STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Fenerbahçe 0-0 Beşiktaş | Devre Arası | 29 Nisan

fb bu macta puan kaybederse, daha sonra inonude puan kaybı yasaması durumunda ve ts macınıda kazanmamız halinde sampiyon oluruz. yada bu macta puan kaybederse fb, inonude kazanır avni akerde kaybederse biz icerdeki bjk macını kazandıkmı sampiyon oluruz

Peki varsayalım kadıkoye 3 puan farkla gıddık ve orda yenıldık puanlar esıt hangı averaja gore sampıyon bellı oluyor

arkadas bu futbolcularda iyi sabir var.mesela ben galatasaray futbolcusu olsaydim ve böyle topuz,baroni,bekir,emre gibi adamlar artstlik yapacak varya,sahayi ringe ceviririm valla.

macin ilk yarisina bakmadim,bakmiyordum volkanin bacagi koptu dedi arkadasimda simdi ikinci yariyi actim,ne oldu insan azmanimiya birseymi oldu :D

Macin berabere gitmesi sasirtti beni besiktas coktan yer bir gol diye düsünüyordum,bu arada devre arasinda pozisyonlari gördüm kadrolara bakiyorum besiktas su eksik feneri nasil hala yenemiyor inanilir gibi degil,besiktasin queresmasi bimnemnesi sirf bize oynuyor sanirim,suan fenerde alex sow emre gibi 3 kilit oyuncu yokken besiktasin normal sartlarda su derbiyi almasi lazim...

Peki varsayalım kadıkoye 3 puan farkla gıddık ve orda yenıldık puanlar esıt hangı averaja gore sampıyon bellı oluyor

fener sampiyon o zaman puanlar esit olunca, haklarin hepsi fenerde

Puan esitliginde fener sampiyon olur bucuk avantajimizi yitiriyoruz allah korusun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Puanlar eşit olursa 2'li avarajdan önce buçuklu sisteme bakılıyor diye biliyorum.Öyle olursa fener şampiyon olur.

Bjk 1 gol atsın bu mac en kötü berabere biter.Sadece 1 gol ulan.Karşında ölü bir takım var.Ne salak takım bu bjk ya.

Bu mac berabere bitsin fener hafta icinde bejekeye karsı kazanamaz inonude. Ve biz Trabzon macında sampiyon oluruz :lol:

60. Dakikaya kadar gol yemesin bejeke bu mac berabere yada bejekenin. ama yerse 2 ye 3 e gider.
biz çarşamba fener perşembe oynuyor. fenerin maçından sonra şampiyon oluruz :D

Necip Veli den daha iyi oynuyo neden her maç Veli de ısrar ediyo Tayfur anlamıyorum.

Ahahaha Süper Final'in intro'sunu ilk defa görüyorum.Çakma CL yapmışlar.Çakma Lig'e çakma final olur işte.Reklamda ki bile tek gerçek Galatasaray stadı.

bu arada galatasaray 1 puan farkla sampiyon olursa fenere bonus 2 puan verebilir TFF, oyle degisiklik olabilir yani, bonus puan falan..

la bari berabere bitse

Geri
Üst Alt