecekleri pozisyonları yaşattık. Sanal alem yada medyadan pek haberim yok, hala yendik ezdik deyip dalga geçiyorlar mı bilmiyorum. Ama şu net ki dünyanın adaleti yok.

Dünyanın adaleti olsa Türkiye de doğmazdık zaten.Bu akdar torpil,ayak kaydırma,düzen bozukluğu,pis ilişkilerin olduğu bir ülkede vatandaş olmak bile yeterli sebep.

10 yıl içinde

1-Önce siyasetten

2-Sonra düzenbazlıktan,hilekarlıktan

3-Daha sonra futboldan (3 Temmuz'dan beri)

4-Bugünden sonra da ülkeden tiksindirmeyi başardılar

sırasıyla.Çocukken bir gün bunları söylebileceğimi bile düşünmezken şimdi söylemekten usandım.Keşke hep çocuk mu kalsaydık,en azından daha masum görüyordu insan her şeyi.Her şeyin altında bit yeniği aramaktan komlo kurmaktan bıktım insanlar haksızlık yapmaktan bıkmadı.

hala aklm almıyorya bu maç nasıl kaybedilir...bir maçtada verin topu onlar çevğ

irsin biz gol atalım...resmen her maçta top bizim kaleye girmek için can atıyo

seneye dahada iyi takım olucaz. ön tarafa iyi adamlar almamız lazım.

Dünyanın adaleti olsa Türkiye de doğmazdık zaten.Bu akdar torpil,ayak kaydırma,düzen bozukluğu,pis ilişkilerin olduğu bir ülkede vatandaş olmak bile yeterli sebep.

10 yıl içinde

1-Önce siyasetten

2-Sonra düzenbazlıktan,hilekarlıktan

3-Daha sonra futboldan (3 Temmuz'dan beri)

4-Bugünden sonra da ülkeden tiksindirmeyi başardılar

sırasıyla.Çocukken bir gün bunları söylebileceğimi bile düşünmezken şimdi söylemekten usandım.Keşke hep çocuk mu kalsaydık,en azından daha masum görüyordu insan her şeyi.Her şeyin altında bit yeniği aramaktan komlo kurmaktan bıktım insanlar haksızlık yapmaktan bıkmadı.

ben bu olaylar olmadan once yaklasık 6-7 yıl once bu ulkeyi sevmedigimi soyleyince annem kizmisti bana. hala diyorum fikrim degismedi ana ben yurtdısına gidicem diye. bu ulke gercekten igrenc bi hal almaya basladı. futbolu bi gec futbola gelene kadar ne kadar igrenclestik onları sorgulamak lazım.

cocuk 20 tl icin ananesini oldurup evin tezgahina gomuyor. muslumanız diye gecinsinler bakalım

Futbolun adaleti hicbir zaman yoktu zaten. Bugün de adalet aramamak lazım. Dikkat edin kacırdığımız pozisyonların yarısından fazlası sanssızlığımızn değil beceriksizliğimizin ürünü. Necati biraz akıllı olsa işini sansa bırakmayacaktı. Keza Aydın'da öyle. Topa kötü vursa yine goldü gitti üstüne attı.

Sanssızlığımıza haykırmak yerine hatalarımızdan ders cıkarmamız lazım. Biz lig de şampiyonluğu, şampiyonlar liginde basarıyı bu pozisyonları cömertce harcayarak hedefleyemeyiz.

Ne yazacagimi bilmiyorum køtu bir durumda sonucta bizim icin. Takim iyi oynadi fakat atamazsan atiyorlar iste. Sansli olmalari bizim son vuruslarda beceriksiz olmamiz vs. vs. hepsi birlesince ortaya bu sonuc yikti. Bilmiyorum maci izlerken o toplara ben bu halimle vursam ben bile gol atarim diye dusundum demekki olmayinca olmuyor.

Olan oldu moral olarak cøkmememiz gerekiyor.

anlamıyorum hala kadıköyde kazanacagımızı umanlar var...

bu maçta bile kazanamadıysak işimiz zor

Geri
Üst Alt