- 31 Temmuz 2009
- 272
- 155
- 1.483
Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor - Galatasaray | 28 Nisan | 19.00
her maç 1-0 yeter
her maç 1-0 yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta sahada selcugun yaninda engin baytar oynasin sag kanatta aydin oynasin. Melo selcuga hic yardim etmiyor.sadece pas atiyor , dogru duzgun kosmuyor
ne olursa olsun stadı full yapmalıyız.
ne olursa olsun stadı full yapmalıyız.
Olasi bir puan kaybinda tüm sezonunu emekleri iki macla gider zaten,aksi bir durum cok kötü olur bizim adimiza fakat suan cok kritik bir sürecteyiz,fener puan kaybetmez ama biz kaybedebiliriz cünkü gecen macin psikolojisini üzerimizden ne kadar atacagiz görecegiz,kaldiki Trabzon besiktastan daha kompak futbol oynuyor ve daha derli toplu bir takim,bunu hem bize karsi hemde fenere karsi 1-1 beraberliklerle ispatlamisti,trabzon gününde olursa oldukca iyi tempo yapabilen bir takim,bizim puan kaybimiz sampiyonluga mal olacagindan aksini düsünmek korkunc....
Önümüzdeki 4 maci almak zorundayiz yada son kadiköydeki maci berabere bitirmek durumundayiz,hersey net yenilirsek tüm sezonun emekleri ucar gider...Fener asla puan kaybetmiyecektir.
Orta sahada selcugun yaninda engin baytar oynasin sag kanatta aydin oynasin. Melo selcuga hic yardim etmiyor.sadece pas atiyor , dogru duzgun kosmuyor
biz fenere yenildikten sonrası ertesi hafta hep galip geldigimiz hatırlıyorum. 4-0 yendilgimiz mac sonrası gene bütün maclarımızı kazanmıştık ve son hafta fener puan kaybetmişti. inşallah gene aynısı olur. fenerin deplasmanda şu futboluyla 2 deplasman üstü üste kazanması normal geliyorsa bişey diyemem.