STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor - Galatasaray | 28 Nisan | 19.00

her maç 1-0 yeter;)

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor - Galatasaray | 28 Nisan | 19:00

yemişim iyi futbolu bu saatten sonra yeterki haneye 3 puan yazılsın nasıl olursa olsun . Birde cezalı sakat futbolcumuz olmasın yeter.

Oyun,kadro,hoca vs anlamında hiç bi çekincem yok da şu 30m den filan gol atan oyuncularımızın 1m den gol atamaması beni korkutuyo.Ts maçı,fb maçı.

Eğer ilk golü bulursak zorlanmayız ama gol geciktikçe çok zor olucak.Kolay maç değil.

1-0 olsun bizim olsun denilecek bi maç.İnşallah sorunsuz geçeriz.

bu nasıl biletix be daha sitesi açılmıyor

Yogunluk var demekki sevindirici yine takimimiz yalniz kalmicak gidenlere yukses ses diliyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ne olursa olsun stadı full yapmalıyız.

1-0

Orta sahada selcugun yaninda engin baytar oynasin sag kanatta aydin oynasin. Melo selcuga hic yardim etmiyor.sadece pas atiyor , dogru duzgun kosmuyor

Fazla su altında kalmaktan beyne oksijen gitmemiş kardeşim sanırım :D (Yanlış anlama avatarına göre yorum yaptım)

son dönemeçte güzel oyundan ziyade 3 puan istiyoruz elimizdeki fırsatı ikram ettik adamlara gerçek o ki maçların başlangıçlarında gol bulmakta zorlanıyoruz ilk yarısını önde bitirdiğimiz hiç bir maçı kaybetmemişiz

Herkes aynı düşüncede maç bizim olsun oyun önemli değil diye. Fatih hocada farkında bu durumun,önlemini alacaktır. Bence kontrollü oynayıp baskıyı sonradan arttırmaktansa baştan baskıyı kurup golü bulmalıyız. tabi kuşların maçında olduğu gibi şuursuz bir baskı yapmamalı defansı boş bırakmamalıyız.

Trabzon ile evimizde oynadığımız maça kötü başlamıştık devamını getirememiştik. Bu sefer moralleri düzeltme adına güzel bir galibiyet bekliyorum

Bu maçı alırsak şampiyonuz bana göre.

Olasi bir puan kaybinda tüm sezonunu emekleri iki macla gider zaten,aksi bir durum cok kötü olur bizim adimiza fakat suan cok kritik bir sürecteyiz,fener puan kaybetmez ama biz kaybedebiliriz cünkü gecen macin psikolojisini üzerimizden ne kadar atacagiz görecegiz,kaldiki Trabzon besiktastan daha kompak futbol oynuyor ve daha derli toplu bir takim,bunu hem bize karsi hemde fenere karsi 1-1 beraberliklerle ispatlamisti,trabzon gününde olursa oldukca iyi tempo yapabilen bir takim,bizim puan kaybimiz sampiyonluga mal olacagindan aksini düsünmek korkunc....

Önümüzdeki 4 maci almak zorundayiz yada son kadiköydeki maci berabere bitirmek durumundayiz,hersey net yenilirsek tüm sezonun emekleri ucar gider...Fener asla puan kaybetmiyecektir.

Bu maçta aksine farklı bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Dün taraftarın herşeye rağmen takımın arkasında durduğunu göstermesi, Fatih Terim'in oyuncuları çok iyi motive etmesi ve Fenerbahçe maçından kalan o galibiyet hırsı Trabzonspor'a sahayı dar edecek.

Fener'den korkmadık ve haklı olduğumuzu oyun belli etti ancak skor beklediğimiz gibi olmadı.Hatta kimse o kadar pozisyona gireceğimizi bile tahmin etmemiştir.

Trabzon'u Beşiktaş maçında hiç beğenmedim,grupta ki en kötü takım olan Beşiktaş'ın çok daha fazla gol pozisyonu vardı.

Netice olarak Trabzon'u futbol olarak rahat geçeriz ama yine skor ne olur belli olmaz.

ne olursa olsun stadı full yapmalıyız.

mavi-ekran_89234.jpg

Olasi bir puan kaybinda tüm sezonunu emekleri iki macla gider zaten,aksi bir durum cok kötü olur bizim adimiza fakat suan cok kritik bir sürecteyiz,fener puan kaybetmez ama biz kaybedebiliriz cünkü gecen macin psikolojisini üzerimizden ne kadar atacagiz görecegiz,kaldiki Trabzon besiktastan daha kompak futbol oynuyor ve daha derli toplu bir takim,bunu hem bize karsi hemde fenere karsi 1-1 beraberliklerle ispatlamisti,trabzon gününde olursa oldukca iyi tempo yapabilen bir takim,bizim puan kaybimiz sampiyonluga mal olacagindan aksini düsünmek korkunc....

