STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Benimde görüşüm bu kadar atak oynamasaydık iyiydi,, Bu maçlara politik bakmak gerek,, evet vuralım kıralım 6 yapalım 7 yapalım ama kaybedilen puan çok büyük oldu,, fark kapandı,, Maçın sonu 1-2 değil de 1-1 bitseydi her şey bizim lehimize çok daha iyi olacaktı.Çok bilinçsizce saldırmak pek işimize yaramadı,, Evet şansızlık ,, kaçan goller oynanan futbol ortada,, takım taraftar gol istiyor baskıyı yapmışın ablukaya almışın,, sağlı sollu tokatlıyorsun ama olanlar oluyor,, Bu zamanlar da ve bu maçlarda biraz temkinli ve politik davranmak çok daha gerçekçi olabilirdi, Takımımızla gurur duymamak imkansız tarihi bir oyun farkıyla oynanan maç var ortada,, Bazı gereksiz gazetelerin başlıkları bugün her ne kadar yancılık içinde sadece skora dayalı yazsa da Futbolcularımız ellerinden gelenin en iyisini yapmıştır,, Şans yoktu lanet olsun ki işte,

abi bu kadro şu lig için yeterli ve artıyor bile oyunu görüyoruz.

Normal sezon için yeterliydi ama işin içine play-off girince işler değişti.Her maç derbi ve büyük maçlarda kaliteye daha fazla ihtiyaç duyuyorsun..Zaten Fatih hocada sezon başında devamlı "play-off'ları düşünerek mutlaka transfer yapmalıyız" diyordu ama istediği olmadı..

Simdi soyle bisey var, eger kendi sahanda yeniliyorsan, gidip sukru saracoglunda yenmeyi bileceksin.

Yoksa iki macta da fener bizi yenerse ben ne anlarim o sampiyonluktan

olacağız olacağız şampiyon olacağız.

Fenerbahçe'yi güç dengesinin bu kadar bariz bizim lehimize olduğu bir maçta,üstelik hemen hemen şampiyonluk maçında dağıtamıyorsak büyük bir fırsat kaçmış demektir. Başka ne zaman dağıtarak yenebilirsin fb'yi? Sonuç olarak onlar da biz de büyük takımız ve güçler hemen hemen denk oluyor ama burada bariz bir fark vardı.

Çok büyük sıkıntı olacak bize bu iş...

Dün taraftar desteği falan yoktu. Kimse kandırmasın kendini. Golü bulunca başladık az buçuk sonra tekrar kısıldı.

Alıntı: "Dün statda Fatih Çalışkan adlı renkdaşımız kalp krizi geçirerek vefat ettiğini öğrendim.Bunun vebalini kim ödeyecek? Maa mı digitürk mü?"

Beyler daha biz son sözümüzü söylemedik , kimse şampiyonluk gitmiş havalarına girmesin lütfen , kimse inancını kaybetmesin , biz hakediyoruz ve o hakettiğimiz şampiyonluğa ulaşacağız er yada geç.Bu maçıda unutmaya çalışın insan düşünür düşünür kafayı yer böyle bir şey olamaz! Daha kalan 4 maçımız var.Fenerbahçe bunların birinde berabere kalsa yine bu iş son haftaya kalmaz.Kalsa bile gidip yeneceğiz en kötü berabere kalacağız şampiyon olmak istiyorsak , iyi takımız diyorsak.Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden! Dediğim gibi daha son sözümüzü söylemedik!

Dün taraftar desteği falan yoktu. Kimse kandırmasın kendini. Golü bulunca başladık az buçuk sonra tekrar kısıldı.

Fener top oynamazken ilk pozisyonda gelip golü attıktan sonra şoka girdik statta..Ama haklısın daha iyi destek verilebilirdi..Golü attıktan sonra coşkuyu verdik sadece

kadıköyde 2-0 yenikken sanki fener taraftarı destek veriyordu takımına 2-1 sus pus oldular, bjk maçında öyle 1-0 ses yok 2-0 tahrik oluyoruz bizim taraftarın ölüsü bile yeter demiyorum çok iyi aman aman :)

yaw dün deli oldum maç başladı 2-3 dk ondan sonra sadec ua oldugu 3-5 bin kişi kendi kendine bişeyler yaptı golü yedikten sonra tüm stad izledi abicim kim organize edecekse etsin taraftar baskısı sıfır durumda.

Ben komadan çıktım... :)

akıllı oynamak gerekti diyorsunuz. bizim golden sonraki 10 dakikalık baskı ve pozisyonlar çok iyiydi bence. he dakika 85 olur ondan sonra çekilirdik ama golü ummadık yerde buldular. dünkü maçın özeti beceriksizliktir. şans filan hikaye. direkten döner- orasına burasına çarpar gol yeriz anlarımda. tüm şutlarda nişanlarsan gorile olmuyor .

neyse bu hafta- o hadta şu hafta derken son maç dönüm maçı olacak. şampiyon olarakta gitsek- şampiyonluk maçıda olsa ben ordan ezikleri yenelim diyorum. hak ettiler bunu. son gülen iyi güler

SonGülenIyiGüler !!!

ceza gelcekmiş heralde seyircisiz oynama cezası öyle diyolar

Geri
Üst Alt