STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Bal mal hikaye...Oynayana değil kazanana 3 puan veriyorlar...Geçen hafta skoru 1-1'e getirdiğimizde sadece pas yapsaydık şimdi bu topiğe yazmak yerine film izliyor olurdum...

Size de şaşıyorum renkdaşlarım...Beşiktaş'ın kendine faydası yok nasıl medet umuyoruz onlardan yapmayın Allah aşkına ya...

Alex yok,Sow yok,Emre yok,Volkan sakatlanmış,yarım adam olmuş öyle oynuyor.

M.Topuz zaten 2 haftadır sakat sakat oynuyor...Sahada Selçuk-Bekir-Caner-Cristian-Bienvenü-Özer gibi kazmalar oynuyor...

1 Yıldır top oynamayan Genç Semih forvette gol arıyor...

Bu takımı bile yenemeyen Bjk,Alex'li Emre'li Fb'yi nasıl yenecek ?

Tek başına Alex bile yeter o maça...

Tarihi fırsattı,kaçırdık ve şimdi acaba sorusuyla stresten beynimizi kemiriyoruz...

Kadıköy'e 2 puan önde gidersek o maçı benim kalbim kaldırmaz...

Gördüğüm en tipsiz fenerli bayanlardan birisin..

Kuş diyenlerin kuş kadar zekası yoktur bunu bilir,bunu söylerim...Eleştiriye açık insanlarla tartışırım...Yapacaz edecez diye diye adamlar burnumuzun dibine geldiler,siz hala kuş muş deyip polyannacılığa devam edin...

Edit:Şahsıma ait twitter adresi yoktur.Hehey ne yapacağını şaşırdın ersin :)

Kuş diyenlerin kuş kadar zekası yoktur bunu bilir,bunu söylerim...Eleştiriye açık insanlarla tartışırım...Yapacaz edecez diye diye adamlar burnumuzun dibine geldiler,siz hala kuş muş deyip polyannacılığa devam edin...

Hahaha nasıl da hırs yapmış ezik fenerli. Seni deşifre ettim. Hala ne yüzle buradasın? Bir de özelden laf yetiştiriyorsun.

Hadi naş.

Twitter

Seni gidi seni kizim bu saate ne isin var aslanlarin arasinda

Bal mal hikaye...Oynayana değil kazanana 3 puan veriyorlar...Geçen hafta skoru 1-1'e getirdiğimizde sadece pas yapsaydık şimdi bu topiğe yazmak yerine film izliyor olurdum...

Size de şaşıyorum renkdaşlarım...Beşiktaş'ın kendine faydası yok nasıl medet umuyoruz onlardan yapmayın Allah aşkına ya...

Alex yok,Sow yok,Emre yok,Volkan sakatlanmış,yarım adam olmuş öyle oynuyor.

M.Topuz zaten 2 haftadır sakat sakat oynuyor...Sahada Selçuk-Bekir-Caner-Cristian-Bienvenü-Özer gibi kazmalar oynuyor...

1 Yıldır top oynamayan Genç Semih forvette gol arıyor...

Bu takımı bile yenemeyen Bjk,Alex'li Emre'li Fb'yi nasıl yenecek ?

Tek başına Alex bile yeter o maça...

Tarihi fırsattı,kaçırdık ve şimdi acaba sorusuyla stresten beynimizi kemiriyoruz...

Kadıköy'e 2 puan önde gidersek o maçı benim kalbim kaldırmaz...

Foto_raf0940.jpg

omg. Acil sığınaklara.

lan kiz kötu biseymi dedi sanki, bjk'dan medet ummayin diyorki hakli

^^^:2aloh1:

beraberliği yakalarsın tam maç döndü dersin.. FENER kOyar hevesin kaçaaar... :D

Merve bu twitlerinden biri... Bu halde bile bize galatasaraylı ayağa çekmen asıl senin kuş kadar bile beyninin olmadığını gösterir. Ayrıca bir önceki mesajımda da dediğim gibi kusura bakma da hani yolda karşısına çıksan birinin adam yolunu değiştirir, o derece yani... Kaldır bence o resmi oradan... :)

Merve, Mehmet Topuz bile senden güzel. İğrençsin.

çocuklaşmayın beee

Hee yapcaz edcez diye geldi dimi adamlar burnumuzun dibine...1 aydır tek maç kaybettik, %63 topla oynayıp, 30 şut çekip kaybettik. Bala, kalçaya kazandınız. Tek hatamız o maçı alamamak, gerisini züper final halletti. Bir maç kaybet, fark 2ye insin, koca sezonun emeği boşa gitsin. Oh. Sevinin siz de.

Bu arada yaptığın iş anlamsız, fenerli olduğunu söyleyip de mesaj atabilirsin, gizli gizli provokasyon yapmaya gerek yok.

Merve şu an fenerli babasının dizlerine çökmüş ağlıyor. Klavyeyi yiyecek sinirden.

Sığınak falan kesmez bunu, dünyayı terk etmek lazım be... Pöffffffffff... Sen feneri düşüneceğine kendini düşün, fener paçayı kurtarır sen kurtaramazsın, acı ama gerçek.. :)

kalp krizi geçirteceksin kuşa.:D:D:Dsesli şekilde güldüm ezik ve çirkin kuş

fenerli olmasına bişey dememde. GS LI GİBİ görünmesin yeter benim icin.

yanliz gözlerin arasindaki o bosluk ney lan oyle. 4 tenistopu sigar RAHAT

Geri
Üst Alt