Önümüzdeki 4 maci almak zorundayiz yada son kadiköydeki maci berabere bitirmek durumundayiz,hersey net yenilirsek tüm sezonun emekleri ucar gider...Fener asla puan kaybetmiyecektir.

biz fenere yenildikten sonrası ertesi hafta hep galip geldigimiz hatırlıyorum. 4-0 yendilgimiz mac sonrası gene bütün maclarımızı kazanmıştık ve son hafta fener puan kaybetmişti. inşallah gene aynısı olur. fenerin deplasmanda şu futboluyla 2 deplasman üstü üste kazanması normal geliyorsa bişey diyemem.

Orta sahada selcugun yaninda engin baytar oynasin sag kanatta aydin oynasin. Melo selcuga hic yardim etmiyor.sadece pas atiyor , dogru duzgun kosmuyor

Melo'suz oynadığımız Sivas kupa maçını biryerlerden bul izle derim.

Bir tane top atamadık içeri, kaç tane pozisyon verdik!

biz fenere yenildikten sonrası ertesi hafta hep galip geldigimiz hatırlıyorum. 4-0 yendilgimiz mac sonrası gene bütün maclarımızı kazanmıştık ve son hafta fener puan kaybetmişti. inşallah gene aynısı olur. fenerin deplasmanda şu futboluyla 2 deplasman üstü üste kazanması normal geliyorsa bişey diyemem.

Futbol netice oyunudur,en son örnegi Barcelona - Chelsea maci Barcelona klasik evinde gene top göstermedi ve maci 3-1 getirecek penalti atis hakkini yakaladi,topu direkten döndü tonla golü atamadi,ve mac 2-2 bitti ve elendi,suan finalde Chelsea var belki kupayi alacak,bu yüzden ne kadar baskili oynadigimizin su saatte iyi oyunun önemi yok,en kötüsü iyi oynarken kaybettik,herkes zannediyorki biz o oyunu sürekli her mac oynayacagiz,kötü bir mac cikartip kaybedebilirizde,34 maclik emegimiz T.F.F uyduruk play-off sayesinde suan caliniyor ama herkeste bir pozitiflik havasi hakim,cok iyi oynadik herkesi 5 leriz....Evet cidden iyi oynadik iyi oynuyoruz ama suan iyi oyun yeterli degil koca sezonun emegi son mac kadiköye tasinacak bu bizim adimiza kabul edilir bir durum degil,sen evinde 30 küsür pozisyonla yenemiyorken sampiyonluga cikmis bir Fenerbahce kazanamizmi? Yani suan malesef elimizde garanti olan sampiyonlugu ortak hale getirdik,bizim sansimiz neyse suan Fenerinde o kadar sansi var 2 puanlik avantajimizin olmasi %51 bizi önde kiliyor o kadar kücük bir avantaj,arenadan cikip kadiköyde puan birakicagini düsünenler cok degil degil pazar sonucu görürler,sayet fener bizden önce puan kaybederse cok ama cok sasiririm,kaldiki ben fenerin besiktas ve trabzonu her türlü yenecek kadar futbol oynadigini düsünüyorum,cünkü skora endeksli oyunu 0-0 cok iyi oynuyorlar.

Biz gecen hafta berabere bile kalsak sampiyonduk ama sok bir yenilgiyle psikolojik olarak bittik,tek güvencem imparator Fatih Terim onun oldugu yerde psikolojik olarak düsmeyiz diye düsünüyorum,sonucta hayat ve futbol devam ediyor,gecmise endekslenirsek bastan kaybederiz,bu maci ve önümüzdeki tüm maclari kazanmaktan baska caremiz yok,güvencemizde tüm rakiplerden daha iyi oyun oynamamiz ve ligin normal periyodunda bunu cümle aleme kanitlamis olmamiz.

Fakat bu sampiyonluk giderse mesela yarim puan farkla veya ikili averajla ben T.F.F bizim sampiyonlugu calmis gözüyle bakacagim neden benim puanim iniyor ve rakibime ligde yenilmemisken ligde tek derbi kaybetmemisken,simdi puan puana fenerle play-off bitirirsem sampiyon Fenerbahce oluyor,bu adaletmi? Bu nasil bir sistem resmen hirsizlik!

Suan zaten sampiyon biziz ama malesef elimizden alinmasi icin her türlü oyuna kurban edildik,son mac sampiyonluk maci ve hakem düsünün bir yalnis kararla kirmizi verdi bize puan puana bitirdik ve sampiyon fener oldu bize verilen yarim puan cekildiginden dolayi,böyle bir senaryo cokmu uzak?

cem destan yazmışsın:) dedigin dogru skor önemlidir ama 4 mac böyle oynayarak her macta 3 puan alamazlar. benim demek istedigim bunlar banko puan kaybeder diyorum. hele 2 kere üst üste deplasmanda kazanamazlar. bizim trabzonu yenmemiz lazım. ozaman düzlüge cıkarız.

Geri
Üst Alt