STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 29 Nisan

haklısın bunlar olacak ama suç bizde fair play adına bunlara bizim sahamızda hep hoşgörülü yaklaştık ki zaten adamlar geçen hafta hiç çekinmeden ortaya çıkıp sevindiler. topuz denen dağdan inme ayının bile yapmadığı kalmadı. hoşgörü insanlara gösterilir hayvanlara değil. yıllardır söylerim kardeşim bırakın fair playını dostluğunu bunlara sahamızda öyle şeyler yapmalıyızki sahaya çıkarken ayakları titremeli. malesef bu konuda çok büyük yanlış içerisindeyiz. insanlıktan anlamayan insan olmayana hoşgörü gösterilmez gerekirse sahamızın kapanması pahasına bunlara onların bize yaptıkları pisliklerin çok daha fazlasını yapmalıyız

Topuz deme bana. İnsan içine çıkmamış katıksız davar. Köpek taklidi yapcağına insan taklidi yapsın öküz.

Başta yönetimin hatası. Sahaya en yakın yerler ateş pahası, çoğu zaman boş kalıyor.

Oralarda sürekli taciz edecek (birşey atsın etsin demiyorum ama rakibi tedirgin edebilsin laflarıyla) taraftar lazım.

suç hem yönetimde hem taraftarda hem de oyuncularımızda. bazı arkadaşlar biz çirkef olamayız diyor ama insan olmayana insanlık yaparsan başına kalkar. onların oyuncuları okadar çirkef ki bizimkiler yere düşün ezikleri kaldırıp özür dilemek için sıraya girecekelr nerdeyse

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Volkan: "Edu beni bilerek sakatlamak istedi"

Volkan ayısı Trabzon'a laf attı

mecbur oynatacak, besiktas'a niye 2 maç seyircisiz oynama cezasi verdiler, ikiside ayni sey, birine verip birnie vermemek olmaz

Yapma Hakan nasil olmaz. Bak bakalim. Fernandes kapiyi tekmeledi koridorda diye bir mac ceza aldi. ayni haraketi ayi volkan yapti ceza yok. Tabiikide fenerin sahasi kapanmayacak ve bizim yonetimde centilmen oldugu icin hicbir sey demiyecek.

yarını bekleyelim içim rahat. Saat 11'den sonra fbliler ortalığı karıştıracak:asd:

m.topuz iti , bekir iti , gökhan iti , volkan ayısı. Fazla abarttım diyeceksiniz ama herhangi birisi sahada ölse zerre üzülmem. Özelliklede topuz ve ayı

Volkan ayısı Trabzon'a laf attı

Trabzon geçen haftaki fenerden 10 kat daha iyi oynadı

Hala sataşacak ya

Ulan adamsan,şampiyonsan çıkar son maç bzi yener herkesi susturursun ama adamlık nerde illa laf sokacak ayıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Yapma Hakan nasil olmaz. Bak bakalim. Fernandes kapiyi tekmeledi koridorda diye bir mac ceza aldi. ayni haraketi ayi volkan yapti ceza yok. Tabiikide fenerin sahasi kapanmayacak ve bizim yonetimde centilmen oldugu icin hicbir sey demiyecek.

haklisin bi an tffnin basinda demiröre'in oldugunu unutmustum :D

İlk defa Volkan gibi açıklama yapan insan görüyorum. Sanki mahalle maçından sonra arkadaşını sinir etmeye çalışan sümüklü çocuk. Trabzon hiç değilse korner kullandı lan bize karşı. Siz onu bile yapamadınız.

Uyarıları dikkate alın lütfen.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Beşiktaşlı oyuncuları tebrik ediyorum mücadele nasıl edilir onu gösterdiler dedi.

Aklı sıra Trabzonu gaza getirip puan kaybetmemizi sağlayacak.

Bunların alayı oyuncu, rolcü, çirkef olmuş. Saha içinde konuşacağına saha dışında maç kazanmaya alışmışlar.

Aykut'un konusmalarini dinleyen var mi? Adam sarhos gibiydi. Galiba bunlar g*te gitti.

Ben böyle ar damarı çatlamıs bir camia görmedim. Bu kadar patavatsızlık, bu kadar yüzsüzlük dünya tarihinde görülmemistir. Valla bırakalım oynamayalım, yemişim futbolunu da kupasınıda, bu adamlarla hicbir konuda muhattap olmucaksın. Harbiden sınırları zorluyorlar.

Volkan şimdiden tırsmaya başlamış, hiç gerek yok çirkefleşmey.Korkunun ecele faydası yok.

Stres yok. Onlarin streste olduklari aciklamalarindan belli. Biz kazanalim yeterki. Onlar mutlaka takilacak bu deplasmanlarda. Besiktas Inönüde yenecek onlari bence. Biz kendi isimize bakalim. Mac icin söylenecek birsey yok. Sansla kazandiklari kacinci mac bilmiyorum

Geri
Üst Alt