STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 29 Nisan

#Ligtvyeter spikerleriniz bu kadar yanlı olmasın!

Fenerbahcemiz kazandigina göre: MISSION COMPLETED!

Inönudeki maç kari kizli maçmi olacak yada seyircisizmi?

bjkden ümidi kesin satılmıslar bor top oynadıkları yok..en ıyısı trabzon bunlardan ıcerde alırsa alır yoksa gıder kendımız alırız..Ama ben boyle bır balık takım görmedim, Chelsea felan bunların t-ş-g- olamaz..bunlar kaleye 1 kere gelır oda gırer..Dünyada artık FENER BALI dıye Guinnesse basvuru beklıyorum

Çekirge ikinciyide sıçradı bakaılım 3de ne olacak diyecemde bjkdede bu mal ordusu olduğu sürece üçüde sıçrar bunlar ama sorun değil kadıköyde bunları rencide ederek alacaz kupayı inş

yüzsüzlere bak sahaya giren eleman Galatasaraylıymış oha yaw ne çabuk yazdılar anında birde dağıttılar heryere

bal bal diyoruz ama geçen hafta boş kaleye gol atamayanları unutuyoruz.. öyle forvetin olacakki o balı volkanın bi tarafına sürecek.

Bu maçlarda türlü kirlilikler dönüyor olabilir ama orda herşey bizim elimizde olacak be kazanacağız.

besiktasin fenere nasil oynadigini gordunuz bugun. birde adamlarin bize karsi nasil oynadigini gordunuz. yani fb macina kadar 4 puan veya uzeri farkla gidemezsek o maci bize vermiyceklerine inaniyorum. ne oyunlar doner o macta bizi sampiyon yapmamalari icin. zaten fiksturude bu hale getimek onun icindi. yani maalesef oraya 2 veya 3 puan farkla gidersek sampiyon yapilmayacagimiza inaniyorum.

Adamların sahalarında yaptıkları çirkefliklere bak. Semih Veli'nin boynunu hakemin gözü önünde sıkıyor. Baroni yine aynı formunda. Kendileri faul yapınca şeker çocuk gibi gülümsüyolar. Kendilerine yapılınca çirkefleşiyorlar. Biz bunları boşuna o kadar iyi ağırladık. Tek kötü hareket bile yapmadık. Ama siz kadıköyde görceniz. daha ısınırken başlayacak çirkeflikler. Maç içinde en ufak şeyde pisliğie başvurcaklar. Kİ bugun sahaya bir taraftar indi. Fenerin sahasında yapcağı tek maç kaldı o da bizimle. FEDERASYON O SAHAYI KAPATMAZSA ARTIK DENCEK BİRŞEY YOK. Bizim yönetim yine ses çıkarmaz unutulur gider ama o sahanın kapanması lazım.

Karıköyde şampiyonluk turu atmak çok zevkli olacak :)

Arqus6LCMAIMI7Y.png

Bu tablo hakemin maçı nası idare ettiğini, nası eyyamcılık yaptığını çok güzel gösteriyor.

Biz gidecez, Kadıköy'de bunları da, hakemi de yenicez ve şampiyon olacağız.

Bu Stoch denen lavuğu elimizden aldı şikeci fenerbahçe. Bize transfer olacaktı neyse fenerbahçe küme düşünce ikinci ligde kendini geliştirir artık istoç

Bu resmin altına Markus Merk'in söylediğini yazmak lazım:

"Hakem kimseyi atmamaya yemin etmiş." Çok çok doğru. Hele Caner'in atılması gerekirken kart bile görmemiş. Bana göre Veli de atılmalıydı. Adamlar ite kaka, Selçuk'la, Bekir'le, Caner'le 3 maçta 9 puan çıkardılar. Bunlara son maçta çok fena koymak lazım. Ama Allah son maça bırakmasın.

Artık neye isyan edeceğimi şaşırdım.

beyler fikstürü bilen varmı ? bizim ve bjk-fb maçı ne zaman?

ya arkadaşlar lütfen bu kadar karamsar olmayın evet çok ballılar haketmeden kazanıyorlar ama nereye kadar bakın buraya yazıyorum haftay bjk bunları yenecek ardından ts de takacak bunlara bu oyunla kuşlar 2. zıplayısını yaptı bundan sonra tecavüz kaçınılmaz. hiç olmadı karıköyde bunlara bağırta bağırta koyacaz artık o maçtan sonra kaç hafta kapanır stadları bilinmez yada kapatabilecekleri stadları olurmu görecez bu kadar karamsar olmayın lütfen

Tayfur sen nasıl büyük takım hocasısın rakibin maçı almak için hamle yapıyor senin hamlelerin son 5 dakika geriye düşünce oluyor ? ne ayak ?

bu arada lütfen fener balı filan deyip sahadaki şerefsizlikleri masumlaştırmayın, hakem taraf tutuyor.Top taca çıkıyor hakem düdük çalıyor stoch topa bi patlatıyor top tirübüne gidiyor , hakem görmezden geliyor yok böyle kepazelik, bakalım bu sahaya giren taraftar için ne yumurtlayacaklar, muhtemelen o giren gözlemciydi yanlış anlaşıldı diyecekler.

beşiktaş sen bizim köpeğimizsin diyor fb taraftarı,bjk yatışa devam etsin.memnunlar herhalde ne diyelim

Fenerbahçe köpeğine tezahuratına 5 bin tl ceza verdiler play off liginden para alamayalım diye. Bunlara ceza vermezlerse şerefsizdirler.

Geri
Üst Alt